Lang gewacht maar uiteindelijk keurig geplaatst

- december bestelling voor vervanging 5 ruiten geplaatst met afspraak dat in maart geplaatst zou kunnen worden, pas in mei nadat ik gebeld had wanneer er geplaatst kon worden eerste poging om ruiten te plaatsen. - glaszetters gingen op eerste dag aan de slag terwijl regen voorspeld was, grote donkere wolken zichtbaar waren en in de verte de hagelkanonnen al aan de gang waren. ' nee hoor op de buienradar kunnen we zien dat het hier voorbij zal gaan' . Dus niet, terwijl de 2 ruiten verwijderd zijn barst de wolkbreuk los. Mannen en parket binnen kletsnat. Met spoed worden de nieuwe ruiten provisorisch geplaatst en met een paar kleine stukjes glaslat vastgezet. Niet echt inbraak veilig! De mannen vertrekken en laten weten dat 'kantoor wel een nieuwe afspraak zal maken' . - die nieuwe afspraak was dan bijna een maand later in juni, 6 maanden na de opname en offerte. - het plaatsen wordt vervolgens zeer netjes en vakkundig gedaan. Rommel wordt netjes opgeruimd. Heel tevreden over het werk van deze mannen. Melieste heeft vakmensen maar neemt m.i. te veel werk aan en heeft daardoor zeer lange levertijden. Dit wordt vooraf niet gemeld.

Talentvolle glaszetters! Uitstekend werk geleverd!

Ze hebben ontzettend netjes hun werk gedaan, waren aardig en zeer klantvriendelijk!

Zoals verwacht, goed

Duurde even voordat het glas geplaatst werd maar verder alles prima in orde.

Prima! goed opgemeten , en met alle preciesie er tegen aan gezet !

Ik heb een goede ervaring met jullie bedrijf. Mocht ik weer voorzetramen nodig hebben , bestel ik ze weer bij uw bedrijf.

correct

na de strubbeling over het kapot gaan van mijn kozijn en de oplossing is er op een correcte wijze gehandeld waar alle lof voor

Vakwerk afgeleverd door een gezellig team, top!

Vakwerk afgeleverd door een gezellig team, top!

Goede ervaring

Goede ervaring. Hulpsaam en beleefd goede service. Levertijd mag een stuk korter worden

Ruiten netjes - afwerking en betaling iets minder

Ruiten netjes geplaatst, maar wel veel kit en krassen op kozijn. En betalen binnen 8 dagen is niet van deze tijd.

Helemaal tevreden over geleverd werk

Vervoer van zwaar glasmateriaal naar onze derde verdieping probleemloos en nauwkeurig. Montage heel secuur en vlot verricht. Aardige sympathieke monteurs.

Professionals, mee denken en hard gewerkt

Snel, professioneel. Super geregeld allemaal

Vakmanschap en goede service!

Monumentenglas is netjes geplaatst. Vriendelijke en professionele glaszetter!

Accuraat en terzake kundig

Zowel vanuit het kantoor als de installateurs. Plezierig om mee om te gaan.

Slordig en gehaast

Ik vond de twee mannen te gehaast en slordig werken. Daarnaast vond ik dat ze niet netjes met mijn spullen omgingen. Ze stapten met vieze schoenen op mijn beige kleed. Het leek of ze er een wedstrijdje van maakten om zo snel mogelijk klaar te zijn. Het rubber van de randen van de ramen lieten ze gedeeltelijk zitten, slordig. Op mijn verzoek werkten ze dat nog even bij. Ze lieten een stanleymesje achter zodat ik het zelf nog verder kan afmaken.

Prima werk afgeleverd

Personeel, netjes en vakkundig werk afgeleverd, zijn vriendelijk,en klant gericht. Harde werkers.

Zeer tevreden over glas zetten en u vriendelijke medewerkers

Redelijk.

Dag mensen, Mag ik voorop stellen, dat uw medewerker een vriendelijke jongen is, en van goeden wil. Maar onze ervaring moeten we toch juist weergeven, als u daar om vraagt. Demontage van oude raam is niet goed gegaan. 2 securitie beugeltjes waren niet los te maken. Met bruut geweld is een beugel verbogen, om toch het raam eruit te halen. Waar we op konden wachten, gebeurde! Het raam sprong kapot, met al het glas binnen en buiten de Caravan. Hebben we geheel zelf opgeruimd. Trouwens geen onwil van uw medewerker. Zelf nog eens nagedacht, maar met een foefje moet zo'n beugeltje echt wel los te maken zijn, aan de voorzijde. Een 5 tal strips (grijs) zijn ook niet teruggeplaatst bij plaatsing van nieuwe raam, vreemd! klopt dit wel. Ik heb hem daar nog om gevraagd, was niet nodig.Onderkant raam oa had ook extra strip (steun), die er nu niet zit. Beetje lang verhaal, maar zo is het gegaan. Ach we zijn niet de moeilijkste hoor, alleen hopen dat het nieuwe raam deugdelijk is geplaatst. Ontbrak er misschien wat ervaring bij uw medewerker? Een reductie op de prijs zouden we zeer waarderen. Een vriendelijke groet! en nog een fijne dag! Henk en Els Dijkhuizen.

gewoon geen klasse

de glaszetters waren liever lui dan moe. geen eigen ladder gebruiken terwijl ze al een pre hadden met een stijger die ze mochten gebruiken, ik reikte een ladder aan en moet bij weggaan nog vragen of ze die aub terug wilde zetten ook de steiger leuning nog aangeven even er weer aan te doen, geeft geen fijn gevoel. verder de glaslatten waren erg ruw betekend voor mij meer werk om te schuren en af te lakken. kitwerk was ook niet erg glad dus alles bij alles geen top levering deze keer

Vak mensen , erg aardig en netjes

Zijn erg tevreden

Het raam is netjes en vakkundig geplaatst, door medewerkers die hun vak goed verstaan.

Goede afhandeling van opdracht

Vriendelijke mensen en werken netjes

Mooi product, snelle plaatsing

Mooi product, snelle plaatsing.

Keurig netjes gewerkt ook even gebeld dat het wat later werd.

Een goed degelijk bedrijf, ook administratief goed verzorgt.

geweldig

lang gewacht en lang gezwegen nooit gedacht en toch gekregen

Goede kwaliteit geleverd!

Op de juiste afgesproken tijd kwamen de mannen aan om de ruiten op onze bovenverdieping te vervangen. Zeer secuur en mooi vakwerk geleverd! Resultaat blije klanten.

Netjes gewerkt en sneller dan verwacht

Volgens afspraak, en zelfs sneller geleverd dan verwacht. Zeer tevreden.

Livingstoneweg 20

4462GL Goes