4 sterren: goede service, goed behandeld

Na enkele dates kwam voor mij de juiste persoon waarmee ik verder wil.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij vinden Geppy een TOPPER !!! Ze stelt je gauw op je gemak, en je voelt je echt thuis bij haar. En is heel betrokken bij het tot standkomen van...en daarna. Wij vinden dat Geppy daarom in het Zonnetje mag worden gezet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ingeschreven in Juni, na 2 voorstellen in Aug. Is de consulente in Sep. op vakantie gegaan tot op heden Febr. nog niets van gehoord! Zegt genoeg over betrokkenheid..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige open empathische benadering. Wekt vertrouwen op gewenst resultaat en dat is zoals het er nu uitziet zeker gelukt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een zgn. tijdelijke inschrijving, n.a.v het reageren op een advertentie van een cliënt met een 'volledige inschrijving'. Het gesprek met de consulente was aangenaam doch zeer diepgravend. Het partnervoorstel dat ik kreeg bood in al zijn beknoptheid voldoende houvast. Een en ander heeft geresulteerd in onze nieuwe relatie die van beide kanten zeer bevredigend verloopt.Chapeau!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind het knap dat de profielen van mijzelf en van mijn nu huidige vriend zo goed bij elkaar zijn gezocht, zodat wij nu mogen genieten van een heel fijne relatie.

• Betrokkenheid
  • Nakomen afspraken N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb in 1985 mijn man dankzij Mens en Relatie leren kennen. Het klikte meteen, liefde op het eerste gezicht. Zijn inmiddels ruim 30 jaar getrouwd, hebben 1 dochter en 1 zoon en 1 kleinzoon. Geweldig toch!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb mijn man in 1985 leren kennen was liefde op het eerste gezicht in 1986 getrouwd en ook onze zoon gekregen en in 1992 onze dochter,we zijn dus al lang bijelkaar mens en relatie heeft een mooi koppel bij elkaar gebracht waar ik nu op de dag nog met plezier aan terug denk jullie zijn de beste al in 1985xx

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg gelukkig met mijn via Mens&Relatie verkregen partner. Ze had in haar profiel laten opnemen dat ze zocht naar 'een ... man ... met respect voor elkaar', daarmee aangevend waar de pijn lag. Ik wist dus dat het tijd ging kosten. Samen zijn we eruit gekomen. En nu gelukkig met elkaar.

2 sterren: slechter dan verwacht

Het eerste partnervoorstel was met een man die via jullie, mijn woonplaats en beroep wist te bemachtigen.deze meneer wist mij zo via internet te vinden en wist van mijn woonomgeving en leven voordat ik iets van hem wist. Was een teleurstelling omdat ik voor jullie gekozen had vooral voor de privé bescherming.Kreeg profielschets van3e kandidaat die gereageerd had op advertentie geplaatst op mijn verzoek.die persoon zou ook van mij een profielschets krijgen. Na een week nam ik contact op en bleek dat deze persoon niets ontvangen had. Bij navraag vaag verhaal dat het misschien in de spambox was beland. (niet dus)Door eigen initiatief dus contact gemaakt,doorgegeven dat het een veelbelovende ontmoeting was. Nog bericht op het antwoordapparaat van consulente en een vraag via hoofdkantoor hoe het er voor stond waarop ik bevestigen kon dat er een match was. Merel mijn voormalige buurvrouw stuurde nog een lief bericht. Al met al is er toch een relatie aan het groeien. ondanks een woonafstand van 125 km. Ben toch teleurgesteld dat na het betalen van zo'n hoog bedrag er weinig geluid van mens en relatie kwam. Nog een bericht van Yvonne op het antwoord apparaat en daarna radio stilte niets meer van consulente Yvonne of organisatie gehoord. Denk dat er in de communicatie nog ruimte voor verbetering is.Zowel vanuit organisatie als van consulente.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaring is goed, jullie hebben ons bij elkaar gebracht en dat is goed gegaan, wij zijn hier heel gelukkig mee. Groetjes Kees Dilven en Ina Beun.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik zou het aanbevelen omdat het veiliger is dan andere sites, maar ik vind het bedrag wat je moet betalen te veel . voor de rest is het contact minimaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Van de 5 heren aan wie ik ben voorgesteld kwamen 4 totaal niet overeen met wat ik zocht. Een wel en dat is de liefde van mijn leven geworden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Annemieke Plomp heeft een uitstekende match gemaakt voor Fred en mij, we zijn inmiddels gelukkig getrouwd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb goede ervaring met mens en relatie . Hoe ze met je omgaan. Eerlijk en betrouwbaar. Heb in een korte periode een leuke man ontmoet. We hebben het samen weer heel leuk, en hoop dat het zo zal blijven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De eerste match was raak. Persoonlijke benadering werkt zeer effectief. Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen om me in te schrijven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In mijn geval heeft het een onwaarschijnlijk goede match opgeleverd met een hele lieve vrouw. Dit is wederzijds dus onze toekomst ziet er zeer zonnig en gelukkig uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij Mens en Relatie wordt je serieus behandeld. Men zet zich echt in voor je. Zijn altijd vriendelijk en correct. Je krijgt ook altijd een partnervoorstel aangeboden. Je mag je eigen consulent altijd bellen of appen dit vind ik prettig,

klasse!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De stap was best groot voor mij om Mens en Relatie in te schakelen. Maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Het contact met de consulent verloopt fijn, korte lijnen duidelijke uitleg. En ik laat het op me af komen. En ja dan je eerste voorstel krijgen was wel even schikken, een oudere vrouw! We zijn nu 2 keer op date geweest maar moet zeggen dat jullie wel kunnen matchen! De 3e staat al weer gepland. Als je twijfelt of je de stap moet nemen om Mens en Relatie in wilt schakelen dan zeg ik DOEN!

Kaldenkerkerweg 15

5913AB Venlo