Ben een tevreden klant, de schoenen zijn leuk en ik loop er heel op . Daar heb ik lang naar moeten zoeken want ik heb moeilijke voeten zoals dat heet. Tot ik intersex ontdekte was ik aangewezen op wat tuttige schoenen zeg maar. Nu zeggen wat heb jij leuke schoenen aan.
Geachte mevrouw, meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Over de bediening in Voorburg was ik niet tevreden. Naar Houten gegaan en prima geholpen. Mooie brede schoenen. Aanbevelen Houten.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Mooie, degelijke leren schoenen met voldoende ruimte voor de tenen. Uitneembaar voetbed is ook een voordeel.
Heerlijke, comfortabele, maar toch stevige schoenen. Door Polyneuropathie heb ik schoenen nodig die zacht en comfortabel zijn, maar tegelijk genoeg stevigheid geven en dat is het geval.
mijn moeder kocht al schoenen bij jullie naar volle tevredenheid en nu ik ouder word bevalt de pasvorm mij ook uitstekend. ze zijn alleen vaak te duur voor mij,dus zoek ik altijd in de aanbiedingen.
Snelle levering en een snelle retour procedure.
Geachte mevrouw Schreurs, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik heb altijd lastige voeten gehad en zo lang ik steun zolen moet dragen kan ik comfortabel/mooie schoenen vinden in de collectie van Intersko. Ook het feit dat ik thuis ze altijd kan uitproberen is een grote plus punt. Ik zoek ook niet elders als ik weer nieuwe moet hebben
Geachte mevrouw, meneer van Heijst Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik koop sinds 3 jaar schoenen bij Intersko,deze bevallen me prima.Ik had veel pijn aan likdoorns. Met deze schoenen en hulp van de pedicure kan ik zonder pijn lopen
net als de vorige zin
Geachte mevrouw Hoogenboom, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Heerlijke soepele schoenen, die mooi om mijn uitpuilende voeten passen. Alleen jammer dat Best dicht is. Nu moet ik verder rijden en de sfeer in Houten is niet wat wat Best was. Donkere winkel, afstandelijk, nee, geen brabantse gezelligheid.
Al jaren bestel ik schoenen bij Intersko. De kwaliteit van de schoenen is goed en ze zijn lekker comfortabel. Wanneer de schoenen op voorraad zijn, heb je ze met een paar dagen in huis. Ik ben zeer tevreden.
Ik heb nog nooit zulke fijne schoenen gehad. Wat een ontdekking Intersko.
Niet alle schoenen kan ik dragen doordat ik aan een voet een hallux valgus heb. De sandaal die ik gekocht heb, had een rekbaar stukje bij die knobbel. Het draagt heerlijk.
Ik bestel al jaren bij Intersko en altijd naar tevredenheid. Ook goede service.
De bestelling wordt altijd snel geleverd en ook de retourzending is erg gemakkelijk
Ik heb een verlamming gehad in mijn rechterbeen en toen ik weer kon lopen, bleek ik een klapvoet te hebben, waardoor ik instabiel ben bij het lopen, maar gelukkig heb ik een paar uitstekende schoenen van Intersko.
Geachte mevrouw, meneer de Boer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ooit via mijn moeder, die veel schoenen kocht bij Intersko ivm moeilijke voeten, bij jullie terecht gekomen. Vaak in Voorburg gekocht en de laatste tijd ook via internet, nooit geen pijnlijke voeten meer. Schoenen zijn ook van goede kwaliteit. Zo goed, dat ik laarsjes van meer dan 8 jaar geleden nog steeds draag. Wel met vernieuwde zolen uiteraard. Ga zo door!
Ik heb al mijn schoenen van Intersko en ik vind ze uitstekend
Heel veel keuze en ik krijg regelmatig te horen dat ik leuke schoenen heb waarna ik gelijk reclame maak voor jullie.
De schoenen van Intersko zijn van top kwaliteit en zitten optimaal. Ik heb ze al aan meerdere vrienden aangeraden met succes!
Heb op goed geluk bestelling bij u geplaatst. Was enorm verrast door het geweldige draaggemak met toch leuk ogende schoenen/slippers. Pasvorm is perfect voor mijn voeten. Gemakkelijke betaling. Vlotte levering en gemakkelijk te bestellen en betalen. Heb echter geen ervaring met retour, want is tot nog toe niet nodig geweest.
Hebben meerdere schoen paren en hebben allemaal een erg goed voetbed en lekker veel steun, lopen prima.
Geachte meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Schoenen besteld breedtemaat K. Eerst veel te kleine geleverd gekregen. teruggestuurd en nu, vele weken later, nog steeds niets geleverd gekregen. Waardeloos dit bedrijf.
Geachte meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Als u meer wilt weten over uw bestelling dan kunt u ons altijd even bellen op 072 - 571 79 79 of mailen op [email protected]. Onze collega's kunnen dan altijd voor u nakijken wat de status is van uw bestelling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Een heerlijk draagcomfort
Geachte mevrouw van der Schaaf-Bos, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
De leest die ik altijd heb is heerlijk. Ik bestel en schiet zo in ijn nieuwe schoenen, sandalen, pantoffels!!!!
Geachte mevrouw van Velthoven-Krans, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Industriestraat 4
1704AA Heerhugowaard