Melieste heeft voor een reele prijs zorgvuldig goede kwaliteits ruiten geplaatst

Na het inmeten van de ruiten hebben we een reele, duidelijke offerte ontvangen. De ruiten zijn volgens afspraak geleverd en netjes geplaatst

Slechte afspraken maar zeer kundig personeel

Vergeten te bestellen, 2.5 maand verder, excuus gaan we nu snel regelen, week of 3 . Helaas weer ca 2.5 maand verder eindelijk kundig gemaakt. Aan kundigheid ligt het Dus echt niet!

Glas prima geplaatst, wel slechte communicatie

Het eindresultaat is prima, het glas is netjes geplaatst. De communicatie vooraf was niet erg goed. We werden niet gebeld toen het glas na een lange levertijd binnen was. Daarnaast kwamen ze niet opdagen toen wij een afspraak hadden, en werden we na een half uur gebeld dat het "niet meer ging lukken". De volgende afspraak werd gelukkig wel nagekomen.

Ok

Goede service, er wordt gewerkt volgens afspraak, machtiging om te betalen is prettig. Jammer dat je gelijk na levering moet tekenen dat de ruit in goede staat is terwijl je de ruit pas goed kan bekijken als deze is gezeemd en dat kan pas weer na 2 dagen als de kit droog is... Dat voelde minder goed.

Prima voorwerk en afwerking

Duidelijke prijsopgaaf, maakt waar wat beloofd is. Goed team voor plaatsing glas.

Wachttijd viel heel veel mee. De ramen erin zetten was niet makkelijk maar wow! Wat deden ze dat goed!

Keurig en snel

De bestelde ruiten zijn op een keurige en snelle manier vervangen. Aardig en beleefd personeel.

slechte service, 6 weken, omdat we zelf contact opnamen, kon het gelijk de volgende week!

heel lang wachten, 6 weken, zelf contact opgenomen, toen kon het gelijk!

Alleen jammer dat een ruit verkeerd ingemeten was, waarop ik nog steeds zit te wachten.

Goed Chalet 13 Schouwenduin Haamstede

Top service en goede mensen zeer tevreden

Top service en goede afspraken zeer tevreden. Aanrader

Simpelweg perfect!

Waren op tijd, netjes gewerkt, vriendelijk.

Ramen zijn geplaatst door vakbekwame mensen.

Minpunt is de zeer lange levertijd van drie maanden

Erg goed

Prima meedenkende medewerkers die professioneel te werk gingen

Waardeloos

Het duurde veel te lang voor het ruitje geplaatst werd. Wel 8 weken, Een hele slechte service en klantonvriendelijkheid Schandalig en dat voor een half uurtje werk.het raam was er van te voren al uitgehaald dus 1 man was meer dan genoeg het raam hoefde er nog niet eens terug geplaatst te worden. Daarom zien we dan ook een nieuwe rekening tegemoet.

Prima service en goede afspraken

De afspraken waren duidelijk. Het werk is goed gedaan en factuur en incassomachtiging direct bij oplevering afgegeven.

Prima bedrijf

Kan niet anders zeggen dat zij gemaakte afspraken goed nakomen.

Het bedrijf is top,maar de afwerking van de werkzaamheden liet te wensen over.

De eerste ervaring met Melieste was perfect enkele jaren geleden. Het afgelopen jaar een fantastische rondleiding met uitleg door de heer Sinke gehad met een aantal dames. Over de laatste werkzaamheden was ik niet tevreden.Uiteraard is het zicht van de nieuwe ramen heel goed.Bij nader inzien heb ik geconstateerd dat de kit niet helemaal niet correct is aangebracht en schoongemaakt. De spijkertjes van het lattenwerk zijn wel erg diep in het hout getimmerd .Met het gevolg dat ik dacht dat er roestige spijkers gebruikt zijn. Na een telefoon naar Melieste komt er volgende week maandag iemand het werk controleren. Ik heb het volste vertrouwen erin dat dit opgelost wordt

Prima en snnel

De aanvraag voor offerte duurde even, maar de man die het glas kwam opmeten was iemand van weinig woorden. Het glas is naar tevredenheid gezet.

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Fijn personeel. Netjes gewerkt. Goed overleg en stipt

Deskundig en vriendelijk

Onze ruit is vervangen. De hele procedure en de uitvoering waren in één woord prima!

Mooie douchedeur / spiegel . Vakkundig geplaatst

Duurde wel even voordat deur klaar/geleverd was maar daarna vlot en vakkundig afgewerkt .

Aan boven genoteerde sterren is niets toe te voegen

Vakwerk geleverd door uw medewerker.

De klus is prima uitgevoerd.

Prima ervaring met het bedrijf!

Matig

Na lang wachten omdat er blijkbaar geen bevestiging ontvangen was, een afspraak gemaakt op 5 juni j.l. om 08.30 uur. Na 40 minuten wachten heb ik gebeld en hoorde dat de afspraak was tussen 0830 en 0930. Op mijn bevestiging stond 08.30 uur. Werknemer kwam en wilde direct naar binnen stappen om even alles uit te leggen bv betaling en bevestiging plaatsing. In deze tijd was ik daarvan niet zo gecharmeerd. Ik val in de risicogroep! De betaling etc kan ik zelf wel regelen. Hij wilde de bevestiging van de plaatsing meenemen maar er staat op het papier dat het binnen een week opgestuurd moet worden. Dat heb ik gedaan. De ruit zit er goed in waarvoor dank

Livingstoneweg 20

4462GL Goes