Goede ervaring met mens en relatie

Eugenie is een heel fijn persoon, heb een leuke man ontmoet, ze leeft helemaal mee.

Een Vriendelijk en spontane dame

Ik heb een zeer goed en duidelijk gesprek gehad. Alles is netjes uitgelegd en al mijn vragen zijn goed beantwoord. Het is een professionele organisatie en een prettig persoon om een gesprek mee te voeren.

Goed georganiseerd

Er wordt adequaat gereageerd en heel redelijk gehandeld bij vragen. Ik had een fijne matchmaker.

Professioneel, kundig, goede begeleiding

Nadat mijn matchmaker plotseling door omstandigheden moest stoppen. Kreeg ik een nieuwe matchmaker Nikki de Man. Na een gezellig kennis makend tefoon gesprek kreeg ik al heel snel een telefoontje dat ze iemand had gevonden. En ja dit klikt nog steeds! Ik ben heel blij met hoe alles is gegaan. Dankjewel Nikki!

Prettige, betrokken en deskundige intake gehad.

Vorige week heb ik een intakegesprek gehad voor Mens&Relatie met Inge Rebel. Zij is daar één van de 'Matchmakers'. Ik heb Inge als een betrokken en deskundige medewerker ervaren. We hebben rustig de tijd genomen, zodat zij een goed en volledig beeld van mij kon krijgen. Naderhand heeft Inge een concept profieltekst geschreven. Via de mail hebben we daar samen nog aan geschaafd, zodat een herkenbaar en aantrekkelijk beeld ontstaat van wie ik ben en wat ik zoek.

Blij met mijn aanmelding

Ik heb nog geen date gehad, maar jullie zijn wel zoekende voor mij en daar ben ik wel blij mee. En jullie houden me op de hoogte voor het zoeken van een partner.

De beste matchmaker is Janneke Biemond

Ik was nogal nerveus en had er tegelijkertijd veel zin in om de matchmaker te ontmoeten. Ze was stipt op de afgesproken tijd en was meteen de perfecte mix van professionaliteit en deskundigheid maar niet ultra serieus wat ik ook heel belangrijk vind. Het gesprek was super interessant en heel erg leuk hele goeie adviezen gekregen en verder ook goed gelachen samen. Ik wist meteen dat door Janneke Biemond ik gebruik zou maken van Mens en Relatie! Wat een top vrouw en matchmaker! Nieuwe klant Sander Jager.

De prijs meegerekend wordt er weinig gedaan!

Ook ik had de stoute schoenen aangetrokken en een hoop geld betaald zodat het professioneel aangepakt zou worden. Maar al na een paar maanden was de hoop verdwenen. Als ik van tevoren had geweten dat er zo goed als geen profiel was aangeboden was ik niet met mens en relatie in zee gegaan. Ik heb wel de vereiste 3 profielen aangeboden gekregen maar was niet echt een match. Ik kreeg echt het idee dat ze dat mar aanboden op goed geluk. Ik ben heel erg teleurgesteld door dit bedrijf en zou ook niemand aanraden met hen in zee te gaan. Verspilde moeite en een hoop geld.

Inlevend aardig

Vertrouwelijk, Correct en beleefd.

Jaqueline is deskundig en betrokken

Na een periode van alleen zijn toch de stap genomen om een bemiddelaar in te schakelen Voor mij voor het eerst Jaqueline kwam voor een intake en dat ging bijzonder goed De spanning was na een paar minuten al verdwenen Ze heeft een goede omschrijving van mij gemaakt Heb goede hoop dat er een passende match komt Chris

ik had bij Janneke direct een hele leuke kennismaking klikte, heel makkelijk!

Ik was best wel wat nerveus maar dat raakte ik snel kwijt bij Janneke Vlotte kennismaking waar ik goed werd geïnformeerd,. over de werkwijze. Janneke heeft ruim de tijd genomen om kennis te maken. ik heb na de kennismaking nog even nagedacht en er nog een nachtje over geslapen. ik merkte dat ik bij Janneke zo, n goed gevoel had dat we nu samen verder gaan........ Wel spannend ook leuk om het uit handen te geven maar ik heb vertrouwen in Janneke

Ik het goede begeleiding gehad

Hallo,na een gedurende 3 jaar bij mens en relatie te zijn en goed te zijn begeleid door janneke biemond ben ik johann goed gemetst met fenna we hebben na telefonisch contact hebben we afgesproken bij van dervalk in drachten voor en kop koffie en hebben na de koffie besloten om samen meer te daten en het volgende weekend nog iets aftespreken en dat en paar keer gedaan te hebben zijn we verliefd geworden en nu zijn de plannen om het rustig verder uit te bouwen, onze dank gaat uit naar janneke biemonds en gerrytsje annema voor de perfecte mats vr groet johann en fenna.

