Expertise, klantgericht, individueel en gezellig

Expertise, klantgericht, individueel en gezellig

Vriendelijk

Goede service en wordt goed geholpen

prettig goede service en rustige uitleg betreffende oogmeting en uitzoeken montuur

Er werd genoeg tijd besteed aan mijn verhaal en rustige meting gehad en goed advies gekregen. Vriendelijke en rustige benadering. Top service.

Super geholpen en zeer tevreden.

Vlot en zeer deskundig geholpen.

Service goed

klantegericht, goede service.

Er wordt goed gekeken naar de oplossing die het best bij jou past als klant. Dat maakt dat ik erg tevreden ben over de service, ook al betaal je hier meer voor.

Vriendelijke bediening

Nette winkel en correct personeel

Na klacht over nieuwe bril ben ik correct geholpen en wordt probleem opgelost.

Professionele dienstverlening

Vakkundig bedrijf en personeel. Waarschijnlijk niet de goedkoopste maar goede dienstverlening is belangrijker in deze sector dan goedkoop

Fijne winkel, goede service

Bij het kopen van een nieuwe bril ben ik goed geholpen. Ik kom hier graag.

Super, professioneel kundig geholpen

Vriendelijk geholpen door de opticien, later door de optometrist zeer vakkundig en rustig uitgelegd wat ik mankeer.

Vriendelijk en professioneel personeel

Klantvriendelijk ontvangst die alle tijd nemen. Goede adviezen geven en afspraken na komen.

Persoonlijk, vakkundig advies

Klasse!

Prima!

Prima zaak waar ik al jaren klant ben. Vriendelijk en deskundig, goede service.

Super geholpen

Met weer prettig zicht door mijn ogen d.m.v. zachte lenzen. Dankjewel, Johan.

Vlotte maar ook zeer zorgvuldige hulp bij de aankoop van een bril voor onze dochter

Op korte termijn was er tijd voor een afspraak met de orthoptist en de bril was daarna heel snel klaar. Super fijn en een blije dochter met een leuke nieuwe bril!

Uitmuntend

Zeer goed en deskundig geholpen .kijken echt met je mee . Zijn zeer professioneel klasse

Goede vriendelijke en snelle service

Een goede vriendelijk kundige en snelle service.

Deskundig en netjes behandeld.

Altijd goede service voor wat je ook komt. Altijd vriendelijk. genoeg keuze voor een nieuwe bril en anders kijken ze met je samen wat ze wel kunnen om je blij te maken. We komen al 22 jaar bij jullie dat wil toch wel iets zeggen dan!

Teleurstelling

Ik heb een afspraak gemaakt omdat jullie bedrijf geadviseerd was door optometrist in Maasziekenhuis Pantein. Ik heb afspraak gemaakt voor optometrist en orthoptist om mij ogen laten checken EN VOOR BRIL RECEPT. Want dat was DE BEDOELING voor afspraken. En als jullie telefoongesprekken opgenomen zijn, dat horen jullie dat daar ook terug. Beide afspraken liep vlot, ik heb nog nagevraagd of jullie verslag in elke brillenzaak begrijpbaar is, antwoord was- "ja" en ook "ja"- ik kan met jullie recept overal brillen kopen. Zelfs in buitenland, want ik heb ook aangegeven dat we gaan emigreren en wil ook daar bril gaan kopen. Dus vandaag bij Specsavers Nijmegen geweest, ze zeggen dat het recept niet voldoende is, want er mist iets, geen additie aangegeven, wat erbij hoort. En ik moet dat door optometrist/opticien laten meten en voor dat moet ik weer een afspraak maken! Want jullie hebben dat niet gedaan. PS. Als ik zie mijn voormalige recepten, dan daar staat dat wel bij... Ik ben normaal niet zeurend mens, maar dat was te veel. 1,5 uur reistijd naar jullie toe, rekening betaald, en nog steeds geen recept!!! Daarom is mijn beoordeling zo slecht. Ben echt niet blij mee.

Goed en prettig geholpen.

Goed advies!

Deskundig

De controle was deskundig. Zelfs de medicatie die invloed heeft op de ogen werd besproken.

Professioneel en klantvriendelijk

We zijn heel goed geholpen. En geregeld nu terug in de winkel voor aanpassing bril. Het personeel is kundig en zeer klantvriendelijk

Schoolstraat 30 A

5801BP Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, contactlenzen en ooglaseren. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.