Leveren uitstekend werk

Ik heb kleine raampjes. Alle latjes worden zeer zorgvuldig, zonder beschadigen verwijdert en weer teruggeplaatst. Alles wordt nadien ook netjes opgeruimd.

Goede levering!

Goed bedrijf alles naar wens.

Wij zijn prima geholpen

De reparatie van onze tafel is correct uitgevoerd. Opgehaald en weer teruggebracht wel tegen betaling.

goede service

werkte snel en netjes

Vriendelijke en vakkundige werknemers.

Netjes gewerkt, goed omgegaan met “tegenvaller”. Er moest nl. een steiger komen voor de voorste bovenramen. De andere bovenramen zijn via de trap naar binnen gebracht. Ons draai- kiepraam heeft een klein mankement opgelopen, maar dat hebben we zelf opgelost.

Goed georganiseerd

Top!

Top!

het plaatsen van de ruit is netjes uitgevoerd

Het enige wat wij niet zo sympathiek vonden was de eenmalige incasso dit kwam bij ons wat klantonvriendelijk over.

Prima!

Deskundige medewerkers, vriendelijk en behulpzaam. Verbeterpunt: even achterom kijken als de werkplek wordt verlaten (verwijderd lampje niet teruggeplaatst, rotzooi van dak op bureau)

Prima service bij melieste glas

Gebeld met melieste, afspraak ingepland, dit was wel een beetje lastig, veel drukte dus dat duurde best lang voordat de schade ter plaatse kon worden opgenomen. Eenmaal opgenomen ging het erg snel en werd er meegedacht om de schade zsm te herstellen. Ook het financiële gedeelte met een éénmalige machtiging was goed geregeld.

Goed werk geleverd door vriendelijk personeel

Schade aan de vensterbank. Mag de factuur hiervan doorsturen,

de afspraken verliepen correct, het enigste kleine minpuntje was dat ik zelf moest vragen wanneer het plaatsen van de ingemeten spiegel op de agenda stond. ik had verwacht daar na het inmeten van de spiegel een mailtje te krijgen over wanneer het plaatsen van de spiegel (ongeveer) op de planning zou staan.

Zeer laat geleverd(13 weken wachttijd) en dan werd het zetten op de dag dat het moest gebeuren weer

Service ondermaats medewerkers vriendelijk en deskundig

Prima uitvoering en afwerking

Deskundige ploeg

Tevreden

Op een prettige manier geholpen. Alleen jammer dat de beloofde levertijd wat langer was.

Er is door de mannen netjes gewerkt. Het enigste minpuntje was de laatste keer dat ze om 13:00 zouden komen maar door dat ander werk uitliep later waren. Verbeterpunt, wanneer dit geval is het voor de klant wel prettig dat ze even gebeld worden dat de mensen wat later zijn.

weer netjes gedaan

Al vele jaren klant bij meliesten ook voor glazen achterkant van onze keuken. Top bedrijf

Goede en snelle service

Hoewel ik het nog steeds vreemd vind dat een nieuwe,recent geplaatste, dubbelglas ruit blijkbaar door de warmte van de zon spontaan kan barsten, heeft Melieste snel en vakkundig een nieuwe ruit besteld en geplaatst. Helaas valt dit niet onder een garantieregeling oid, dus moest de verzekering worden aangesproken. Nu maar hopen dat de ruiten niet te warm worden en heel blijven.

Goede service voor een prima prijs

Het glas is netjes geplaatst. Vooraf hadden wij goed contact en een nette offerte ontvangen. Ook is er goed meegedacht met ons. We hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van de service van Melieste en zijn tevreden.

Wij hebben met glaswanden melieste een hele goede ervaring Afspraken worden nageleefd , Factuur kan in overleg op een andere manier betaald worden In 1 woord zeer tevreden met Hans

Zeer goed.

Vakkundig en vriendelijk personeel. Komen afspraken na.

super

bijzonder vakkundig en vriendelijke jongens

zeer positief

ik ben uiterst correct en vlot geholpen.

Snel en netjes geregeld

snel geregeld

prima geholpen en volgens afspraak uitgevoerd.

Livingstoneweg 20

4462GL Goes