Ik ben heel blij dat ik mij heb ingeschreven. Het was een heel fijn, uitgebreid en persoonlijk intakegesprek. Ik heb veel inzichten gekregen door de e-coaching. Interessant om dit te volgen. En het lijkt erop dat ik mijn partner heb gevonden!!!
Wat mooi om te lezen dat de e-coaching je zoveel inzichten heeft gegeven en natuurlijk nog mooier dat het ook heeft geleid tot een partner. Heel veel succes en vooral plezier met het verder opbouwen/verdiepen van jullie relatie! Namens het hele team wensen we jullie een liefdevolle toekomst toe.
Het is een ieder aan teraden het leven is meer gezelligheid en overleggen over lief leed
Beste Wiepke, Daar zijn wij het helemaal mee eens. We zijn er ook van overtuigd dat mensen samen gelukkiger zijn dan alleen. Samen zijn, samen beleven en samen oud worden. Bedankt voor je mooie review!
Mens en Relatie heeft zich echt ingezet om voor mij een geschikte partner te vinden. Het kostte enige tijd, maar nummer zeven was/is voor mij de ware. De consulent Rianne doet het netjes; na een uitgebreide intake werd telkens na een date netjes geëvalueerd. Er zijn blijkbaar meer dames in de database aanwezig, dus het ging voor mij ook lekker snel.
Beste Ad, Bedankt voor je positieve reactie! We hebben van Rianne gehoord dat jullie een fijne stabiele relatie en een goede klik hebben. Fijn! Hopelijk wordt 2021 een mooi en liefdevol jaar voor jullie. Er zijn ongeveer net zoveel mannen als vrouwen single. Dat kan ook bijna niet anders, aangezien er ongeveer evenveel mannen als vrouwen zijn. Alleen in bepaalde categorieën, bijvoorbeeld gebaseerd op opleidingsniveau en op zeer hoge leeftijd zal de man-vrouw verdeling iets ongelijk zijn. Namens het hele team wensen we jullie samen een heel fijne toekomst toe!
Bij uitleg van het concept was ik vol vertrouwen. Dit vertrouwen bleek geheel ongegrond. Na een half jaar had ik nog steeds geen partnervoorstel. Herhaaldelijk bellen hielp niet, ik werd afgepoeierd met dat ik geduld moest hebben. Uiteindelijk kwam er een voorstel, iemand die niet alleen qua uiterlijk niet compatibel was, ook de afstand (bijna 2 uur met de auto) en vooral totaal verschillende interesses en levensvisie. Mijn ervaring is dat ze maar gewoon iemand uit de bak pakken en voorstellen. Daar komt geen wetenschap of kennis van profilering aan te pas kan ik je vertellen. Er zijn vast bureaus die dit werk goed doen maar Mens & Relatie in ieder geval heel zeker niet.
Beste cliënt, Bedankt dat u ons het vertrouwen heeft gegeven om u te helpen bij uw zoektocht naar een partner, maar vervelend om te lezen dat u die partner nog niet gevonden heeft. Ik kan me voorstellen dat dat een teleurstelling voor u is. We willen juist niet ‘gewoon iemand uit de bak pakken’, maar stellen onze cliënten alleen voor aan kandidaten waarin wij voldoende potentie zien. Daarmee bedoelen we een kandidaat waarmee u een fijne relatie kan opbouwen als jullie elkaar goed leren kennen. Dat we onze cliënten niet zomaar aan iedereen voorstellen, zorgt er soms voor dat cliënten langer moeten wachten voordat er een geschikte match geselecteerd is. Ik heb helaas onvoldoende gegevens om met zekerheid te identificeren wie u bent, maar uit uw bericht maak ik op dat uw bemiddeling nog niet afgerond is. Als dat klopt wil ik u verzoeken contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee hoe we uw bemiddeling alsnog positief kunnen afronden! Ook wij willen natuurlijk graag dat u die fijne relatie vindt waar u naar verlangt.
