Vakwerk en netjes opgeruimd

Net zoals de andere keren ook nu keurig geplaatst. De rommel wordt ook weer netjes opgeruimd. 1 raam moet vervangen worden , maar ook dat wordt geregeld. moest er wel lang op wachten (20 weken), maar als je wil dat het netjes gebeurd neem je dat voor lief. Echt een aanrader!

prima, netjes

Snel en vakkundig de ruit verwisseld. Flitsxend.

Na opdracht en orderbevestiging duurde het wel wat lang en pas na telefonische navraag kwam de levering, die prima werd uitgevoerd.

Keurig en snel

En gezellige medewerkers!

vakmansschap

klant vriendelijk met leveren van goed werk

Goed werk geleverd.

Goed werk geleverd.

Ik ben tevreden

Goed werk, mooie materialen, ik ben tevreden

Vakkundig en net personeel

Inmeten kon vrij snel en gebeurde vakkundig. Daarna bleef het stil. Ik heb zelf moeten informeren naar de levertijd. Na paar maanden weer zelf contact opgenomen voor plaatsing. Toen kon er ineens direct een afspraak gemaakt worden. Hoe lang had ik nog moeten wachten als ik niet zelf contact opgenomen had? Plaatsing gebeurde netjes en vakkundig. Personeel ruimde de rommel netjes op. Ze hadden ook aandacht voor de kinderen die allerlei vragen hadden. Heel leuk!

Na lang wachten uiteindelijk tevreden

De hele klus duurde wel erg lang. In April opdracht gegeven om een ruit te vervangen. In Mei ingemeten. Na 5 maanden radiostilte in oktober maar zelf eens gemaild. De ruit is pas in november geplaatst. 7 maanden is wel erg lang. Klus is wel prima en naar tevredenheid uitgevoerd.

Werkzaamheden super verlopen, Top

Werkzaamheden super verlopen, Top

Gute saubere Arbeit.

GUT

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Korrekt afgewerkt

Alles is naar wens verlope .

Glazen deuren zien er fraai uit, passen goed

Minder goed en goed

De plaatsing van het glas is prima en vakkundig gedaan. De communicatie in het voortraject liet nog al te wensen over.

Tevreden over product en dienstverlening.

De geleverde glazen keukenwand voldoet volledig aan de verwachtingen. Ook de gemaakte afspraken m.b.t. levering en plaatsing zijn nagekomen.

Slecht

8 x dubbelslag ramen besteld bij Melieste. Ramen zijn geplaatst door de kozijn leverancier. De nieuwe ramen kregen we niet schoon, er bleef een vettige aanslag achter, en vandaar teruggegaan naar Melieste. Melieste is langs geweest maar kreeg de aanslag ook niet weg melde wel dat dit vaker voorkwam. De directeur melde vervolgens dat het niet aan Melieste kon liggen en dat een andere partij de vervuiling had aangebracht en dat het ook bij normaal onderhoud thuis hoorde. Stelde nog wel een fles cleaner gratis ter beschikking. Helaas, met de cleaner ging het er niet af. Via andere glasleverancier advies gevraagd en gekregen en gelukkig dit was de oplossing.

Vakbekwame mensen, die snel kunnen werken

Hebben de ruiten snel verwisseld. Prettig in omgang en netjes opgeleverd op een paar beschadigingen na. Kras in voorruit en sterretje boven

Goede planning, werknemers en samenwerking met aannemer

Zeer goede voorbereidings besprekingen, uitvoerige offerte en goede nakoming van afspraken.

Alles goed verlopen,dik tevreden

de ruit is er netjes en zeer vakkundig ingezet,mijn complimenten en hartelijk dank voor de goede samenwerking

Goed voldoende

Geen commentaar

Alles goed gegaan van eerste contact naar opmeting naar plaatsing

Alles goed gegaan van eerste contact naar opmeting naar plaatsing

Prima service ,aardige man

Volgende keer, weer dubbel glas van Melieste ,met dezelfde glaszetter.

Super geholpen.

Goed geholpen, deskundige en vriendelijk personeel.

Vakmannen

Goede service en vakmanschap te verkrijgen bij Melieste. Puntje van aandacht is dat je soms moet nabellen voor de exacte order status. Een tijdig berichtje of telefoontje zou helpen zeker als levertijd lang is.

Livingstoneweg 20

4462GL Goes