Wij bevelen ABC Autolease zeker aan. Uitgebreid assortiment auto's.
Goede kwaliteit en keuze in auto's
Goede service altijd duidelijke afspraken . Leuke mensen om mee te werken. Een aanrader voor onderhoud en reparaties aan je auto.
Wij zijn erg blij met alle hulp en advies die we hebben gekregen tijdens ons gesprek. Dankjewel medewerkers van ABC Autolease voor de duidelijke uitleg en de snelle afronding van de gehele financiering
Bedrijf is professioneel, betrouwbaar, geeft een zeer prettige presentatie, goede adviezen, financieel deskundig, uitgebreid assortiment en uitstekende afhandeling. Beter kun je niet krijgen. Jack en Marie-José Vernooij
Top bedrijf
Simpel, soepel en snel is de slogan van deze leasemaatschappij. Die naam doen ze ook echt eer aan, want we zijn heel snel geholpen, aan alle kanten geholpen en ondanks wat hobbels en obstakels werden we ook nog eens heel deskundig geholpen. dankjulliewel.
Wij zijn goed en snel geholpen door de medewerkers van ABC Autolease en raden dit bedrijf dan ook zeker aan bij bekenden en geven daarnaast een positief advies aangaande deskundigheid en uitstraling
Ik beveel ABC autolease aan bij mijn vrienden, kennissen en familie en ben zeer tevreden over de manier waarop ik behandeld ben door de medewerkers van dit bedrijf. Ik ben heel erg blij met mijn goede auto en deze was ook nog eens in een hele goede conditie.
Goede service en zeker aan te bevelen.
Zeer veel mogelijkheden, als opbouwende kritiek misschien nog zorgen dat de website up to date is. echter ik wil hier wel aan toevoegen dat de uitleg waarom dit niet altijd zo snel kan wel meer dan legitiem is.
Het was een behoorlijk eind rijden maar de moeite gelukkig meer dan waard. Goed bedrijf en erg goed geholpen. Zeker een aanrader.
Goede deskundige dealer. Klantvriendelijkheid en service zijn top!
Spontane verkoper en daardoor een erg goed, informatief en leuk gesprek gehad
Ik ben erg goed te woord gestaan en behandeld door de verkopers. Verder geen op- en/of aanmerkingen.
Vriendelijk en niet opdringerig.
veel keuze en veel informatie ontvangen
van auto tot financiering. alles goed geregeld. Wij zijn erg blij met de geboden opties.
Wij zijn afgelopen zaterdag bij dit bedrijf geweest, en hebben een enorm leuk gesprek gehad met een van de verkopers van ABC Autolease! Naar aanleiding van dit gesprek hebben wij besloten om over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe auto! Wij bevelen ABC Autolease bij al onze familie, vrienden en bekenden.
Wij zijn ontzettend tevreden over de enorme keuze in zowel merken, modellen als financieringsvormen.
Goed geholpen en uitgelegd! voor alles een 10!
Deskundigheid vind ik erg hoog!
Top bedrijf! geen onvertogen woord over deze toppers.
Veel keuze bij dit bedrijf en dat is me goed bevallen.
Ik ben erg positief over mijn contact met ABC Autolease en beveel ze dan ook aan bij kennissen, familie en vrienden.
Pekelwerk 121
9663 AX Nieuwe pekela
ABC-Autolease is een autobedrijf gevestigd in Noord Nederland. Voor de in- en verkoop van personenauto's en bedrijfswagens bent u bij ABC-Autolease aan het juiste adres. Ook zijn wij gespecialiseerd in lease, financial lease, zzp-lease, MKB Lease, occasion lease dit allemaal met en zonder jaarcijfers. Lease is bij ons volledig maatwerk en wij vinden het persoonlijke contact met onze klant erg belangrijk. Het maken van een proefrit is bij ons geheel kosteloos en de aflevering kan op iedere locatie plaatsvinden tot bij de klant voor de deur. U bent 7 dagen per week van harte welkom om te profiteren van onze prachtige auto's een aanbiedingen aan de Pekelwerk 124 in Pekela.