Duidelijke afspraken die ook daadwerkelijk worden nagekomen.

Na lang wikken en wegen besloten zonnepanelen aan te schaffen. Omdat ik de eigenaar van Waardevolt ken als oud collega was de keuze voor dit bedrijf niet zo moeilijk. En heb er geen seconde spijt van. De afspraken die gemaakt werden zijn allemaal precies nagekomen. Alles werkte binnen 1 dag. Ik zou iedereen dit sympathieke bedrijf adviseren.

We zijn Super tevreden

Het voorgesprek verliep heel goed. Offerte was snel binnen. De zonnepanelen kwamen eerder dan gepland, waar we heel blij mee waren. De monteurs waren netjes en vriendelijk. Kortom : perfect.

Vlotte afhandeling in alles

Duidelijke afspraken. Meer opgeleverd dan begroot. Belasting keurig geregeld . Topteam

mooi resultaat en prettig contact

mooi resultaat en prettig contact

Heel tevreden

Wij hebben het hele traject van advisering, offerte, opdrachtverstrekking, planning, facturering, uitvoering, oplevering en nazorg als heel prettig en vakkundig ervaren.

we zijn bijzonder tevreden, zowel over monteurs als over de installatie.

we gebruikten altijd de wasmachine , droger en vaatwasser s,avonds omdat we ook nachttarief hebben, maar nu met de zonnepanelen gebruiken we deze toestellen altijd overdag en we leveren zelfs nog terug. ik houd de grafiekjes ook regelmatig in de gaten en grafieken van de energieleverancier en ben daar best over te spreken .

Professioneel, goede nazorg!

Zeer professioneel bedrijf, dat goede informatie geeft over het meest geschikte systeem voor jouw persoonlijke wens.

Goeie service, heel fijn contact! Dit begon al tijdens het eerste gesprek bij ons thuis. Er was ruimte voor alle vragen en kregen een super duidelijke uitleg en advies. Ook in het mail contact wat daarop volgde zijn we altijd op een prettige manier benaderd en te woord gestaan. Er werd ik het begin een schatting gemaakt wanneer de zonnepanelen ongeveer geplaatst zouden worden. We werden vervolgens goed op de hoogte gehouden van de daadwerkelijke plaatsingsdatum. Ook de mannen die de zonnepanelen kwamen leggen waren erg prettig in de omgang en heel kundig. De panelen lagen zo op het dak en ook alles in de meterkast is mooi aangelegd en weggewerkt. Vervolgens volgde een duidelijke uitleg via de mail. Kortom wij zijn dik tevreden!

Uitstekend vakmanschap

We hebben een prettig adviesgesprek gehad met Martijn, waarin alle opties echt goed werden uitgelegd, met veel ruimte voor vragen die allemaal duidelijk zijn beantwoord. Martijn heeft er duidelijk veel kennis van. Het plaatsen van de hoofdschakelaar en verzwaring zijn door Waardevolt geregeld met de netbeheerder. Het dakoppervlak is maximaal benut. De 18 panelen zijn snel en vakkundig gelegd in 1 dag, en bedraad verbonden met de router. Dat heeft de voorkeur. Vrij snel daarna de gegevens ontvangen voor de monitoring via de app. Waardevolt ontzorgde de btw-teruggaaf door NBA, deze partij communiceerde heel duidelijk, en nam ons al het werk uit handen. We hoefden zelf niets meer te doen, alleen het rekeningnummer doorgeven aan de belastingdienst, en ook dit wordt duidelijk uitgelegd in hun mail en filmpje. Al met al zéér tevreden. Nu 1 jaar verder geen enkel probleem gehad. Ik kan Waardevolt aanbevelen.

Waardevol

Fijne service en zonnepanelen werken als een tierelier. Echte vakmensen bij Waardevolt.

Niet twijfelen. Kies Waardevolt!

