Prettige ervaring

De pop werd snel geleverd (ondanks de late bestelling) en was makkelijk op te zetten. Er zat een perfecte instructie bij. Daarna contact gehad met de klantenservice over het terugsturen en hier ben ik heel fijn geholpen.

• Website

Communicatie en afspraken prima, pop in goede staat en beschrijving duidelijk

Communicatie en afspraken prima, pop in goede staat en beschrijving duidelijk.

Prettig , flexibele en klantgericht

Mooi product en goed geregeld mbt verzenden en retourneren

Mooi product en goed geregeld mbt verzenden en retourneren

Goed geregeld en snel ontvangen

Goed geregeld en snel ontvangen, meer dan dat kan ik niet zeggen! We hebben de jarige goed kunnen verrassen op deze manier. Kleine tip met een knipoog, update jullie FAQ over het verzenden en versturen en jullie dagen policy hierin en de versiering meer info doet het niet bij elke optie op de website. Ik werd positief verrast dat ik meer tijd had dan in gecalculeerd alvorens maar ik kan me voorstellen dat het voor meer mensen wat onduidelijk is. BTW jullie xl pakket versiering is echt top maar je kan het dus niet inzien als je er op klikt dus je weet niet wat je krijgt.

Simpel, snel en leuk!

Was super simpel en snel. Het aanleveren van de kist voor het weekend is top, het opzetten heel gemakkelijk en een te gekke Sarah! Alleen die grote kist weer bij een postNL punt krijgen op de fiets was minder gemakkelijk, maar wel te doen :).

Uitstekende service

Zeer gemakkelijk online bestelbaar. Pop kan zowel thuis als bij een PostNL punt worden afgeleverd (wel zo makkelijk als je het als een verrassing wilt houden). Gratis bezorgservice. Zeer duidelijke opzet- en retourinstructies.

uitstekend

nadat ik d pop had gevonden die ik nodig had ,zat ik nog met vragen dus telefonische contact gehad met zeer vriendelijke man , die alles duidelijk uit kon leggen dus pop besteld en naar post afhaalpunt laten verzenden , hij was er ruim op tijd en geleverd in een grijze kist wat zeer praktisch was opzetten en afbreken is simpel en terug zenden ook met een retour sticker alles netjes in de kist gedaan retour sticker erop en afgegeven bij post afhaal punt , 2 dagen later een email gekregen dat de pop veilig was thuis gekomen zal zeker hier weer bestellen en ook aanraden bij vrienden en familie

Hartstikke leuke pop

Pakket werd prima op tijd bezorgd. Pop makkelijk op te zetten, paar minuten werk. Ook de extra bestelde versieringen waren leuk. Let alleen erop om niet afhalen te selecteren bij een PostNL pakketkluis omdat de box daar zeer waarschijnlijk niet in past.

Geweldige service!

Helemaal top!

Gewoon perfect!

Allereerst een zeer vriendelijke prijs. Daarbij een 4 m hoge sarah opgevouwen in een kist geleverd . Retourbon erop en terug afgeven post.Makkelijker kan het niet. En dan ook nog zonder verzendkosten.Een aanrader! feest meer dan geslaagd

Compleet ontzorgd

Alles geweldig geregeld. De pop was keurig op tijd. Er zat een duidelijke instructie bij en het terugsturen was een fluitje van een cent!

Perfect geregeld!

Perfect in orde. Makkelijk te bestellen, duidelijke orderbevestiging, levering volgens afspraak. Duidelijke instructie bij t product.

• Website

Het is allemaal super makkelijk geregeld

Werkt heel fijn op deze manier , was super leuk

Super geregeld 100%

Geweldige service

Het is snel geregeld. Als het aankomt dan zit het in een mooie kist. Mooi beschrijving erbij. Na opruimen zit er een retour label bij. Gewoon totaal super

• Website

Bestellen is eenvoudig. Spullen komen netjes in een stevige kist naar je toe. Als je de instructie volgt kan er niets fout gaan Echt geweldig

Niemand heeft nog nooit zo’n gave Sarah gezien, in 1 woord geweldig

Wederom super geregeld!

Al meerdere keren een pop via hun geregeld en altijd goed!

Handelsweg 12 B

1521 NH Wormerveer

06-4872 5948

Over Sarah Abraham Express

Verhuur van diverse feestartikelen, zoals Sarah en Abraham opblaasfiguren, opblaasbare baby's en silent disco. Gratis verzending en retour per post in Nederland. Wij verzenden onze pakketten ruim op tijd en terugsturen is zo simpel als het bijgeleverde retourlabel op de box plakken en inleveren bij PostNL. Complete pakketten, inclusief blower, banners, haringen en handleiding; feestversiering 50 jaar met één klik te bestellen.