Leveringen via internet, ook retouren zonder problemen. Vind het alleen dat nimmer werd gereageerd op schriftelijke vraag inzake juistheid voedselkeuze van mijn hond
Goed tevreden !
6 juli voer besteld en nu nog steeds niks binnen!
Ik heb hondenvoer besteld en zal dat de volgende keer zeker weer doen. De prijs is voortreffelijk en de levering uiterst snel. Het enige verbeterpunt: de verpakking had ietsje robuuster gekund. Verder voortreffelijk.
Snelle levering
Goede service en vriendelijk personeel
als je regelmatig besteld, dan neem ik aan dat we in het bestand staan, waarom moet ik dan nog steeds opnieuw mijn gegevens invullen
Wederom enorm snelle levering en dat voor een gunstige prijs
Ik ken Dierenkliniek Vechtdal alleen als webshop, waar ik het dieetvoer koop voor mijn hond en mijn kat. Goede kwaliteit en prijzen. Eenvoudig te bestellen en vlotte levering. Punt van verbetering: Geef een track&trace code, zodat je weet wanneer de zending afgeleverd zal worden!
Goede en snelle levering
bestel al een poosje mijn voeding voor de katen erg tevreden
Alleen voer via de webshop besteld, dus geen ervaring met persoonlijk contact etc. Communicatie over af te leveren product is wel perfect!
Ommerweg 3 A
7796HR Heemserveen
Wij zijn een praktijk met vestigingen in Duitsland en Nederland. Onze hoofdvestiging is onze kliniek in Heemserveen (Hardenberg). In totaal werken bij ons 13 dierenartsen en wij werken zo veel mogelijk diersoort gedifferentieerd. Wij werken op afspraak. Voor het plannen van afspraken kunt u ons bellen op 0523 266 066.