Het lijkt bijna reclame. Maar ik krijg geen geld van Waardevolt. Integendeel. Ik heb ze betaald voor mijn Enphase systeem met 30 REC panelen. Maar als ik verhalen verneem in mijn omgeving over teleurstellingen door zonnepaneelcowboys dan ben ik ontzettend blij dat ik heb gekozen voor de professionaliteit van Waardevolt. Het begon bij een goed advies thuis met uitgebreid overleg na die tijd. Daarna op een zeer veilige manier (met steiger) de panelen gelegd. Vriendelijk, enthouiast personeel dat er echt zin in heeft. Aftercare is helemaal top. BTW keurig geregeld. Eigenlijk kan ik niet iets bedenken wat niet goed is. En daarnaast een prachtige opbrengst 1 jaar later. Rest mij niets anders dan dit topbedrijf van harte aan te bevelen.

een service zoals het hoort te zijn

perfect

Vlekkeloze service en goed product

Van offerte tot en met werkafspraken tot uitvoering, installatie en after-service alles was zoals ik het wil; je werk en je klant serieus nemen en kwaliteit leveren tegen scherpe prijs. Zeer aan te bevelen dus.

Zeer goede ervaring.

Fijn contact goede plaatsing en een beter rendement dan verwacht

We zijn vakkundig en vriendelijk geholpen

We kozen voor Waardevolt omdat zij in onze regio gevestigd zijn. Zij hebben ons vriendelijk en vakkundig geholpen, zowel de adviseur, de installateurs en de kantoormedewerkers.

Alles ziet er goed uit en de bediening is goed

geweldig

Wij zijn zeer tevreden hoe het allemaal gegaan is. Van offerte tot plaatsing. Zeer professioneel. Personeel netjes en correct. Wij zijn blij dat wij er voor gekozen hebben, om Waardevolt aan te nemen, voor het plaatsen van de panelen.

Uitstekend bedrijf.

Tijdens het eerste bezoek werd alles helder en duidelijk uitgelegd. De offerte die volgde was goed gespecificeerd en duidelijk. Op de dag van het installeren van de zonnepanelen liep alles van een leien dakje. Goede monteurs met goed gereedschap en materiaal.

Snel en netjes op geleverd. Afspraken goed naar ge komen.

Waardevol!!!

Ervaring met jullie is zoals jullie naam al weergeef.....Waardevol. Netjes, snel en accuraat bij vragen! Zeker het aanbevelen waard

Prima aankoop.

Na één jaar goede opbrengst, meer dan geprognosticeerd.

zeer tevreden

Goed contact, snel geplaatst en leuke opbrengst.

Kundig, vriendelijk en netjes

Mooie strakke panelen, zeer vriendelijk personeel en een zeer hoge opbrengst van de panelen. Aanrader!

Uitstekend!

We zijn door Waardevolt op uitstekende wijze van prima zonnepanelen voorzien. Het installeren van de bijbehorende elektrische installatie is probleemloos verlopen. Ook hebben ze ons prima geholpen met een berekening van opbrengstverlies toen de buren hun zonnecollectoren naast onze zonnepanelen installeerden en zo een slagschaduw veroorzaakten.

Kanaalweg 126

9421SV Bovensmilde

0592-820300

Over Waardevolt

Uw partner in slim energiebeheer. Onze deskundige adviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van op maat gemaakte oplossingen. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden om uw energievoorziening te verduurzamen en uw eigen onafhankelijkheid te vergroten! Kies Waardevolt voor: zonnepanelen, thuisaccu's, laadpalen en service & onderhoud. Bij Waardevolt zetten we ons sinds 2012 dagelijks in om de duurzame ambities van onze klanten te verwezenlijken. Met een persoonlijke aanpak en grondige voorbereiding streven we naar het beste resultaat voor elke klant. Met onze unieke opbrengstgarantie kijken we niet alleen vooruit maar ook achterom. Voor service en onderhoud kunt u altijd bij ons terecht, zelfs als u voorheen geen zaken met Waardevolt heeft gedaan maar wel zonnepanelen op uw dak heeft of een ander vraagstuk over energie. Bij alles wat we doen, staat onze missie centraal: ‘’Wees Waardevol’’. Wij streven ernaar om op een waardevolle manier bij te dragen aan duurzame oplossingen voor onze klanten.