Goed en kundig geholpen.

Vriendelijk personeel en vakkundig

Goed advies en snel geholpen!

Goed advies en snel geholpen!

Wel jammer dat er geen prijskaartje aan de monturen hangt

deskundig advies en heel vriendelijk personeel

Heel fijn om te weten dat je altijd goed advies krijgt en dat ze altijd de tijd voor je nemen.

Fijne bediening, samen een mooie bril uit gezocht

Fijne bediening, samen een mooie bril uit gezocht.

Duidelijkheid

Goede kennis van zaken en alles wordt prima uitgelegd. Prima service!

Goed verzorgd, klantvriendelijk.

Rustige tijd nemende zorg

Zie zin vorig veld

prima geholpen

prima geholpen

Klantvriendelijk en deskundig

Sportbril gekocht. Eerlijk advies, ruime keuze en nemen uitgebreid de tijd voor je.

Zeer deskundig, en heel klantvriendelijk

Heel goed geholpen, voelde me op mijn gemak

Vakkundig,goede kwaliteit,vriendelijk personeel

Ik kom al jarenlang bij van Essen omdat ik vind dat ze vakkundig personeel hebben,goede kwaliteit brillen. Ze zijn zeer klantgericht,de klant is koning.

Uitmuntende servive

15 maanden na aanschaf bleek de toplaag van de glazen van mijn bril stuk (of zoiets). Zonder probleem werd de vervanging hiervan weggeschreven onder garantie. Top!

Maatwerk.

vriendelijke kundige mensen die adviserend en klantgericht zijn en daardoor een goed eindresultaat neerzetten .

Professioneel maar ook gezellig

Kwam voor het feit dat ik minder goed ben gaan zien in de verte. Had nog nooit een bril gedragen, ben heel goed en professioneel geholpen. Kreeg goede uitleg tijdens de check en later ook bij het uitzoeken van de bril. Het gehele proces van testen kopen en ophalen verliep heel professioneel, ik voelde me behandeld als een klant

Erg goed

Vriendelijke mensen die je helpen. Goed advies en hebben geduld om je te helpen.

Hartstikke goed.

Service uitstekend. Vriendelijk ontvangst en geduld. Daarnaast hele fijne medewerkers.

Goed en deskundig en vriendelijk advies!

Ik werd goed, deskundig en vriendelijk geholpen. Ben erg blij met mijn nieuwe bril!

Helemaal prima

Goed geholpen, fijne uitleg hoe lenzen te gebruiken.

Altijd klantvriendelijk en een uitstekende service

Je zit er op je gemak met het uitzoeken van een bril en de oogmeting voelt ook betrouwbaar en nauwkeurig aan.

Enthousiaste en vakkundige medewerkers die weten waar ze het over hebben en de klant centraal stellen. Meer heb je echt niet nodig.

Erg goed geholpen

Goed geholpen. Genoeg keuze

Degenen die mij geholpen hebben met het uitzoeken van een nieuwe bril waren en deskundig

Veel geduld, veel vriendelijkheid en een goed advies bij het uitzoeken van een nieuwe bril.

Vakkundig,klantvriendelijk en alle tijd.

Alle tijd voor een oogmeting en het uitzoeken van een montuur enz. na een afspraak. Erg vriendelijk personeel.

Schoolstraat 30 A

5801BP Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, contactlenzen en ooglaseren. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.