Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg positief. komen afspraken na en vragen marktconforme prijzen voor hun auto's
Klantvriendelijkheid, goedkope deals
Ik beveel ABC Autolease aan op basis van mijn ervaringen. Transparant en netjes, zeker de moeite waard om even naar toe te rijden.
zie beoordeling
Goede service, klantvriendelijkheid, deskundigheid, uitstraling en ontvangst.
Bekijk zelf de site en de showroom, want in feite kan iedereen hier een auto kopen/leasen. Interessante opties op het gebied van financieren en schappelijke verkoopprijzen van de enorme voorraad auto's.
zie beoordeling met sterren.
Alle details worden besproken en ze zijn ook nog eens heel klantvriendelijk.
En ook nog eens erg klantvriendelijk
zie mijn beoordeling
Na een lange zoektocht terecht gekomen bij ABC Autolease. Super tevreden en goed geholpen door het klantvriendleijke personeel!
klantvriendelijk, deskundig en persoonlijk bedrijf. ik geef dan ook een 9 als totaal oordeel voor deze leasemaatschappij.
ik zou abc zeker aanbevelen, enige puntje van opbouwende kritiek van mijn kant is dat ik vind dat de website nog iets actueler kan worden bijgewerkt. echter begrijp ik ook dat, doordat er zoveel auto's worden verkocht, dit een beetje onbegonnen werk is.
Goede service en afspraken nagekomen met oplevering, we hopen lang plezier te hebben van onze mooie, nieuwe (maar ook weer gebruikte) Audi Q5
Veel keuze & vriendelijk personeel.
Goede service en vriendelijke medewerkers waardoor ik ABC Autolease zeker aanbeveel bij bekenden. We hebben een personen auto aangeschaft waar we in ieder geval tot op moment van schrijven erg blij mee zijn. dankjulliewel.
Goede service en vriendelijke medewerkers
zie beoordeling
Ruim Assortiment auto's en daarom beveel ik ABC Lease aan bij andere mensen. Voor ieder wat wils qua merk en model.
zie sterren
Zie de rapportcijfers voor mijn bevindingen:
en ze nemen ruim de tijd voor een klant! Ik beveel abc autolease daarom zeker aan.
Sympathieke verkoper met daarnaast een uitgebreid aanbod aan verschillende merken auto's. Na wat over en weer debateren over de prijs zijn we uiteindelijk tot een mooie auto en mooie prijs gekomen. dankjewel voor de medewerking en het meedenken.
Wij zijn goed behandeld, het enige verbeterpuntje dat we hebben is dat de website misschien nog iets sneller kan worden bijgewerkt, echter met een zo snel wisselende voorraad is dat haast niet te doen, dat begrijpen wij ook wel
Zeer vriendelijk en wat mij betreft op alle punten voldoende.
Pekelwerk 121
9663 AX Nieuwe pekela
ABC-Autolease is een autobedrijf gevestigd in Noord Nederland. Voor de in- en verkoop van personenauto's en bedrijfswagens bent u bij ABC-Autolease aan het juiste adres. Ook zijn wij gespecialiseerd in lease, financial lease, zzp-lease, MKB Lease, occasion lease dit allemaal met en zonder jaarcijfers. Lease is bij ons volledig maatwerk en wij vinden het persoonlijke contact met onze klant erg belangrijk. Het maken van een proefrit is bij ons geheel kosteloos en de aflevering kan op iedere locatie plaatsvinden tot bij de klant voor de deur. U bent 7 dagen per week van harte welkom om te profiteren van onze prachtige auto's een aanbiedingen aan de Pekelwerk 124 in Pekela.