Intersko schoenen: een weldaad voor je voeten!

Sinds enkele dagen draag ik schoenen van het merk Intersko. Heerlijk warm, geweldig en comfortabel tijdens het lopen en mooi en modern om te zien. Ik ben heel blij met mijn aankoop en geniet er iedere keer weer volop van. Bedankt Intersko!

Goede klantenservice en fijne schoenen

Mijn zomersandalen heb ik bijna niet uit gehad in de zomer. Héél fijn dat ik in veel modellen mijn eigen inlegzooltjes kan gebruiken! Goede pasvorm. De sneakers die ik heb gekocht moet ik nog gaan dragen. Maar die zullen vást ook prettig zitten :)

Goede kwaliteit, snelle levering.

Nog maar kort in bezit, tevreden

Fijne schoenen

Goede service, fijne schoenen, snelle levering

Gied

Prima schoenen, voor mij soms te wijd, ook een hakje van 3 cm zou fijn zijn. Naar verdere goede kwaliteit.

Snelle en prettige service

Heb wel eens weer andere merken geprobeerd maar merk toch dat deze schoenen het zachtste leer en de fijnste draagcomfort hebben voor mijn moeilijke voeten

Goede en goed passende schoenen

Zonder problemen kan ik de maat bestellen die ik draag. De schoen kan hooguit minder leuk staan aan de voet. Maar de pasvorm vind ik minstens zo belangrijk.

Zeer tevreden ,prima kwaliteit schoenen

Prima kwaliteit schoenen en alles goed verzorgd.

Goed passende schoen in vlot design

Gelukkig bevat de collectie ook sportieve, vlotte modellen. Zou nog wel meer mogen! Ik heb niet echt moeilijke voeten, ook geen steunzolen maar soms zijn schoenen voor mij te smal. Bij Intersko kun je ook vlotte modellen vinden voor de iets bredere voet of voet met hoge wreef.

Alles dik in orde

Perfecte levering

Geweldige pasvorm en perfecte uitleg

Op de locatie Deventer wederom perfect geholpen bij het vinden van de juiste schoen. Het is een stukje rijden maar dan krijg je ook wat je graag wilt hebben. TOP

goed voetcomfort

Als voetverzorgster weet ik wat goed is voor voeten. Mijn pantoffels voelen goed en comfortabel aan. Ik kan ze iedereen aanbevelen.

Fijne schoenen voor mijn moeilijke voeten

Fijne schoenen voor mijn moeilijke voeten. Snel geleverd en goede service.

Heel goed

Ik heb goede ervaring met Intersko. De schoenen zijn van prima kwaliteit en zitten altijd goed. Levering is altijd op tijd. Prima service.

fijne schoenen

Leuke sortering, schoenen lopen heerlijk

Uitstekende schoenen en service

Het kan niet beter, denk ik. Kwaliteit van de schoenen is uitstekend. Mijn voorkeur bij het kopen van schoenen, is bij Intersko.

De schoenen zijn niet goedkoop. De service is bijzonder goed!

goed product en klantvriendelijke medewerkers

Schoenen met fantastische pasvorm en goede service.

snelle service, goed website

Er wordt snel verstuurd en de betaling is pas erna.... met mogelijkheid van terugsturen (heb ik nog nooit gedaan). Ik vind de website duidelijk.

Fijne schoenen

Ik had altijd van die bouties/korte laarsjes met wol erin en een rits Hele fijne schoenen maar jammer genoeg zijn ze er nu niet meer Omdat ik reuma heb waren deze schoenen makkelijk dicht te maken En in de schoenen kunnen mooi mijn steunzolen Ik hoop dat ze weer snel te kopen zijn en misschien ook in een andere kleur

Goede service en kwaliteit schoenen. Makkelijk te retourneren . Al jaren klant.

goede comfort

wij kopen al jaren bij intersko, je doet er lang mee en lopen heerlijk !!!

Het pakket kwam keurig op tijd. Helaas pasten de schoenen mij niet goed maar dat was geen enkel probleem, ik kon ze gratis retourneren. Toevallig moest ik dezelfde dag in Heerhugowaard zijn en heb ik ze zelf teruggebracht bij de winkel. Daar werd ik vriendelijk ontvangen en uitvoerig ervoor bedankt.

Altijd goed

Al een paar keer besteld. Komt altijd perfect over. Nog nooit iets terug hoeven sturen.

Prima service.

Mooie en lekker warme huisschoen gekocht. Snelle levering.Prima verpakking.

Industriestraat 4

1704AA Heerhugowaard