Goede zorg

Goede deskundige zorg en eerlijke mening

Ze zijn heel klantvriendelijk.

Erg klantvriendelijk en erg behulpzaam. Ik raad deze opticien bij veel vrienden en kennisen aan.

Oogzorg top kwaliteit

Vriendelijke ontvangst. Oogtest uitgevoerd met meerdere apparaten zodat oogtest uitslag heel betrouwbaar is. Bril uitgezocht met de juiste kwaliteit glazen dankzij de test uitslag. Van Essen Optiek heeft 5 sterren echt verdiend!

Vriendelijke, professionele dienstverleners

De sfeer is oké, de staf terzake kundig en aangenaam geduldig. Ik ben verschillende keren uitstekend geholpen.

Vriendelijk en deskundige benadering en fijne service.

Met helder zicht!

Prettige ontvangst en correcte afhandeling.

Vriendelijk en deskundig geholpen.

Gewoon goed!

Na een oogmeting alle tijd om samen een nieuwe bril uit te zoeken. Makkelijk met lenzen in.

Deskundig en klant vriendelijk met een zeer ruime keuze..

Fundus foto , oogonderzoek en nieuwe bril. Erg goed geholpen.

Great service – friendly staff, perfect glasses!

I had a wonderful experience at this! The staff were incredibly kind and helpful throughout my visit. I had an eye exam done, and they took the time to explain everything clearly and professionally. They also helped me choose the perfect pair of glasses. On top of that, I received a discount for my next purchase, which was a lovely surprise! I truly appreciate the friendly service and personal approach. I will definitely be coming back. Highly recommended!

• Would you recommend us? Yes

Zeer professioneel

Ik ben bijzonder tevreden over de professionele aanpak bij de aankoop van mijn nieuwe bril.

Zoals het hoort Top

netjes geholpen daar wordt je blij van

Netjes en correct

Vriendelijke vrouw geholpen om de juiste maat te vinden voor mijn ogen. Ze hadden er ok de apparatuur voor en de kennis . Bedankt dus fer Groetjes Ron Janssen

Prettig en persoonlijk

Prima Komen er graag

Vriendelijk, behulpzaam, gekwalificeerd en betrouwbaar personeel

Geweldig goed geholpen met deskundige behandeling. Een aanrader voor de regio!!

Fijne medewerkers en netjes

Fijne nauwkeurige zaak

Al vele jaren "mijn"opticien!

Al vele jaren "mijn"opticien! Bekwame en vriendelijke mensen!

Perfecte service

Weer goede hulp bij de ogen test en keuze van de nieuwe bril

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig

Fijne ervaring. Goed geholpen. Mooie zaak.

Top service!

Zeer deskundige en klantgerichte service.

Great service with Great product

Very relaxed, courteous and professional. Two thumbs up!

Top winkel

Mooie winkel met een prachtige uitstraling. Heel goed geholpen door Yvonne, deskundig personeel en goede service

Geweldig!

- klantvriendelijk, goede service, kundig personeel, mooie winkel en zo kan ik nog heel veel positieve dingen opschrijven.

Prettige ervaring op een mooie lokatie en veel keus.

Rowena heeft mij goed geholpen, ze was vriendelijk en nam alle tijd voor mij.

Zeer goede service

Zijn klantvriendelijk,meedenkend,kennis van zaken.

Schoolstraat 11 A

5801BN Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.