Heel goed tevreden,zeker voor de monteurs op het dak.En ook voor de elektricien,mooi en goed werk geleverd.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Alles verliep zeer vlot van adviesgesprek t/m plaatsing. Inmiddels enkele maanden het systeem in bedrijf en de verwachte opbrengsten zijn ruim overtroffen. Kortom, ik ben zeer tevreden en raad deze partij absoluut aan.
Ik ben er zo een die geen tienen geeft. In dit geval toch gezondigd en een tien voor service gegeven. Nadat we op basis van het eerlijke adviesgesprek groen licht hadden gegeven op de offerte, kwam de service meteen op gang. Enexis meldde zich en plaatste de gratis slimme meter; Energiedirect meteen daarna met de uitnodiging ons maandbedrag te verlagen; en verderop in het traject ook de BTW-regelkundige, die dat stuk voor zijn rekening nam. Niets voor hoeven doen! Ging vanzelf. Op de dag van de plaatsing kwam de door HD-Solar ingeschakelde electromonteur die vakwerk leverde, later gevolgd door het team van HD-solar dat in korte tijd de 17 panelen plaatste. Intussen volgen we via de app de prestaties van onze LG-panelen. We vonden HD Solar via een tevreden klant. We zijn dat nu ook en bevelen hen met overtuiging aan!
Prijs > kwaliteit top, Nette account manager, duidelijk, goede uitleg, behulpzaam. Medewerkers die de panelen hebben gelegd, perfect netjes en goed advies. aansluiten van de zonnepanelen, ook hier duidelijk, net werk geleverd. een perfect team.
Snel en goed geregeld, van gesprek-offerte t/m oplevering. Snelle en nette montage, dat mag gezegd worden. Heel goed tevreden.
via onze zoon Stefan zijn wij bij jullie terecht gekomen en wij moeten zeggen het was fijn om met jullie samen te werken daarvoor onze hartelijke dank
Laatst dacht ik dat na onweer omvormer kapot was. HD Solar had nieuwe besteld, maar bij aankomst bleek, dat omvormer niet stuk was, maar dat de aardlekschakelaar was omgeslagen. HD Solar heeft hiervoor niets in rekening gebracht, dus zeer coulant opgelost.
Zeer snelle vakkundige installatie. Komen gemaakte afspraken goed na, Service is top. Ook na een bliksem inslag. Fout lag bij mezelf. Geen kosten in rekening gebracht. Erg prettig allemaal. De prijs is ook goed. Regel zelfs de btw teruggave.
Via mensen uit de buurt kreeg ik de tip om contact op te nemen met HDSolar. In de showroom geweest, panelen en omvormers bekeken en een goed advies ontvangen. Op afgesproken datum en tijd zijn de panelen geplaatst. 1 paneel lag te lang in de schaduw. Contact gehad om deze te verleggen. Dat was geen probleem en nu heb ik optimaal rendement van mn panelen. Ik raad HDSolar zeker aan. Goede service, advies en monteurs!
Heel fijn bedrijf. Goede voorlichting en kwaliteit, scherpe prijs, snelle levering en plaatsing. Zeer prettig montageteam met leuke gemotiveerde medewerkers. Goede uitleg en supersnel en netjes geplaatst. Heel erg tevreden!
Zeer positief. Van eerste info tot advies op locatie. De installatie en afhandeling was zeer snel en netjes. Ook de nazorg omtrent teruggave BTW was zeer goed geregeld. Precies wat ik zocht omdat ik geen zin had in een onduidelijke papierwinkel. Dus nogmaals dank!
goede voorlichting super montage de jongens hadden er echt zin in en waren goed gemotiveerd. afspraken worden goed nagekomen. voor ons een topper
Goede prijs en goede installateurs Heel tevreden !!👍
Vandaag 1 jaar onze panelen. Beloofd werd 90% rendement. Het werd ruim 97%! Top installatie.
Problemen worden niet opgelost. Na klachten over een niet weekend paneel na diverse telefoontjes nog steeds niemand gezien.
Vriendelijk personeel. Geweldige kwaliteit van de panelen. Wij zijn er erg blij mee.
Zoals hierboven aangegeven in rapportcijfers.
Snelle levering, uitstekende kwaliteit en zeer concurrende prijs!
Alles keurig geïnstalleerd. Nette monteurs van HD Solar en een elektricien die weet wat er moet gebeuren. Goede onderlinge samenwerking.
Mijn installatie bestaat uit 22 Solar Frontier panelen met Solar Edge omvormer en Solar Edge optimizers. Ondanks dat een deel van de panelen (8 stuks) op het oosten geplaatst werd behaalt de installatie van de 3.740 WP een rendement van 97 % over 2 jaar. Ik ben dan ook meer dan tevreden.
Ik ben zeer tevreden over de ervaring die ik heb gehad met HD Solar uit Someren. Ze zijn erg behulpzaam en willen je niet iets verkopen en wegwezen. Ze zijn sterk in advies en belichten de positieve en negatieve aspecten over de gehele installatie. Ze zijn klantvriendelijk en elke vraag wordt beantwoordt. Je voelt je geen zeikerd als je op vragen terug komt die toch niet duidelijk zijn. De installatie werd vakkundig uitgevoerd. Het waren nette werklui. Dat zag je aan de manier van werken, communiceren maar ook gewoon hoe de werkbus er van binnen uit zag. Ook de financiële afwikkeling met de belastingdienst wordt uit handen genomen. Top gedaan HD Solar. Voor een eventueel volgend project zal ik jullie zeker aanbevelen. Ik ben bij jullie terechtgekomen via de onafhankelijke mensen van Slim wonen.
Het begon al goed met de informatie tijdens het (verkoop) gesprek. No-nonsense en doen wat er beloofd werd. Ondanks dat ik vaak belde met vragen, was iedereen altijd vriendelijk en werd er ook de tijd genomen voor me. Met de jongelui die de panelen legden hadden we ook een klik. Hardwerkende gasten die ruim op tijd aanwezig waren. Eerst beginnen met werken en toen pas koffie die ik al klaar had, duidelijk uitleggen wat ze hebben gedaan en beleefd waren. Ook de elektricien was geen flauwe gast en heel deskundig. Totaalplaatje klopte dus helemaal! Wij zijn blij.
GOED.