Alles goed en je kan alles vragen

snelle en goede service

Vriendelijke verkoper/expert die goed heeft uitgelegd wat geboden kan worden en wat mogelijk is. Geen geduw of pushen maar gewoon 's avonds terug komen omdat mijn partner toen pas thuis was. Even over de prijs onderhandeld en vervolgens tot koop over gegaan. 3 Dagen later volgt de installatie. Werd gedaan door man die samen met ons de beste plaatsen uitzochten. Het programmeren in integreren in ons netwerk verliep vlot en deskundig waarbij ze telkens zorgden dat ons netwerk beveiliging niet voor hun beschikbaar kwam. Alles werkt naar behoren en is pas 2dagen actief due nog te vroeg om te melden.

snelle terugkoppeling van de klacht

binnen een dag al een terugkoppeling gehad van mijn klacht en het product wordt kosteloos vervangen.

Veilig gevoel

Dit systeem geeft een veilig gevoel. De apps zijn duidelijk en makkelijk te bedienen. Hele goede begeleiding en uitleg gehad.

Professioneel advies en goede service

Ik ben vooral erg tevreden over de professionele benadering voor de consument met dit doordachte veiligheidsconcept Het is simpel en netjes, zeker niet goedkoop maar zeker van grote waarde als je veiligheid, alarm en hulp ingeval van nood belangrijk vindt!

gewoon goed

gewoon goed

Het alarm werk goed

Hoi ik ben al acht jaar klant van verisure nooit klachten gehad als de batterij leeg zijn worden ze door het bedrijf vernieuwd komplementje gr huub

Niets wordt definitief opgelost, duurt te lang, afspraken worden niet nagekomen

Halve installatie Systeem kan niet wat ze vooraf beloofd hebben Ook problemen worden niet blijvend opgelost. Zijn niet geïnteresseerd in gewenste oplossing maar leveren wat voor hun makkelijk of standaard is Problemen blijven weken aanduren. Je zit voor niets op ze te wachten en nog steeds werkt niets naar behoren

Als je geen abonnement meer hebt wordt je totaal genegeerd

Vanaf januari heb ik het abonnement opgezegd. Ik betaalde maandelijks ongeveer €54,00. Dat is voor iemand met een AOW veel geld. In eerste instantie werkte mijn alarmsysteem niet meer. Na een klacht belde een dame van Verisure mij en zij heeft ingelogd en mijn alarmsysteem deed het weer standallone. Nadat ik een melding kreeg over een te lage batterijspanning heb ik batterijen besteld en vervangen. De melding blijft komen. Na contact gehad te hebben met de techn. Dienst werkt het hele alarmsysteem niet meer. Ze zeggen mij nu dat ze niet kunnen (willen) inloggen en zit ik zonder alarmsysteem KOOP NOOIT EEN ALLARM VAN VERRISURE. Herman

Wij zijn heel tevreden met Verisure

We hadden een verkeerde knop gebruikt en de reactie kwam al snel. Ik moest de gegevens door geven en het was goed.

Er werd snel gereageerd.

Ik had waarschijnlijk iets verkeerd gedaan waardoor het alarm afging maar weet nu dat het goed werkt.

Zelf betaalde alarmsysteem niet zonder abonnement te gebruiken

Abonnement opgezegd. Systeem niet meer te gebruiken! Je koopt een systeem dat waar je uiteindelijk niet zelf de baas over bent! Waardeloos dus.

To the point

Vlot en praktisch

Goed alleen door verhoging wordt het steeds wat duurder.

Ervaringen zijn goed, apparatuur vind ik ook wel goed. Echter door steeds verbetering (volgens jullie) wordt de kosten ook hoger. Na wat bellen en overleg zijn de kosten tijdelijk verlaagd maar dat zal eendaags ook afgelopen zijn. Ik zal dan weer overleggen of kijken naar alternatieve.

Systeem werkt goed, aftersales is DRAMA

Systeem al 4,5 jaar, al 4,5 jaar betaal ik 17 euro per maand voor een onderhoudsabonnement. Ze komen NOOIT onderhoud plegen aan het systeem. Daarnaast liegen ze ook nog over het onderhoud op hun website: "Moet mijn alarmsysteem onderhouden worden? Het is wettelijk verplicht om uw alarmsysteem jaarlijks te laten onderhouden. Alleen dan blijft uw systeem efficiënt en betrouwbaar werken. Met ons onderhoudscontract zorgen onze monteurs voor het jaarlijkse onderhoud." Het is helemaal NIET wettelijk verplicht. Dit is puur mensen op kosten jagen. Schandalig!

Professioneel team en correcte installatie

Binnen 1 week na de eerste contacten met Verisure kon de nieuwe alarminstallatie worden geïnstalleerd. Goede voorlichting en uitgebreide instructie van de nieuwe alarminstallatie. De nacht na de installatie is er in mijn straat ingebroken en het gaf mij een veilig gevoel dat mijn huis goed is beveiligd.

Zeer betrouwbare klantvriendelijke medewerkers en heel goede installatie.

Het vertrouwen is snel gelegd. Door het duidelijke verhaal, geen opdringen maar wat de klant wil. Wat past bij jouw persoonlijke wensen. Goede uitleg wat de mogelijkheden zijn, over het hele pakket en de eventuele aanvullingen. Goede uitleg van het systeem met de app of handmatig te bedienen. Heel geduldig worden alle vragen beantwoordt. De service biedt een eigen contactpersoon bij de firma, hetgeen zeer prettig is want tenslotte heb je met die persoon jou installatie op maat besproken en is geinstalleerd. De installatie is heel netjes geinstalleerd, alle troep wordt opgeruimd en bij evt. boren gestofzuigd. Ik ben zeer tevreden over Verisure.

Keurige behandeling en afhandeling

De eerste kennismaking verliep goed en wekte vertrouwen. Verder verkoop van het product en de deal verliep prettig. Ook de intallatie verliep vlot en netjes.

Leuke collega's die het komen installeren. Werken hard en doen hun best om alles goed en duidelijk te vertellen. Snap je het nou niet in 1x vertellen ze het rustig nog 10x. Top tot de max!

Na eerst positief nu negatief.

In 1e instantie verliep het allemaal super. Snelle reacties. Snel aangelegd. Prima. Na een week probleem met de achter huis camera. Eerst vlot verholpen. Maar probleem bleef zich voordoen. Nu probeer ik al 14 dagen om het verholpen te krijgen. De mensen reageren niet meer. Contact gehad met het hoofdkantoor. Oplossing blijft uit. Na veel geduld en begrip ben ik nu klaar met Verisure. Ik heb er geen woorden meer voor. J. Koopman

Prima bedrijf

Ik ben al jaren klant van Verisure en ben zeer tevreden. Ook jullie reclame op de T.V. is goed, kort en duidelijk, ik zal jullie ook bij iedereen aan bevelen.

Heel erg goed

Leuke medewerkers deskundig en denken goed mee

Het niet nakomen van afspraken

De monteur 4 x de afspraak verzet ,nu naar drie keer verisure te hebben gebeld nog geen stap verder.ik hoop dat ze bij mij komen om de boel te herstellen.

Snelle afhandeling bij storing

Al vermeld

Geweldig goede service.

Fijne kennismaking en hulpvaardig bij de installatie.

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught