Altijd een dikke prima nooit geen klachten tot nu toe gehsd.
Bestel al geruime tijd de brokjes voor mijn Goldendoodle die kampt met gevoelige maag na Gardia virus, Deze brokjes doet hij het perfect op. En aangezien zij prijstechnisch altijd het voordeligste zijn doe ik hier mijn bestelling.
Goede prijs voor het speciaal voer van mijn katten. 1x een probleem gehad met een bestelling, maar dit is netjes opgelost. Zeer tevreden.
Producten op tijd binnen gekregen tegen lagere prijs dan bij andere winkels
Al jaren bestellen we hier royal canin diervoeding voor zowel honden als katten… perfecte service…nooit klachten over
als ik met mijn dier kom wordt er goed naar gekeken en alles goed uitgelegd.
Altijd naar volle tevredenheid besteld. Ook altijd op tijd geleverd.
Top!
Word goed geholpen
Snelle levering en duidelijke updates.
Onze kleine oude hond is heel rustig ingeslapen. We hebben het als zeer prettig ervaren dat dit gebeurde in een apart kamertje en niet in een behandelkamer. Ook de kaart, die wij hebben ontvangen, vinden wij bijzonder attent.
Nog nooit problemen gehad. Snelle en goeie service en levering
Goede en snelle service
De hondevoeding die ik bestel via Vechtdal is altijd erg snel geleverd en van de diervoeding die wij gebruiken ook de goedkoopste!
Snelle en correcte levering
Hondenvoer besteld voor een scherpe prijs en geleverd op de afgesproken dag. Dat is helemaal oke!
Makkelijk met bestellen. Jammer dat het oa bij Bol.com goedkoper te krijgen is, dan bij eigen dierenarts. Hier opmerking over gemaakt bij het ophalen. Medewerker gaf aan hier naar te kijken. Hebben toch voor duurdere prijs eerst nog hier besteld, dit ivm goede dienstverlening van ongeval Kyra. Hopelijk volgende bestelling ook de voordeligste prijs.
Snel besteld rondneuzen in huis. Goede producten. Wel prijzig maar goedkoper dan elders
Bestellen, betalen en leveren.
Goede prijs, maar de website vind ik niet zo overzichtelijk.
Ik had verkeerd besteld en de bestelling werd gelijk om gewisseld.
Voordelig
Snelle en correcte levering van de bestelde producten!
Ommerweg 3 A
7796HR Heemserveen
Wij zijn een praktijk met vestigingen in Duitsland en Nederland. Onze hoofdvestiging is onze kliniek in Heemserveen (Hardenberg). In totaal werken bij ons 13 dierenartsen en wij werken zo veel mogelijk diersoort gedifferentieerd. Wij werken op afspraak. Voor het plannen van afspraken kunt u ons bellen op 0523 266 066.