Goede service,en goed advies! Blij mee!

Ik ben goed geholpen

Klantvriendelijke winkel

Ogen test ging op een gezellige manier, Advies bij brillen uitzoeken was ook prima.

Een fijne en mooie inrichting waar deskundig personeel je op een persoonlijke manier te woord staan.

Persoonlijk, deskundig, rustig, prettige omgeving en ruim aanbod.

Hebben alletijd

Gewoon heel goed

Super service en kundigheid

Ogen worden kundig nagekeken en het advies voor nieuwe bril word afgestemd met wensen van de klant en wat bij haar past Op advies van onze vrienden zijn we bij jullie terecht gekomen, ze hebben gelijk gehad

Goede oogmeting, wordt de tijd voor genomen. Daarna ook alle tijd en advies voor het uitzoeken van de monturen

on-overtroffen

Een van de weinige winkels, waar je als klant wordt behandeld.

Vakkundige advisering en hypermoderne testapparatuur stapparatuur

Hypermoderne testapparatuur en uiterst vakkundige advisering. Alles in goede afstemming met de klant. Chapeau voor dit bedrijf!

Goed geholpen

Mooie bril uitgezocht, goed advies heel heel erg blij mee. Bedankt Ivonne voor jou deskundige hulp.

klantvriendelijk en professioneel in een ademteug

Goede begeleiding in de keuze van een montuur die ook op je gezicht past. Duidelijke uitleg over de glazen, wat kan wel en wat kan niet. En een goede prijs kwaliteit. Mocht je alsnog problemen hebben, staat van Essen open voor een passende oplossing. Ik wilde een uitstapje maken naar een andere zaak, maar ben toch te tevreden om de gok te wagen.

Vriendelijk en behulpzaam.

Fijn en rustig personeel.Je word heel goed geholpen bij alles en de koffie staat klaar.

Goed personeel

Mooie nieuwe winkel

heerlijk

heerlijk die betrokkenheid en openheid fantastisch geholpen en geweldige service. complimenten

Hele professionele en aardige mensen

Snelle en goede service van professionele en aardige mensen!

Altijd bereid om mee te denken en zoeken naar oplossingen.

Klantvriendelijk

Ook na 5 jaar is goed advies voor de mogelijkheden die er zich voordoen Luisteren is belangrijk en werd goed gedaan

Goed advies met inzicht van de klantbehoefte

Twee zonnebrillen gekocht waarbij zeer goed advies werd gegeven over de ins and outs van de zonnebrillen. Daarnaast een goed advies wat paste bij onze stijl en smaak en vorm van het hoofd. Groot assortiment en dus volop keus

Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam, goede uitleg. Prijzen liggen hoog maar kwaliteitsglas van Zeiss. Ik ben fik tevreden.

Goed en gedegen onderzoek en advies t.a.v. droge ogen. Goed geholpen t.a.v. behandeling! Heel blij mee! Daarbij heb ik nieuwe brillen uitgezocht met duidelijk advies passend bij de wensen die ik had. De tijd is genomen om alles op orde te maken.

Blij met hun controles en advies.

Prettige, vriendelijke medewerkers. Geven duidelijke en eerlijke uitleg en advies. Succes in de nieuwe en mooie zaak! Groetjes Ans

In een woord: Top

Service is altijd vriendelijk, snel en begripvol.

Super service

Heel tevreden over de lenzen en hoe dit behandeld word!!!

correcte en snel geholpen .leuk personeel en vriendelijk

ik kom hier al jaren

Goede en vriendelijke behandeling.

Goed geholpen. Klantvriendelijk.

Schoolstraat 30 A

5801BP Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, contactlenzen en ooglaseren. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.