Geen aanrader

T kostte al moeite om de offerte te krijgen voor t glas wat ik wilde op de 1e etage, zonwerend hr++. Ging allemaal erg stug, slechte of geen uitleg en geen duidelijke antwoorden op mijn vragen. Eindelijk gelukt en de definitieve offerte getekend terug gestuurd, toen kwam er nog eentje waarbij ik nog eens extra voor een steiger zou moeten betalen. Terwijl er vanaf t eerste contact duidelijk bij gezegd was dat het op de 1e etage was. Duidelijk gezegd dat ik een andere offerte had ondertekend. Daarna in ieder geval 3 maanden niets meer gehoord. Toen een telefoontje van de ramenzetter of ze aankomende maandag de ruiten konden komen plaatsen. T werd voor mij op de dinsdag. Ruiten werden geplaatst door 2 hele vriendelijke mensen die wisten wat ze deden dus dat ging prima. Er moest nog wel een flink stuk uit het kozijn gehakt worden voor de grote ruit paste (niet helemaal goed gemeten blijkbaar) Getekend en betaald en toen bleken er op de bon (en in de raamkozijnen) 2 totaal ander ruiten waren gezet en geplaatst dan er op de offerte stond waar ik mee akkoord gegaan was... Een andere soort en 1 van de 2 ruiten had een aanzienlijk dunnere spouw dan waar ik om gevraagd had en waar ik voor getekend had... Geen zin in weer een onplezierige ervaring met stugge mailtjes en geen of onduidelijke antwoorden, dus ik heb t maar zo gelaten.. Was er ondertussen echt klaar mee en had echt geen zin meer om er energie in te steken of zelfs weer vrij voor te nemen als er wat veranderd zou moeten worden.

Netjes gewerkt maar belachelijk duur

Er is een ruit geplaatst via verzekering Netjes en goed Maar met een belachelijk prijskaartje

Helaas een wat lange levertijd is door 2 vakmensen ons nieuwe keukenraam geplaatst. Helemaal blij mee!

Prima in voortraject, uitstekend bij plaatsen en nazorg

Zijn gewoon goed in klantenzorg in alle opzichten.

was prima

mooie spiegel netjes bezorgd

super, ziet er prachtig uit.

Ondanks dat het wel een uitdaging was (i.v.m. uitsparingen e.d.) is het resultaat prachtig. Ook de print is mooi!

Prima service!

Goede vaklui en zeer vriendelijk, met name uitleg aan klant indien deze vragen heeft.

IK ben een tevreden klant

Ik ben een tevreden klant

Erg tevreden

Goede mogelijkheid om glazen deuren te zien in show room; deskundig advies; deskundige inmeten op locatie; professionele installatie / afstelling. Dus geheel tevreden

Wel verkeerde meting maar verder netjes en correct afgehandeld

Mooi nieuw raam met wat obstakels

Vanwege corona (vermoed ik) duurde het erg lang voordat mijn nieuwe badkamerraam geplaatst kon worden. En toen het eenmaal zo ver was, bleek dat de sluiting niet werkte en moest men dus nog een keer terug komen. De afwerking van de uiteindelijke sluiting is niet fraai, maar het werkt allemaal wel; ik heb eindelijk een badkamerraam dat open kan.

Goede service.

Ik ben zeer tevreden over de service. Aardige mannen en goed werk geleverd.

Prima firma

Netjes gewerkt en erg aantrekkelijk is prijs

Goed gewerkt

Netjes alles opgeruimd en opgelost

Prima geregeld

Netjes gewerkt

Het duurde even na de bestelling eer we aan de beurt waren, maar vakkundig en snel geplaatst door prima vakmensen , super!

Correcte afhandeling

Bestellen. Inmeten. Afspreken en plaatsen ruit verliep correct en zoals afgesproken.

Mooie glazen taatsdeur met zwarte rand profielen vakkundig gemonteerd. Prachtige uitstraling.

Goede service en snelle afhandeling

Vakkundig en prima service

He krijgt wat je hebt besteld . Alles klopt. Inmeten ramen en plaatsing zijn perfect. Vakkundige en aardige collegas .

Eerder bij mij glas geplaatst en meer dan tevreden! Glaszetter(s) uiterst vriendelijk behulpzaam en vakkundig. Complimenten voor Melieste

Goede voorzorg, de ramen vanbinnenuit met karton afgeplakt, er kwam totaal geen stof binnen! netjes werk geleverd met strakke kitranden.

Goede ervaring, leuke medewerkers

Vaklui

uitstekende service van begin tot eind

Hele fijne zaak, denken mee, goede prijs, vaklui aan huis die zeer attent zijn, fijne service en goed bereikbaar.

Netjes volgens afspraak gewerkt

Livingstoneweg 20