Groot assortiment hondenvoer, goede prijs, vriendelijke service.
Ik bestel hier mijn brokjes voor mijn Britse korthaar poes Pluche. De levering is altijd zeer accuraat en voor een goeie prijs.
Ik bestel mijn kattenvoer online omdat de prijs aantrekkelijk is. Verder geen op of aanmerkingen
Onze honden en katten zijn snel op hun gemak en worden altijd weer met veel zorg en liefde benaderd. De behandeling is navenant.
communicatie is goed. ik heb tot nu maar 1x hoeven te bellen ivm de postbode en daar heeft vechtdal mij meteen bij geholpen.
De prijs is goed voor het voer
zeer snel antwoord en verzending, keurig!!!!!
Snelle levering, netjes verpakt, goede prijs. Zéér tevreden
Prettige website, stipte en snelle levering!
makkelijke webshop
Snelle en correcte leveringen
Fijne mensen en altijd aardig voor mens en dier.
Prima ervaring. Snelle levering.
Kan niet beter
Goede service en vriendelijke mensen. Oa Gerrit met wie k meerdere malen persoonlijk contact gehad heb over de zak hondenbrokken. Helemaal top. Mvg fam wezel
Ik ben zeer tevreden met alles. Een beetje prijzig, maar dat is het wel waard!
online snel bestellen en een paar dagen al in huis
ik bestel mijn katten voer bij dierenkliniek vechtdal ik krijg het altijd keurig optijd en het zit netjes verpakt
Dit keer was alles op voorraad en de levering binnen 2 dagen vind ik goed in deze caronatijd
Ivm speciaal hondenvoer bestellen wij dit via de site, goede parkeer gelegenheid voor het ophalen en brengservice.
Goed verpakt en snel in huis
We gaan met alle vertrouwen naar de dierenkliniek, in de wetenschap dat je minimaal krijgt wat je mag verwachten. De medewerkers zijn heel prettig, aan de telefoon en bij bezoek, luisteren goed en zijn kundig, of het nu om iemand aan de balie gaat dan wel om een arts. Als ik online voer bestel om te bezorgen, wordt dat stipt op de afgesproken tijd afgeleverd. Meer kan een dierenvriend echt niet wensen.
Ik kom regelmatig met onze hond. Krijg goede hulp en advies
Zeer tevreden over prijs kwaliteit verhouding snelle levering!
er was een verkeerd iets per abuis afgestuurd en toen via mail contact opgenomen en gelijk al de mededeling gekregen dat ze het juiste zouden opsturen. en zonder bijkomende kosten of het verkeerd gestuurde weer retour sturen. dus al met al een zeer goede service en accuraat handelen en een aanbeveling waard, niet alleen om deze gebeurtenis,maar wij bestellen er altijd ons honden en kattevoer.
Ommerweg 3 A
7796HR Heemserveen
Wij zijn een praktijk met vestigingen in Duitsland en Nederland. Onze hoofdvestiging is onze kliniek in Heemserveen (Hardenberg). In totaal werken bij ons 13 dierenartsen en wij werken zo veel mogelijk diersoort gedifferentieerd. Wij werken op afspraak. Voor het plannen van afspraken kunt u ons bellen op 0523 266 066.