Goed alles ge installeert alle tijd om goed uit te leggen

Goede ervaring

Mijn ervaring met Danny was helemaal prima. Hij legt alles goed uit en monteert alles heel zorgvuldig.

Duidelijk bericht. Direct goed omschreven. Heldere oplossing.

Probleem niet opgelost, Verisure telefonisch onbereikbaar

Probleem met fotodetector die niet functioneert is niet opgelost. Monteur 2 maal geweest, doet zijn best, maar technische dienst geeft geen oplossing. Klantenservice (verdient de naam service dus niet) is onbereikbaar. Je staat oeverloos in de wacht, tot je dat maar opgeeft, meer dan een half uur. Hoe slecht wil je het hebben?

Duidelijke communicatie

Vakkundig.

Een probleem snel opgelost

Ik had een probleem met de deurbel maar de monteur heeft het netjes opgelost.

Positief

Monteur heeft me keurig geholpen

Menselijke fout, dat kan gebeuren

Er bleek een fout te zijn gemaakt omtrent mijn Arlo deurbel. Omdat mijn bel niet wilde koppelen is er een andere Arlo deurbel geplaatst. Per abuis is er melding gemaakt dat er een nieuw product was aangeschaft, Dit was de fout de bel is vervangen. Dit hoef ik NIET te betalen. Ik ben gebeld door Verisure en er is uitgelegd dat de artikelen in bruikleen zijn, dus er was sprake van een menselijke fout. Dit kan gebeuren. Het is naar alle tevredenheid opgelost.

Geweldig snel

De batterijen werden snel geleverd door de medewerker die ze voor ons opgestuurd had

Had een afspraak en werd dezelfde dag geïnstalleerd

Tevreden na een contact .

Afspraak al een keer verzet ,en toen wilde ze weer verzetten .Mijn man had vrij genomen dus boos !Masr na een goed gesprek alles tot tevredenheid geleverd .

Perfekt

idem

Na veel heen en weer mailverkeer eindelijk correct opgelost

Het wel is nietes spel is begonnen in februari en is eindelijk opgelost naar tevredenheid.

Jammer niet voldoende info na inbraak alarm

Vannacht om 04.17u gaat alarm af. Op app staat dat foto camera garage alarm aangeeft. Het zou prettig geweest zijn als eveneens was doorgegeven wat die camera gezien heeft, dan wel dat er niets te zien was. Nu met hevig kloppend hart richting garage moeten lopen om daar te constateren dat er gelukkig niets aan de hand was( vals alarm), of spinnetje.

Kundig, snelle service

Na verbouwing had ik moeite om apparatuur weer te activeren. Na een telefoontje was hulp er binnen een dag en binnen een kwartier was alles weer geïnstalleerd.

Uw medewerker beloofd een batterij voor de afstandbeding, maar een wee

Uw medewerker belooft een batterij voor de afstandbeding op te sturen, maar helaas een week later kunnen we de afstandbediening nog niet gebruiken, aangezien we geen batterij hebben ontvangen. Helaas is derhalve de score een hele ster

Wij wachten al wekenlang op eenmonteur

Er wordt van alles beloofd, tot nu toe lukt alleen het afboeken van de maandelijkse bijdrage goed. Monteur is nu al sinds 4 weken niet bereikbaar. Als je met het bedrijf belt, wordt een afspraak beloofd en even later krijg je een mail dat die afspraak toch niet door gaat, vervolgens kan je via hun website een afspraak over 2 weken inplannen. Nu maar afwachten of dan wel iemand komt. Al met al tot nu toe zeer teleurstellend!

Erg behulpzaam

Vriendelijk te woord gestaan en niets is te veel

Goede service en heel klantvriendelijk

Goede ervaring met degene die ons het systeem verkocht en geïnstalleerd heeft. De installatie werkt perfect. We zijn heel tevreden.

Goede service, duidelijke uitleg en geen opdringen om de producten aan te schaffen

Lange wachttijden

Ik moet elke keer te lang wachten tijdens bellen naar u klantenservice.

We zijn netjes te woord gestaan door de centrale, na een alarm melding.

Ze doen wat ik er van verwacht had Daar ber ik zeer tevreden mee

Prima bedrijf

Tot nu toe goede service gehad en de weinige problemen goed opgevangen.

Industrieweg 5 A

5262GJ Vught