Altijd klantgericht en vriendelijk

deskundig en to the point

Voor oogmeting geweest., Deskundig geholpen en geadviseerd. De bril is perfect, hierover geen enkele opmerking.

Professioneel advies en goede service

We kopen al jaren onze brillen, voor 4 personen, bij van Essen optiek. Zij geven een goed advies. Het personeel is vriendelijk en ook de rust geeft ons de doorslag om hier te blijven komen

Fijne beleving

Ik ben fijn geholpen en goed advies gehad bij de bril uitzoeken.

Prima, Vriendelijk en open service verlening

Ik ben door verwezen door een oogarts/optometrist, na een oogoperatie. Ben door van Essen opnieuw onderzocht en meegegaan met het advies voor een nieuwe bril met de juiste glazen. Met prima resultaat.

Goed advies, duidelijke afspraken. Beloftes worden waar gemaakt

Hele fijne opticien

Hele fijne opticien. Goed, kundig en behulpzaam personeel. Denkt mee en zoekt gericht naar de juist montuur. Niet goedkoop, maar je krijgt wel waar voor je geld. Mijn brillen van de reguliere brillenzaken zijn vaak na een jaar al versleten of draag ik te weinig omdat ze toch niet goed waren mbt sterkte/prisma's/cylinders. De brillen van Van Essen dragen mijn man en ik met veel plezier en elke dag (ook fijne zonnebrillen).

positief

Mijn dochters zijn geweest voor een oogmeting, professioneel maar ook kindvriendelijk geholpen

positief

Zeer positief

Mijn dochter heeft een oogmeting laten doen. Zeer professioneel en kindvriendelijk.

Zeer positief

prima service

Na het technische gedeelte goede voorlichting over mogelijk en onmogelijkheden en tegen welke prijs,

net

Prettig

Ze nemen de tijd voor je en helpen je heel goed en op een fijne manier

Goede medewerkers die met je meedenken

Veel keuze en vriendelijke medewerkers

Super geholpen!

Echte vakmensen.

Zoals gewoonlijk deskundig en vriendelijk.

Prima service en deskundig vriendelijk personeel.

Als zeer prettig ervaren.

Topkwaliteit voor een schappelijke prijs.

Men neemt ruim de tijd om een zo accuraat mogelijke meting te doen. De glazen zijn uiterst precies geslepen, en ze bieden fatsoenlijke monturen voor een goede prijs. Geen over de top geprijsde merkmonturen.

Persoonlijk

Wij voelen ons daar thuis. Goede begleiding bij alle vragen. Ook kopen van nieuwe bril hebben ze alle tijd voor de klant. Heel persoonlijk.

Ik ben weer SUPER fijn geholpen door jullie,ga zo door

Ik voel me op mijn gemak bij jullie. Dankjewel

Top service van vakmensen

Super goede ervaring. Veel onderzoeken gehad. Stuk voor stuk kundige mensen, met kennis van zaken. Probleem van het slechte zien hadden ze snel gevonden en een passende oplossing werd direct geboden.

Is gewoon goed.

Iedereen is klantvriendelijk. En de service is goed.

Schoolstraat 30 A

5801BP Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, contactlenzen en ooglaseren. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.