Prima schoenen

Soepel leer lopen uitstekend

Voor mij de ideale schoenenwinkel.1 q

Al jarenlang dé schoenwinkel voor mij.. een luisterend oor voor mijn wensen.. een goed advies.. heel behulpzaam bij het aanmeten.. wel of niet nodig: nieuws over nieuwe collecties.

goede service

goede kwaliteit

Nooit eerder in mijn leven heb ik zulke comfortabele schoenen gehad!

Met mijn Smart Elk-schoenen lijkt het alsof ik overal blootsvoets loop. Nu draag ik uitsluitend die schoenen, naast af en toe mijn Dansko-klompen. Ben ook blij met en dankbaar voor het aardige personeel in de winkel in Voorburg. Ga zo door!

goede zaak

+++

Mooie pasform

Geweldige schoenen!

Ik kon nooit goed passende schoenen vinden. Te smal, net te groot. Heerlijk dat er ook brede schoenen zijn en daardoor de goede maat.

heerlijke schoenen zitten prima

Als je een intersko schoen aantrekt loop je er zo op weg. Een nadeel is dat de zolen vaak glad zijn, wat vooral lastig is bij regenachtig weer en autorijden.

karige site

Als ik naar kniehoge laarzen uitkijk verschijnen andere dingen korte laarzen er is niks te zoen wat ik zoek Dansko kniehoge laarzen met rits aan de achterkant raar hoor weinig keus ik raad intersko aan om op te slaan wat klant zoal gekocht heeft ik kan wel prettig lopen op de H wijdte schoenen van hun

Heerlijke schoenen

Schoenen zijn heel comfortabel en lopen heerlijk

een betrouwbare, super vriendelijke, waar voor je geld webwinkel

ik had een paar schoenen gekocht voor mijn mindervalide dove broer, hij kan niet zeggen als zijn schoenen te klein zijn. na 1 week erop lopen, bleek dat ze te krap aan de tenen waren. Ik heb er naar gebeld en alle waren zeer vriendelijk en intersko hebben een nieuw paar opgestuurd. Ik heb in mijn hele leven nog geen winkel gehad, die zo iets voor mijn en mijn broer hebben gedaan. Mensen van intersko, bedankt

Perfecte schoenen

Voor mij zijn de Helvesko schoenen perfect. Het personeel in de Interskowinkel Deventer is uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Nog geen ervaring.

Nog geen ervaring, de schoenen van mijn man paste niet vanwege zijn hoge wreef en en mijn schoenen zijn nog niet leverbaar.

Model Helvesko

Helvesko zit bij mij altijd goed alleen maar de juiste maat bestellen, en dan nooit meer omruilen,ik let er altijd op dat mijn eigen zooltjes er in kunnen. Ben al jaren klant al vele schoenen gekocht zowel in winkel als online.

Wisselende ervaringen, van matig tot minder.

2 paar schoenen besteld, het eerste kwam vrij snel. Deze schoenen lopen redelijk, waren wel wat wijd, dus de ondersteuning zou beter kunnen. Het 2e paar is al meer dan een maand geleden besteld en nog steeds niet gearriveerd. Ik heb er ook al over gebeld, maar ze konden me niets vertellen over de levertijd. Als het dan zo lang duurt, zou daar een vermelding van moeten komen en een geruststelling dat er nog steeds aan gewerkt wordt.

Voor mij een eye opener, van schoenen met ruimte voor pijnlijke tenen.

Wat ik wel heel erg jammer vind dat jullie geen halve maten verkopen. Onlangs bestelde ik schoenen, en dat type had ik al eerder. Liep er zo mee weg !!, wat verbaast me nu, er komt een totaal andere schoen met de post! Niet soepel !! Type HIKE Toen wat jaren veel soepeler !!! Wat ik ook nu jammer vind, geen hulp meer met het passen !! 2 x sandalen gekocht, top model bij jullie. Hier tot op heden super veel plezier van !!!

naar verwachting

op tijd geleverd . Persoonlijke benadering en goede pasvorm

heel fijn wel duur

lopen super lekker

Goede pasvorm

Meerder schoenen gekocht. Bevallen prima. De laatste, door mij gekochte schoenen, gingen de pastels roestplekken vertonen. Telefonisch contact over gehad. Verzoek was deze schoenen goed verpakt te versturen naar Intersko Heerhugowaard: DHL punt heeft adressticker en ik kreeg afleverbewijs mee.

Intersko For Ever

Een aantal jaren geleden kocht ik mijn eerste paar schoenen bij Intersko. Sinds die tijd weleens andere merken geprobeerd, maar nooit gekocht. Intersko en mijn voeten zijn gewoon een heel goede match!!

Comfortabele schoenen voor moeilijke voeten. Super klantenservice.

prettige schoenen en snelle,correcte afhandeling

ik wilde makkelijk aantrekbare schoenen ivm mijn beperking en die heb ik in allerlei soorten gevonden bij Intersko! dat maakt t leven weer een stukje makkelijker èn mooier

Ziet er netjes uit.

Ziet er netjes uit.

Goed passende en mooie schoenen.

Ik kocht schoenen, die ik zowel binnen, maar ook even buiten kan dragen. De schoenen passen goed, stevig rondom de voet en kunnen indien gewenst - bijvoorbeeld bij dikke voeten gaande de dag - met klittenband ruimer gezet worden.

prima ervaring word goed te woord gestaan.

Industriestraat 4

1704AA Heerhugowaard