Alles toch netjes afgeleverd

Opdracht gegeven om een deel van de bestaande panelen te verplaatsen en deels nieuwe panelen. Na de nodige aanloop problemen met de nieuwe omvormer is alles toch keurig afgeleverd en werkt alles na behoren. Klein verbeter puntjes, leg de afspraken met de klant goed vast.

Uitstekende en snelle service.

Duidelijke uitleg van Martijn op voorhand gekregen. Nette en vlotte plaatsing van de panelen. Directe controle door Martijn na de aflevering. Ook esthetisch word alles netjes afgehandeld. Ook bij vragen ruim na de aflevering vlot en accuraat geholpen.

DE one stop shop m.b.t. zonnepanelen

- Uitstekend advies m.b.t. type zonnepanelen, type omvormer, hoeveelheid, plaatsing, mogelijkheden etc. - Duidelijke offerte met informatie pakket. - Kundig en vriendelijk team m.b.t. plaatsing. - Goede begeleiding en afhandeling teruggave BTW. - Goede persoonlijke afhandeling na plaatsing.

Betrouwbaar en levert goed werk

Vertrouwd gevoel

Nadat we een oriënterend gesprek hadden gehad, is het dak opgemeten en werd een plan gemaakt hoe te plaatsen. Diverse mogelijkheden bekeken en gekomen tot een goed plan, waarbij de prijs duidelijk was en ook de nazorg om BTW terug te krijgen was goed geregeld. Het voelde vertrouwd en dat gevoel is zeker niet beschaamd. Keurig werk afgeleverd .

Levert goed werk af.

Werken alles netjes af.

Wij zijn erg tevreden

Contact,afspraak ,advisering,offerte en uitvoering vlot en prettig verlopen.Deskundigheid blijkt uit bijna alles.Ook na oplevering houdt Waardevolt de vinger aan de pols.

Netjes goeie uitleg Helpt over al mee ( belasting

Dikke 8

Goede afwerking en service gericht

Netjes en vlot de zonnepanelen en compleet nieuwe groepenkast gemonteerd. Een haperende optimizer zorgde voor opstartproblemen maar werd zo snel mogelijk vervangen. Advies gesprek zonder poeha. Prima.

Vlot en netjes afgewerkt

Vlot en netjes afgewerkt. Volgende keer graag met zongarantie ; ) Over mien neefie niks dan goeds

Goed aangesloten, uitstekende communicatie

Bij het eerste gesprek werden meteen met alle mogelijkheden/beperkingen rekening gehouden. Met het aanleggen werd alles netjes afgewerkt. Nadat alles was aangesloten werkte het meteen. Er was een klein probleem met de internetverbinding, maar dat werd goed opgelost. In de tussentijd werkten de panelen ook zonder internetverbinding. De factuur kwam pas nadat alles correct werkte en alle problemen waren opgelost.

Juiste begeleiding vooraf

Juiste begeleiding en nette plaatsing. Alleen de app werkt niet en heb ik nu al paar keer aangegeven. Werkt alleen thuis en kan geen wachtwoord wijzigen. En geeft steeds fout melding

De panelen zijn volgens afspraak geïnstalleerd en overalles werden we goed geïnformeerd!

L

Na een duidelijke uitleg zijn alle afspraken en beloftes nagekomen.

Wat ik erg fijn vond is dat je 's avonds te tijd hebt genomen om ons te adviseren (en zelfs even op het dak bent geweest om te kijken naar de mogelijkheden). Je uitleg was duidelijk en je advies klonk ons goed in de oren. Dit gaf ons vertrouwen in Waardevolt. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. De beloofde opbrengst is behaald. De nazorg mbt belastingaangifte vond ik erg fijn. Ik ben een tevreden klant! Goed werk!

prima service

Wij zijn zeer tevreden met de diensten. Martijn geeft goed advies, communiceert goed, komt afspraken na. Niets om aan te merken.

Van A naar Z goed geholpen

Van het begin tot het eind goed en netjes verlopen. De voorlichting van het systeem was duidelijk en eerlijk. Ook de aanleg is prima en netjes verlopen.

uitstekend informatie gehad, goed overleg waar de platen het beste geplaatst konden worden. snelle levering, vakmensen die ze bij ons geplaatst hebben, kortom, dik tevreden!

Goede service en heel goed aangelegd.

Heel goed gegaan. Als er iets was waren ze er direkt. Goede service.

Goede service en kwaliteit!!

Vanaf het eerste contact duidelijke en vooral vriendelijk. Daarna zeer punctueel en altijd bereikbaar. Zeer tevreden.

Alles is goed verlopen

prima in de serviceverlening en het onderlinge contact

Dit is wat ik op prijs stel en erg plezierig vind als ik zaken doe met mensen uit de zelfde regio. We begrijpen elkaar en weten wat we van elkaar verwachten. Doe maor gewoon........dan doe'j al gek genog. (en dat flessie wijn hé)

Zorgvuldig

Goede informatie vooraf, alle aspecten benoemd. De afspraken zijn goed nagekomen. De monteurs werken netjes en zorgvuldig, hebben ook voor situaties en leggen duidelijk uit wat ze gaan doen. De klant wordt betrokken bij de plaatsing van de panelen maar ook van andere zaken (omvormer, hoe en op welke manier worden de kabels door het dak geleid). Alles wordt keurig opgeleverd. Installatie is compleet inclusief de app op de smartphone. Ook de nazorg met BTW aangifte is compleet.

Ben zeer tevreden met de plaatsing en service.

Waardevolt geeft goede informatie over de zonnepanelen en levert een prima service en doet wat het belooft.

Afspraken worden nagekomen. Goede, gedegen uitleg. Service prima. Er wordt ruim de tijd genomen om zaken uit te leggen.

Goed advies, goed geholpen, vakmensen!

Erg goed geholpen door Martijn en zijn mannen! Advies goed, binnen 1 dag alles keurig op zijn plek en ook achteraf goed geholpen! Resultaat mag er zijn!

Kanaalweg 126

9421SV Bovensmilde

0592-820300

Over Waardevolt

Uw partner in slim energiebeheer. Onze deskundige adviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van op maat gemaakte oplossingen. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden om uw energievoorziening te verduurzamen en uw eigen onafhankelijkheid te vergroten! Kies Waardevolt voor: zonnepanelen, thuisaccu's, laadpalen en service & onderhoud. Bij Waardevolt zetten we ons sinds 2012 dagelijks in om de duurzame ambities van onze klanten te verwezenlijken. Met een persoonlijke aanpak en grondige voorbereiding streven we naar het beste resultaat voor elke klant. Met onze unieke opbrengstgarantie kijken we niet alleen vooruit maar ook achterom. Voor service en onderhoud kunt u altijd bij ons terecht, zelfs als u voorheen geen zaken met Waardevolt heeft gedaan maar wel zonnepanelen op uw dak heeft of een ander vraagstuk over energie. Bij alles wat we doen, staat onze missie centraal: ‘’Wees Waardevol’’. Wij streven ernaar om op een waardevolle manier bij te dragen aan duurzame oplossingen voor onze klanten.