professionaliteit

zeer goede en gekwalificeerde specialisten, op zoek naar een benadering voor elke persoon, ik was erg blij om bij je te zijn, en alles verliep erg snel

Uitstekende service!

Mooie winkel en behandelruimtes. Vriendelijke personeel met veel kennis van zaken. Uitgebreid assortiment brillen en altijd passend advies.

grote aandacht voor de klant en de bril in een prettige omgeving

Onze ervaring met Van Essen Optiek is uitstekend. Deskundige eigenaars en dito personeel. Wel duur maar uitstekende service met grote aandacht voor klant en bril.

heel vriendelijk , bekwaam , behulpzaam.

Hallo , ik heb alleen goede kritiek. Alleen was ik verrast dat er in de lade nog meer nieuwe brillen lagen. Dit kon ik zien toen ik even langs kwam om mijn bril minder strak te maken . Kijk ik ben blij met de 2 brillen , maar ik had het fijn gevonden dat de medewerker mij deze opties ook had laten zien. Maar nogmaals ik ben tevrede.

fijn, ontspannen, gezellig

ontspannen sfeer, duidelijk geholpen, gezellige sfeer, dikke uitstekend

Deskundige en vriendelijke vakmensen.

Inmiddels ben ik al wat jaren klant bij Van Essen Optiek en ik kan niet anders zeggen, dan dat ze me altijd goed informeren over mijn mogelijkheden m.b.t. mijn ogen en mijn zicht. De door hun geadviseerde nachtlenzen was in eerste instantie een vreemd idee omdat ik maandlenzen gewend was, die je overdag in hebt. Maar inmiddels weet ik niet beter en kan ik oprecht zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze keuze.

Zeer professioneel.

Zeer professioneel en prettig geholpen.

Alweer een super ervaring wat kennis en service betreft

Na vele jaren klant te zijn kan ik alleen maar zeggen dat er volgens mij weinig tot geen opticiens zijn die dit niveau van kennis, vakmanschap, service en klantvriendelijkheid zijn die dit niveau kunnen evenaren. Eerlijkheid en bereid zijn om naar klanten te luisteren en dan daadwerkelijk te adviseren zijn de pijlers waar dit bedrijf op vaart. Een vertrouwd adres in Venray dat veilig aanbevolen kan worden. Dhr. en Mevr. van Essen en hun collega's hartelijk bedankt voor jullie kundig en eerlijk advies.

Vriendelijk

Kundig personeel en heel vriendelijk.

Prima dienstverlening

Vriendelijke en deskundige dienstverlening

Fijne zaak

Ben goed geholpen en geadviseerd door een vriendelijke medewerkster over keuze van glazen en montuur. Veel keuze in geschikte monturen voor mijn glazen met een behoorlijke sterkte. Ook bij het ophalen van mijn bril fijn geholpen door de eigenaresse. Bedankt!

Snel en goed geholpen,werd goed naar mij geluisterd

goede service

hier wordt je serieus genomen en naar je geluisterd.

Goed geholpen!

Ik had niet persé een bril nodig, ze vertelden de voor- en nadelen en lieten de keus bij mij. niet opdringerig. Wel voor de bril gekozen en meteen ontzettend goed zicht, goede uitleg en afhandeling. Professioneel bedrijf/winkel

Super geholpen en advies

Kei goed

Goede service en vriendelijke medewerkers

Zeer fijn.

Fijne hulp, goede uitleg en advies.

Erg goed geholpen

Ik had gevraagd of mijn bril op mijn verjaardag nog klaar kon zijn. En inderdaad op die dag kreeg ik een mail van jullie dat de bril klaar lag een zeer goede service dankjewel

Zeer goede bediening en advies

Goed advies en kennis

Kom hier al jaren, en dat zegt denk ik genoeg.

Goede service en veel keuze.

Goed geholpen.

Dochter maakt een keus die niet voor de hand lag maar deze name ze zeker voor lief. Loopt nu met een bril rond die mening iemand niet genomen zouden hebben.

Professioneel, vriendelijk en behulpzaam.

Zie bovenstaande informatie.

Een familiebedrijf met zorg voor mijn ogen. Oogzorg en de kennis ervan is bij de meeste opticiens al lang niet meer voorhanden en ondergeschoven maar niet bij Van Essen. Fijn dat je weet dat ze zorgvuldig zijn. En verder het familiegevoel en prettige medewerkers maakt dat ik hier altijd mijn bril zal kopen.

Perfect geholpen

Perfectionisische hulp, vakbekwame uitleg ,vriendelijk personeel.

Schoolstraat 30 A

5801BP Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, contactlenzen en ooglaseren. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.