Echte vakwerk, en afspraak is afspraak.

Ons appartementen complex in opdracht van de VVE heel netjes en zeer vakkundig geschilderd aan de buitenkant. Ook kregen wij zeer goede informatie mbt geconstateerd houtrot. Kortom een ervaren vakman waar je op kan vertrouwen.

Geweldige vakmensen!!!

Muren laten spuiten in de slaapkamer. Keurig werk. Super afgeplakt. Strakke lijnen. Ontzettend vriendelijk. Een 10 met een griffel!!!

Opdracht super uitgevoerd

Waar vind je nog een schilder die vakwerk oplevert en ook nog eens goed communiceert? Wij kunnen dit schildersbedrijf alleen maar aanraden.

Schildersbedrijf van der Ploeg een echte aanrader !

Wij zijn getipt door vrienden hier in het dorp en jullie hebben onze verwachtingen helemaal waar gemaakt ! De klantvriendelijkheid,communicatie,prijsafspraken,planning en jullie vakmanschap krijgt van ons een hoge score. Ons huis heeft een metamorfose ondergaan en daar zijn we dankzij jullie ontzettend blij mee! Daarom zullen wij ook jullie bedrijf van harte aanbevelen aan mensen die eveneens hun huis willen laten schilderen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit schilderbedrijf is een oerdegelijk en 100% betrouwbaar bedrijf dat hart voor het ambacht en de klant heeft. De communicatie is goed, vriendelijk en duidelijk. Afspraak is altijd afspraak. Fouten worden zeer goed en correct opgelost. De prijsstelling is buitengewoon scherp en er wordt vakwerk geleverd. Schildersbedrijf Van der Ploeg kan ik iedereen zeer aanbevelen. Het is niet voor niets dat mijn hele straat inmiddels klant is geworden bij Van der Ploeg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kreeg van een vriend een zeer goede aanbeveling over dit schilderbedrijf. Na een telefoontje kwam de schilder zelf even langs om de klus op te nemen. De schilder gaf een zeer goed advies waar je als leek zijnde wat mee kunt, bij deze klus was latex spuiten en sauzen de perfecte combinatie voor een mooi resultaat. Ook het houtwerk moest aangepakt worden, de schilder vertelde ons eerlijk wat er aangepakt moest worden en wat nog wel even kon wachten en nog niet aan vervanging toe was. Al met al een zeer goede en eerlijke schilder die meedenkt en die op prijs en kwaliteit de juiste verhouding heeft.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Frank en Leo hebben behoorlijk wat schilderwerk bij ons gedaan, en van begin tot het eind is alles perfect verlopen. Echte vakmannen! Wij zijn zeer tevreden en ons huis staat er weer netjes en mooi bij.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een echte vakman. Punctueel, werkt netjes, snel en komt zijn afspraken na.Het huis staat weer te glimmen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Schildersbedrijf van der ploeg zijn vakkundige mensen met oog voor detail. Ze komen hun afspraken na, denken met je mee en geven een eerlijk advies.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Schildersbedrijf van der Ploeg is een zeer professioneel en vakkundige partner. Van der Ploeg heeft voor ons de gehele woning van top tot teen onderhanden genomen en het resultaat mag er zijn! Ze denken mee en geven passend advies over alle mogelijkheden. Het werk wat ze afleveren is super! Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan! Fam. Riemeijer.