Uitstekende service goed vakkundig personeel

Vandaag zijn de mannen van HDSolar bij mijn geweest om 15 zonnepanelen op mijn dak te monteren , en aan t sluiten.. Ben super tevreden met het geleverde werk . En raad dit bedrijf zeker aan. Eerdere ervaring van mijn vriend waren ook zeer positief. Bedankt voor de goede service en de goede uitleg in het voortraject door Arno..

Ze komen na wat ze beloven

Voorafgaand een deskundig informatief gesprek en advies gehad. Alles wordt tot in detail uitgevoerd en verzorgt zoals beloofd. Keurig nette afwerking. Kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn en het aan ieder, die overweegt zonnepanelen te leggen, aanbevelen om het HD Solar uit te laten voeren.

Zeer fijne ervaring netjes werk gemaakt zeker aan te bevelen.

Goed bedrijf

Goede communicatie met het bedrijf. Nette monteurs, die alles goed hebben gemonteerd. Alles verliep super.

Super service

Er waren wat opstart problemen, maar ik heb nog nooit zo'n nette service gehad over hoe deze kleine puntjes werden opgelost.

perfect geinstalleerd zeer netjes afgewerkt ook stroom perfect

perfect geinstalleerd zeer netjes afgewerkt ook stroom perfect weggewerkt vaklieden

Vriendelijke vaklui met uitstekende service!

Een bijzonder prettige ervaring met HD Solar! Om te beginnen wordt ruim tijd genomen voor het eerste gesprek waarbij alle mogelijkheden worden doorgenomen en ook bekeken wordt hoe het systeem het beste in mijn huis kon worden aangesloten. Op de dag van de montage was men op de afgesproken tijd aanwezig. Vriendelijke vaklui die mijn nog resterende (en nieuwe bedachte) vragen konden beantwoorden. Alles was snel geïnstalleerd en aangesloten. Een aanrader!

Service en installatie geheel volgens afspraak

De drie mannen die bij ons zijn geweest voor de installatie van de zonnepanelen waren correct, nauwkeurig en snel. Alle vragen werden beantwoord. De aansluiting ziet er pico bello uit. Gedaan zoals wij dat wensten. Kortom een aanrader om bij deze firma de zonnepanelen te bestellen.

Nette panelen en netjes geleverd en gelegd.

13 panelen gelegd en alles aangesloten binnen een dag. Bedrijf denkt met je mee, dus helemaal tevreden!

goede afspraken en perfect uitgevoerd

Goed bedrijf om mee te werken, komen afspraken na en zorgen voor een goede uitvoering van de werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden en kregen ook direct complimenten uit onze buurt dat het er zo mooi uitziet.

zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over HD Solar!! Vakwerk geleverd door zowel de verkoper alsmede de monteurs (Lars en Hantje en electriciteitsburo HH uit Deurne) die de panelen geplaatst hebben!! Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen!!!

Super nette en professionele service

Bij installatie goede afspraken en uitvoering. Bij schade goede afhandeling met een klantgerichte behandeling. Super

Ervaren team en goede afhandeling wijziging legpatroon

Bij het leggen van de zonnepanelen bleek dat het regenwater niet meer in de goot terecht ging komen, maar erover heen zou stromen. We hebben contact opgenomen met HD solar en het was geen probleem om het legpatroon aan te passen, waarbij 1 zonnepaneel minder geplaatst is. Het team heeft dit zonder problemen veranderd en de factuur is ook aangepast. Wij zijn zeer tevreden over deze goede service bij dit probleem.

Fantastische service voor een scherpe prijs

HD solar is een fantastisch bedrijf: zonnepanelen voor een scherpe prijs, uitstekende service en betrouwbaar.

Helemaal top alle afspraken nagekomen

Van afspraak tot offerte en de latere installatie alles top en volgens afspraak uitgevoerd,

Over het gehele traject vanaf eerste adviescontact tot en met oplevering ben ik uitermate tevreden.

Een helder en duidelijk advies gesprek, waarna een even heldere en overzichtelijke offerte volge. Ook vervolgvragen werden met een grote vanzelfsprekende vriendelijkheid en helderheid beantwoord. De installatie verliep vlot en zonder problemen en werd uitgevoerd door een vriendelijk en vrolijk team.

Goede en snelle service

Professioneel, pro actief en snel

3 monteurs en 1 elektriciën stonden 's ochtends bij mij. Ik kon nog net met mijn ogen knipperen en toen lagen de panelen al op het dak. De elektricien kon aan de slag om alles aan te sluiten. Er bleek iets niet veilig aangesloten en dit werd meteen gemeld, geadviseerd hoe op te lossen en opgelost! Ook de btw-teruggave werd anders een ook dit werd direct geregeld. Ik hoefde niks te vragen, het werd gewoon opgelost. Super bedankt voor de geweldige service!

Betrouwbaar en vakkundig

HDSolar een betrouwbaar bedrijf met vakkundige gekwalificeerde medewerkers. Prima prijs kwaliteitsverhouding. Daarnaast een adequate service. Ik beveel eenieder dit bedrijf aan. Dit bedrijf komt niet voor niets uit de aanbeveling van het energiehuis.

Alles tot in de puntjes geregeld!

Volledig ontzorgd vanaf het eerste gesprek tot en met de levering en installatie van de zonnepanelen. In één woord TOP!

uitstekende service en betaalbare kwaliteit

Onze zonnepanelen waren twee jaar geleden gelegd door HD Solar, tot onze grote tevredenheid. Helaas bleek onlangs dat de schilder niet meer bij de dakkapel kon, omdat twee zonnepanelen in de weg lagen. HD Solar stond meteen met hulp ter beschikking en heeft de zonnepanelen verplaatst voor een redelijke prijs. Alles werkt weer goed, wij zijn zeer tevreden.

Fijne, klantvriendelijke en hard werkende mannen!

Meteen een goede klik en voelde vertrouwd. Snel aan de slag en mooi op tijd klaar.

Vakwerk en netjes afgeleverd.

Vriendelijke monteurs werken snel en netjes, prima aanrader. Top gewekt!!

Goede en snelle service

Nadat we door het opvragen en vergelijken van een aantal offertes voor HD Solar hadden gekozen is het plaatsen van zonnepanelen bij ons huis (garagedak en platte dak van de aanbouw) in een snel tempo gerealiseerd. Het huisbezoek van één van de mensen van HD Solar hebben we als prettig, constructief en informatief ervaren. We hadden daarna het overduidelijke gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt bij het kiezen voor HD Solar. Binnen enkele maanden zijn de zonnepanelen geplaatst en geïnstalleerd. Dit was in een korte tijd gerealiseerd en meteen vanaf dat moment was alles ook werkzaam. Ook een vraag daarna werd meteen beantwoord en er werd op basis van die vraag ook zeer snel gehandeld.

Goede voorlichting, perfecte uitvoering

Door vakbekwame mannen geplaatst. Zowel panelen als de elektrische installatie. TOP!!

Vaartje 60

5712BA Someren