Hands-on, duidelijke instructie door een zeer ervaren instructeur.
Goeie leraar
Modern blijven!
Prima inhoud van de training en zeer zeker een goede training om te beginnen programmeren met Python. Indien mogelijk, cursisten met dezelfde achtergrond/ervaring bij elkaar plaatsen. In de classroom waar ik zat, zat ik samen met nog twee andere cursisten zonder enige programmeer-ervaring. Voor mijn gevoel lag het tempo van de training daardoor wat lager. Dit heb ik overigens niet als negatief ervaren!
Uitgebreide documentatie. In de cursus werd via kleine oefeningen gewerkt naar 1 tool, een rekenmachine. Beter zou zijn geweest om korte oefeningen met meerdere toepassingen. Ook zou het beter zijn geweest om meer aandacht te besteden aan het gebruik van libraries en visualisaties.
- Verzorgd cursusmateriaal. - Heldere en geduldige uitleg gedurende de cursus. - Voordeliger in prijs in vergelijking met andere aanbieders
De trainer is een praktijk man, die weet waar tegen je aanloopt in opdrachten. Daardoor wordt en kan de training aangepast , aan de behoefte en specifiek wensen van de cursisten. Je krijgt hierdoor veel extra informatie, om specifieke praktijk situaties aan te pakken. SpiralTrain is een aanrader voor iedereen die praktische toepasbare vaardigheden wil leren.
Ik kon goed sturen hoe de stof behandeld zou worden.
Ongedwongen sfeer Aanbod trainingen Bereikbaarheid
Je leert veel binnen korte tijd en krijgt een fijn werkboek met veel informatie en opdrachten.
Beste Rianne, We hebben de cursus inmiddels met 1 dag verlengd naar 4 dagen en "if time permits" opdrachten voor snelle cursisten zoals jij toegevoegd. SpiralTrain
Trainers doen er alles aan om cursisten te laten slagen. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen.
Boed behandeld
Heeft mij enorm geholpen bij de voorbereiding van mijn OCA examen. De opleiders van SpiralTrain zijn flexibel en houden rekening met je wensen. Uitstekende lunches!
Goede docent en verzorgd cursus materiaal. Er was uitgebreid gelegenheid voor oefening en het stellen van vragen. Ook de lunch in het gezellige centrum van Houten was uitermate goed verzorgd. Ik ben heel tevreden over de cursus en zou in de toekomst nog wel eens een cursus bij SpiralTrain willen volgen.
Duidelijke uitleg, goed cursusmateriaal met praktische oefeningen Tempo van de cursus is goed Handig extra materiaal Prima locatie in het midden van het land Cursus programmeren voor beginners: vond ik persoonlijk heel handig (verkorte versie gevolgd) maar wellicht is daar minder animo voor omdat mensen die moeten programmeren voor hun werk, altijd al een opleiding hiervoor gedaan en zullen de cursus dus niet gaan volgen. Een beginners cursus voor een bepaalde programmeertaal (zoals de Perl cursus die ik ook volgde) is dan wel weer handig als programmeurs ipv bijvoorbeeld java ook kennis moeten krijgen over C++, Perl of andere talen.
Flexibel
Goede leersfeer, en wellicht nog meer aandacht voor uitspraak engelse taal
Training is gegaan volgens verwachting. Specifieke aandacht werd gegeven aan de hoofdstukken die mij meer interesseerden. Ook extra onderwerpen die niet op de planning waren worden besproken als ruimte zich voldoet. Duidelijke details, etc. Kantoor makkelijk te bereiken, parkeren gelegenheid, Lunch in de corner. Kortom: Satisfied.
Er wordt goed naar je geluisterd en de use cases die je aanbrengt tijdens de lessen of naderhand via email etc. Goede locatie, zowel qua bereikbaarheid als overige faciliteiten (lunch) Wellicht in de toekomst ook "mogelijkheden" om via virtual classrooms cursussen aan te bieden? zelf hebben we hier ervaring (als cursist) met sessies van 1 dag t/m 1 week in een dergelijke online omgeving (vaak Engelstalig ivm cursisten van andere tijdszones)
- Goed en duidelijk cursusmateriaal - Ingehuurde software ontwikkelaar (voor Java cursus), met veel praktische kennis, geven groot deel van de cursus. - Persoonlijke aandacht voor niveau van de cursist. - Mogelijkheid om na de cursus contact te houden met cursusleider voor nazorg bij toepassen programmeertaal in de praktijk. - Centrale ligging van cursus lokalen/goede bereikbaarheid. - Lunch is uitstekend verzorgd.
Inhoudelijk erg informatief en up to date, locatie was lastig te vinden.
Uitermate kundige trainer met veel praktijkervaring Zeer goed met de auto bereikbaar en gratis parkeren Kleine groep cursisten, dus veel persoonlijke aandacht
Kundige docenten
Prettige begeleider met verstand van zaken. Goede cursus, inhoudelijk perfect op maat.
Standerdmolen 10
3995AA Houten
SpiralTrain verzorgt trainingen voor software developers. Onze trainingen zijn state of the art en wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen in de wereld van de software ontwikkeling op de voet. Wij hebben de intentie om met ons aanbod het hele veld van de moderne software ontwikkeling te dekken. Wij zijn een jong bedrijf maar beschikken toch over een jarenlange expertise. Onze trainingen zijn in vele gevallen al vaak verzorgd en worden door velen klanten als uitstekend beoordeeld.