Goed en nette service
Mijn ervaring betreft een bestelling via internet. Perfect bezorgt en heel snel
Ik kom er heel graag zijn vriendelijk voor dieren en hun eigenaar eigenares De vraagstelling wordt grondig uitgelegd.
Beduidend lagere prijzen dan elders voor de hondenbrokken. Daar staat tegenover dat het soms een paar dagen duurt voor je de bestelling in huis hebt (en vaak krijg je geen track&trace omdat het via een kleine pakketdienst wordt verzonden) maar daar kun je rekening mee houden. Toen ik er de afgelopen week opeens achter kwam dat de brokken bijna op waren, heb ik gebeld en had ik de brokken de volgende dag in huis. Top!
Eigenlijk alleen ervaring met bestelling van voer van Royal Canin. De afhandeling is keurig verlopen. Wel een vraagje; onze hond (Labrador) moet voorlopig dit voer gebruiken. De brokken zijn echter klein, hij kauwt nu niet en slikt ze zo door. Weten jullie of dit voer ook in grotere brokken te bestellen is? of mssch gelijkwaardig voer van een ander merk? ikzelf kan daar niets over vinden nl.
Snel
Levering binnen een paar dagen van speciaal kattenvoer en ca. 10% goedkoper dan in andere winkels. Verbeterpunt is dat een website op zijn minst een https verbinding zou moeten hebben.
Prijs kwaliteis producten prima en gratis thuis bezorgt
De goedkoopste prijs met hondenvoeding , een gebruiksvriendelijke webshop en zeer snelle verzending.
duidelijke afspraken
Snelle accurate afhandeling van de bestelling
prima en zeer snelle levering
Duidelijke webshop... Goede prijs en een snelle levering!
Prima!
Top levering! Goedkoop en goed voer. Telefonisch contact gehad, meteen werd het uitgezocht. Binnen een half uur terug gebeld. Echt super!
Altijd goed
De levering werd onbeheerd voor de voordeur gezet door de transporteur. Dit mag niet weer gebeuren
Ommerweg 3 A
7796HR Heemserveen
Wij zijn een praktijk met vestigingen in Duitsland en Nederland. Onze hoofdvestiging is onze kliniek in Heemserveen (Hardenberg). In totaal werken bij ons 13 dierenartsen en wij werken zo veel mogelijk diersoort gedifferentieerd. Wij werken op afspraak. Voor het plannen van afspraken kunt u ons bellen op 0523 266 066.