Goede service, ze nemen de tijd om de klant goed te helpen

Zeer fijne en goede hulp bij uitzoeken nieuwe bril

Gedegen oogmeting en goede en vriendelijke uitzoekhulp voor het kiezen van het montuur.

goede service en vriendelijk.

Voelde mij op mijn gemak.

Vriendelijk en met verstand van zaken

Erg vriendelijk personeel die ook weten waar ze over praten, ieder heeft zijn eigen specialiteit en werkzaamheden. Vond dat erg prettig. Ze hadden leuk monturen en er werd echt gekeken naar wat staat en niet wat aangesmeerd. Alledrie mijn kinderen werden goed geadviseerd, alles werd goed uitgelegd, dat je als ouder ook snap wat je kiest voor je kind. Echt top. Mijn kinderen mochten zelf een montuur uitkiezen, hier werden ze wel echt goed bij geholpen.

geweldig team

zeer goed geholpen

Zeer goed.

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht, goeie service, vriendelijke nedewerkers en kundig.

Zie hier onder.

Vriendelijken veel aandacht bij het onderzoek, dus erg tevreden.

Vakkundig van het begin tot het eind

Duidelijk en vakkundig geholpen door optometrist geholpen. In ontspannen sfeer met medewerkster bril uitgezocht en deze is prima aangemeten.

Goed geadviseerd, vriendelijk personeel

Ze hebben alle tijd om te helpen en goed advies.

Helder

Deskundige,pragmatische " geduldige aanpak.

Goed.

Professionele service en vriendelijke.

splinternieuwe dure bril met krassen????

Bril opgehaald meteen opgezet, meer dan 1400 euro afgerekend en meteen daarna nog een boodschap gedaan in een andere winkel, terug in mijn auto de bril voor het eerst even afgezet want er zat een losgelaten wimper op de bril die ik weg kon blazen en vervolgens de bril nog eens goed bekeken van alle kanten. vervolgens constateer ik dat er 4 krasjes op een van de glazen zitten. Terug naar de winkel. Daar wordt dit ook geconstateerd en er word besloten een glas opnieuw te bestellen. Ik heb thuis de bril in het etuie gedaan en de dag erna besloot ik de "schade" te fotograferen met een macro lens en kom er achter dat het andere glas ook een beschadiging vertoont!!! Na overleg stuur ik daarvan een foto per mail. ik wordt teruggebeld en helaas dat zal ik dan zelf veroorzaakt hebben. uiteindelijk is het nu aan mij of ik bereid ben om nog eens 175 euro af te tikken om dan eindelijk een smetteloze nieuwe bril te hebben

Ik word altijd snel goed en deskundig geholpen

Ik word altijd snel goed en deskundig geholpen

Perfect geholpen !!

Na ruim 12 jaar contactlenzen (daarvoor dan 36 jaar een bril) moest ik vanwege dubbelzien de lenzen vaarwel zeggen en toch weer aan de bril. Nooit gedacht dat het dubbelzien met een bril verholpen kon worden. Na het eerste bezoek aan de orthoptist Homeyra kreeg ik prismafolie om 4 weken te testen. Na 4 weken is er een kleine wijziging gemaakt en de uiteindelijke brillenglazen besteld. Wat zijn deze goed opgemeten !! Meteen nadat ik mijn nieuwe bril opgezet had ik een veel beter zicht. Meer ontspannen, niet dubbel, kon lezen zonder bril af te zetten. Echt een verademing, Ook de vakkundigheid van Thea en Jiss bij het uitzoeken van mijn bril en zonnebril is perfect. Je wordt zeer netjes en vakkundig door iedereen in de winkel geholpen en ter woord gestaan. Zelfs tijdens de 2 keer dat mijn bril bijgesteld moest worden. Helaas kan ik maar 5 sterren geven, maar als cijfer geef ik een 10. Ik zou iedereen deze winkel willen aanraden. Ok, niet zo goedkoop als de bekende ketens, maar wel veel deskundiger. En dat zijn mijn ogen mij wel waard.

Zeer deskundig geholpen en zéér tevreden met het resultaat

Goed onderzoek gehad na serieuze oogklachten. Goed advies gekregen en zéér tevreden met mijn nieuwe bril, bi-vocale glazen. Rust voor de ogen en goed zicht.

Zeer tevreden over kwaliteit en service

Zeer tevreden over de service en kwaliteit bij nieuwe bril

Positief

Goede professionele hulp en alles duidelijk uit gelegd

Beste adres voor brillen en advies in de omgeving Noord-Limburg!

Het is bij Van Essen Optiek goed brillen kopen! Je wordt uitstekend bediend met degelijk oogonderzoek, goed advies, een groot assortiment monturen, goede kwaliteit glazen en dat alles in een rustige en vriendelijke omgeving. Tevens bied Van Essen Optiek een uitstekende service. Kortom: het beste adres voor brillen en advies in de omgeving Noord-Limburg!

zeer tevreden

vriendelijk geholpen en nemen de tijd voor je geweldig

Top advies

Uitstekend advies, zowel vakinhoudelijk qua oogmeting en advies glazen als op het vlak van stijl voor de keuze van montuur. Ik draag al meer dan 25 jaar een bril, maar heb nog nooit zo scherp gezien als nu. Geeft enorm veel rust aan mijn ogen.

Yvonne, deskundige medewerkster

We hebben een goede klik met Yvonne en zei weet ons altijd zeer deskundig te helpen Blij met Johan, goede optometrist en indien nodig onderneemt hij meteen actie Dus, fijne winkel waar iedereen altijd zeer correct voor ons klaarstaat

Is prima gegaan bij jullie

Ik hebben mooie nieuwe bril en ben goed geholpen .ik ben er blij mee als betweter nodig is kom ik zeker terug naar jullie. Groetjes Gerda Arts

Top ervaring!

Zeer goed geholpen door ervaren, kundige en vooral ook betrokken en vriendelijke mensen!

Goede service!

Altijd een warm welkom en koffie met een koekje! Top

Schoolstraat 30 A

5801BP Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, contactlenzen en ooglaseren. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.