wordt goed geholpen maar abbonent is te duur
Beste Geert, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Afspraken na ge komen
Beste Berend Nieuwenhuis, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Geachte Heer, Mevrouw Mijn Ervaring was Super en goed Met vriendelijke groet, Ermina Wagter- Sambo
Beste Ermina, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Wij hadden een vraag over: wat te doen bij onze afwezigheid. Buren inschakelen nodig?
Beste Huub, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Snel en goed uitgevoerd
Beste Behcet, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Err wordt meegedacht personeel vriendelijk en behulpzaam en correct
Beste Frans, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Ik heb het een negen gegeven, omdat er altijd nog wel iets te verbeteren valt.
Beste Peter, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Ik ben heel tevreden. Er was snelle hulp en het probleem binnen 1 minuut opgelost.
Beste A.H. Haan, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Probleem opgelost
Beste Albertus, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Het enige probleem lage wachttijd als je de klanten service belt
Beste Joop Scholtz, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Goede uitleg goed geinstalleerd wn goede nazorg. Makkelijk in bediening en nog gwwn vals alarm gehad of foutmeldingen.
Beste Michiel, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Hoe kan ik controleren of mijn camera s wel werken en krijg ik volgend jaar een factuur met een bedrag zoals afgesproken . Met mij is afgesproken dat ik 12x Euro 34.90 betaal.
Beste Kees, Bedankt voor uw bericht! Wij hebben uw vorige geholpen met betrekking tot uw factuur. Deze is naar tevredenheid opgelost. Om uw controle op de camera uit te voeren, kunt u simpelweg de MyVerisure applicatie gebruiken die gekoppeld is met uw systeem. Mocht u geen MyVerisure applicatie hebben of problemen ervaren met de weergave van de camera's, neem gerust contact op met onze klantenservice 088 - 088 89 99. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Originele beoordeling
Service is uitstekend
Beste Wim Renders, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Ik ben vandaag gebeld door Verisure i.v.m een eerder aangegeven probleem. Verisure heeft mijn probleem direct opgepakt:) en hebben het op zeer professionele manier opgelost. Ik ben zeer tevreden over de manier van benaderen......
Beste MC Evers, Bedankt voor uw bericht! Wij vinden het zeer spijtig om te lezen dat de communicatie tussen ons niet soepel verloopt. Om verandering te brengen aan de situatie, zullen wij met spoed contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Verisure NL Update: Beste M.C. Evers, Bedankt voor het aangename gesprek! Wij hebben uw situatie zojuist besproken en wij hopen deze naar tevredenheid te hebben opgelost. Wij wensen u een prettige week en hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Verisure NL
Originele beoordeling
Ik heb al een poosje een alarmsysteem van Verry-sure toen ging het al mis met de door en verry sure en mij gemaakte afspraak,ik heb 1 week geleden een up date laten uitvoeren van 3 rookmelders ook daar heb ik een afspraak voor gemaakt dat ik in 2 termijnen mocht betalen maar nu wordt ook weer het gehele bedrag geint op 5 Aug. Ik heb daar de klantenservice over gebeld maar werd niet zo vriendelijk te woord gestaan op het asociale af ik heb 2 klanten klaarstaan om ook in zee te gaan met verry sure maar dat raad ik ze af ik vind dit zeer spijtig en helaas moet ik concluderen dat de negatieve review helaas waar zijn.
Melding gemaakt dat na vervanging batterijen mijn camera steeds weer in sabotage stand schakelde. Kon 5 minuten of langer duren voordat dit gebeurde. Probleem netjes en na tevredenheid door monteur opgelost.
Alleen de prijs is aan de hoge kant wordt het nog duurder zijn we genoodzaakt te stoppen met de diensten
Beste Hein, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Goed.
Beste A, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Vakkundig en vriendelijk geholpen en snel werkt alles weer naar behoren.
Beste Richard, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Mooi op tijd en een snelle en adequate oplossing.
Beste Will Schouten, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Bevalt goed
Beste Stanley van Vugt, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
snel en duidelijk
Beste Mari van Kampen, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Ben duidelijk uitgelegd hoe het systeem werkt. Moet nu zelf momenteel nog wennen. Verder uitstekend
Beste Jgm Snoek, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Service en bereikbaarheid zijn goed
Beste Randy, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Vriendelijke mensen aan de telefoon als er wat is.
Beste Claire, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99
Alles in een week geregeld vriendelijke persoon ook nog wat uitleg gegeven.
Beste Leny, Bedankt voor het delen van uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om snel en vriendelijk te helpen, zoals u ook van ons mag verwachten. Mocht u vragen en/of hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice via het algemene telefoonnummer. Met vriendelijke groet, Verisure NL 088 - 088 89 99