Redelijk.
Dag mensen,
Mag ik voorop stellen, dat uw medewerker een vriendelijke jongen is, en van goeden wil.
Maar onze ervaring moeten we toch juist weergeven, als u daar om vraagt. Demontage van oude raam is niet goed gegaan. 2 securitie beugeltjes waren niet los te maken. Met bruut geweld is een beugel verbogen, om toch het raam eruit te halen. Waar we op konden wachten, gebeurde! Het raam sprong kapot, met al het glas binnen en buiten de Caravan. Hebben we geheel zelf opgeruimd. Trouwens geen onwil van uw medewerker. Zelf nog eens nagedacht, maar met een foefje moet zo'n beugeltje echt wel los te maken zijn, aan de voorzijde. Een 5 tal strips (grijs) zijn ook niet teruggeplaatst bij plaatsing van nieuwe raam, vreemd! klopt dit wel. Ik heb hem daar nog om gevraagd, was niet nodig.Onderkant raam oa had ook extra strip (steun), die er nu niet zit. Beetje lang verhaal, maar zo is het gegaan. Ach we zijn niet de moeilijkste hoor, alleen hopen dat het nieuwe raam deugdelijk is geplaatst. Ontbrak er misschien wat ervaring bij uw medewerker? Een reductie op de prijs zouden we zeer waarderen.
Een vriendelijke groet! en nog een fijne dag! Henk en Els Dijkhuizen.