Janneke toont zich zeer betrokken en het is niet moeilijk mijn verwachtingen duidelijk te maken

Precies de goeie mix van betrokkenheid en kundigheid, waardoor ik er vertrouwen in heb

Inventief, inlevend, realistisch bureau om een mens aan een mens te koppelen.

Mijn consulent, Janneke Biemond, is een vrouw die begrijpt wat de essentie is van een geslaagde relatie. Ze is open, warm, realistisch zonder dingen te beloven die zij of Mens en Relatie niet waar kunnen maken. Ze krijgt 5 sterren vanwege haar persoonlijke betrokkenheid bij mij en voor haar mooie wijze van communiceren. Ik voel me gezien en gehoord, en ik heb de ervaring dat zij eigenlijk al weet of er een klik komt tussen mij en degene met wie ik 'gematcht' word. Ze is vrolijk, maakt me blij, belt als er iets is en ik mag haar altijd appen en bellen als ik met prangende vragen zit. Top bureau, heb het wel eens anders meegemaakt!

Een bijzonder intake gesprek gehad met Janneke Biemond

Erg open gesprek. Veel onderwerpen benoemd . Aangename sfeer . Erg positief . Ze luisterde goed ! Nu nog afwachten of er een mooie match komt !

Vrolijke en open kennismaking met Heidi

De eerste matchmaker is gestopt door omstandigheden. Vond ik jammer, had direct een goede klik met haar. Heide is haar vervangster, telefonisch contact met haar gehad en komt ook professioneel over. Ze gaf aan dat ik altijd contact mag zoeken met haar en dat is fijn voor mij. Komt goed en vertrouw op Heidi haar hulp. Vriendelijke groet, Roos

Met Jacqueline Hoge ga ik een duurzame relatie vinden.

Hallo, Met Jacqueline Hoge van Mens en Relatie heb ik een fijn open intake gesprek gehad in mijn eigen vertrouwde woonkamer. Met Jacqueline Hoge ga ik een duurzame relatie vinden. Lukas

Zeer prettig en persoonlijk

Het geprek met de consultente heb ik al zeer prettig ervaren waarbij er aandach tis voor wie ik ben als mensen en waar ik naar op zoek ben. Qua het profielschets is dit spot on en heeft ze mij goed weten te omschrijven en doorgronden.

Goed gehoord, gezien en altijd fijn overleg met Niki de Man.

In zee gaan met M&R was best spannend. Het voelde alsof je de regie uit handen geeft. Maar het intake gesprek met mijn consulente Niki de Man was heel open en ook gezellig. Het maakte dat ik vertrouwen kreeg en nog genoeg invloed had in het hele proces. De eerste vier matches waren helaas niet geschikt. Maar ook hierover kon ik in gesprek en mijn verdere wensen aangeven. Niki bleef zich inzetten en match nr. vijf was raak. Met deze man heb ik een geweldige tijd en we maken al samen plannen. Ik ben in de liefde blijven geloven en kan andere singles aanraden dit te blijven doen!

Vriendelijk en doelgericht

Resi Hegger heeft mij heel goed begeleid. Ze heeft goed gekeken en geluisterd naar mijn wensen en dankzij haar doortastendheid heb ik een super match gevonden.

Betrokken Matchmaker.

Jacqueline is heel betrokken en leeft met me mee. Staat voor mij klaar om een goede match te regelen, ook als het weekend is. Ik voel me heel erg geholpen door Jacqueline.

Jacqueline Hoge begeleidde me op een prettige, duidelijke en informatieve manier.

Jacqueline Hoge heeft mij op een prettige en professionele manier begeleid tijdens de intake en verdere begeleiding bij Mens en Relatie. Het hele proces verliep snel, duidelijk en informatief. Ze nam de tijd om alles helder uit te leggen en zorgde voor een persoonlijke benadering. Een fijne ervaring!

Geweldig en prettige ervaring

Deze organisatie is aan te bevelen voor een ieder die een partner zoekt. Degene die ik als bemiddelaar aanbeveel is Jacqueline Hoge.

Leuk intake gesprek en goede begeleiding

Begeleid door Jacqueline dat was een fijne ervaring. Ook een fijn intakegesprek met haar gehad. Heb geen partner gevonden via Mens en relatie maar heb wel de tools gekregen om mijn huidige partner te kunnen vinden.

Zeer deskundig, vooral de persoonlijke benadering via thuis consulente.

Dus thuisconsulente , Eugenie , zeer prettig in omgang gaf mij vrij snel een goed gevoel en haar deskundigheid , open gesprek kon mij goed "beoordelen" wat ook goed naar voren komt /weer gegeven wordt in mijn profiel omschrijving. Heeft goed tekst en uitleg gegeven hoe M en R werkt.

Kaldenkerkerweg 15

5913AB Venlo