Wat Kokbeton niet maken kan geef het dan aan uw vuilnisman.
Wij waren onder de indruk toen we binnen kwamen op die regenachtig Zaterdagmiddag. Wat mij meteen opviel was de groepsfoto aan de muur. Een jong Betonteam was er te zien, jonge Betonboys dacht ik meteen we zitten hier goed.
De sales manager Adino, wilt u koffie wellicht wilt u de werkplaats even zien. Voordat we het wisten stonden we in de keuken van de Betontovenaars. Na het gesprek was het duidelijk dit is het bedrijf wat we zoeken. We kozen voor een betonnen aanrecht maar het leek wel een marmeren aanrecht, een van de creatieve Betonboys maakt dit zei Adino hij is er in gespecialiseerd, wij zeiden laat ie lekker zijn best doen.
Na de afgesproken tijd arriveerden de bladen, twee montage Betonboys groot van stuk stonden op de stoep, de bladen waar geweldig, precies op maat dachten we.
Maar toch een klein foutje, onze nieuwe wasbak paste er niet goed in. Paniek welnee. Ik heb direct Adino gebeld, ja het blijft beton he, dus het kan wel eens niet goed aansluiten. Maar de jongens komen net binnen, ik stuur ze meteen terug. Kijk dat is service de jonge montage Betonboys stonden met 30 min weer voor de deur.
Wij willen jullie bij deze allemaal bedanken voor de geweldige inzet en service. En denk eraan wat Kokbeton niet maken kan geef het dan aan uw vuilnisman.
Groet Simone en Olaf