Blij dat ik klant ben bij jullie!
Alles word perfect geleverd volgens wens.
Kom hier al jaren met mijn honden, vriendelijk personeel. Hebben veel kennis in huis.
Snelle levering.
Goed assortiment
Erg tevreden met de service. Binnen enkele dagen heb ik de bestelling altijd netjes binnen.
Prettige interactie via de telefoon en probleemloze snelle bezorging!
Snelle levering, ondanks de drukte in december binnen 2 dagen geleverd!
als ik met mijn dieren kom wordt ik altijd prima geholpen. heb geen klachten ze staan altijd voor je klaar.
Goede service en hoef nooit lang te wachten op mijn bestelling 2a3 dagen en dan heb ik de bestelling al binnen
Product zoals verwacht.
Een heel fijne en goede service snelle afhandeling van eventuele problemen Kan menige website een voorbeeld aan nemen!!
Super snelle service
snel besteld snel geleverd
Altijd goed geholpen bij vragen. Ook zijn bv Hondenvoer voordelig geprijsd.
Ik bestel, krijg netjes een bevestiging En binnen 2 dagen is het geleverd Kan ook nergens het voer voor mijn blaas probleem katten zo goedkoop krijgen Bestel hier nu al een half jaar geregeld Ik ben zeer tevreden
Voor de tanden van mijn katten koop ik bij vechtdal, omdat het goedkoop is. De levering gaat vlot. Bestellen is eenvoudig
Snelle leveringen en goede prijzen. Alles goed verpakt. Top
Fijn om via de webshop te kunnen bestellen. Goed bereikbaar en er wordt snel gereageerd. Dankuwel. Geen ervaring in jullie dierenkliniek.
Gemakkelijk vanuit je luie stoel bestellen en afhalen bij de locatie naar keuze. Het is ook prettig om dan ook nog even wat vragen te stellen bij de dierenarts. Ik ben tevreden.
Mijn hond heeft anallergene brokken nodig. De prijs is hier goed en na bestellen in de webshop, ontvang ik de brokken snel. Niets te klagen.
Fijne webshop en goede services
Wij bestellen altijd ons kattenvoer via de website van dierenkliniek het vechtdal. Goede prijs en gratis verzenden zijn de reden waarom we dit doen. Ook is de website overzichtelijk. Het bestelde wordt vaak ook de volgende dag al bezorgd.
Ik bestel vaak kattenvoeding hier (brokken en speciale voeding). De prijzen zijn prima en de bestellingen worden binnen enkele dagen geleverd.
Ommerweg 3 A
7796HR Heemserveen
Wij zijn een praktijk met vestigingen in Duitsland en Nederland. Onze hoofdvestiging is onze kliniek in Heemserveen (Hardenberg). In totaal werken bij ons 13 dierenartsen en wij werken zo veel mogelijk diersoort gedifferentieerd. Wij werken op afspraak. Voor het plannen van afspraken kunt u ons bellen op 0523 266 066.