Ik heb Hester leren kennen als een heel prettig persoon. Iemand die goed kan luisteren en ook kritische vragen stelt om een zo goed mogelijke indruk te krijgen om zodoende een zo goed mogelijke match te kunnen realiseren. Daarnaast geeft ze ook tips en advies gedurende het hele traject en wordt je zodoende ook heel goed door haar begeleid. Mijn ervaring is dan ook, doordat ze goed luistert, dat de persoon die ze voorstelt goed overeenkomt met de het profiel van de partner zoals dat tijdens het intake gesprek wordt opgesteld.
Beste Sjaak, Bedankt voor je beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat je de begeleiding van Hester zo positief ervaren hebt. We wensen je alvast liefdevolle feestdagen toe en hopen dat jullie samen een mooie toekomst tegemoet gaan.
Na een goed gesprek met Titia van Ruiten is er een helder profielschets van mij geplaatst. Het eerste voorstel van een contact met een meneer werd eerst met mij gecommuniceerd omdat hij buiten mijn profielschets viel qua leeftijd. Na telefonisch contact met Titia ben ik toch ingegaan voor een kennismaking. Het was een gezellige meneer en het klikte goed. Wij hebben nu een fijn contact met elkaar. Wel heb ik nog wat keren na de filmpjes van Liselotte Visser gekeken omdat ik mij goed moest realiseren dat niet alles perfect kan /hoeft te zijn Dit heeft mij wel geholpen terwijl ik voor het contact erg onzeker werd van de filmpjes.
Beste Gerda, Wat goed dat je het voorstel toch een kans hebt gegeven en dat er zoiets moois uit is ontstaan! Titia heeft ons vertelt hoe het nu gaat met jullie. Hartverwarmend om te lezen! We wensen jullie samen veel geluk en liefde toe voor de toekomst.
Ik gebruik de services van mens en relatie nu een aantal maanden en ben tot nu toe erg tevreden over hun aanpak. Ze komen met matches die kloppen en ze luisteren ook goed naar mijn feedback. Bij het pakket dat ik heb ingekocht zit ook een stukje begeleiding in de vorm van online cursussen en andere handreikingen. Tevens zit er een coach bij die mij persoonlijke begeleiding geeft. (Wat ze goed doet!) Al met al ben ik erg tevreden over deze organisatie en in het bijzonder mijn coach. Het is niet goedkoop, maar daarvoor leveren ze ook!
Beste Vincent, Bedankt voor je mooie review! We zetten inderdaad alles op alles om ook voor jou een fijne partner te vinden en hebben er het volste vertrouwen in dat ons dat samen ook gaat lukken. Alvast veel plezier met de kennismaking met je recente match!
Hester van Mens & Relatie heeft mij heel prettig en op een persoonlijke wijze begeleid. Zij was altijd bereid om mij te woord te staan en gaf mij heel nuttige adviezen. Ze begreep mijn wensen en heeft haar best gedaan om daar zo goed mogelijk bij aan te sluiten. Complimenten!
Beste Arie, Hester is inderdaad een topper! Goed om te lezen dat je veel aan haar adviezen hebt gehad. We wensen jou en jouw vriendin een hele fijne en liefdevolle toekomst toe!
Heb bewust voor mens en relatie gekozen omdat ik via recensies had gelezen dat ze uiterst betrouwbaar omgaan met de bemiddeling. Heb een heel prettig gesprek gehad met de consulente. En gaf me vertrouwen om er voor te gaan.
Beste Annemiek, Wat fijn om te lezen dat het contact met je consulent zo fijn verlopen is en ook nog gelijk bij de eerste match zo'n prettig en vertrouwd contact! Dat vinden wij natuurlijk geweldig om te horen! We wensen jullie allebei veel geluk en liefde toe voor de toekomst.
Via deze weg wil ik graag mensen van midden 30 waarschuwen voor de organisatie mens en relatie. Door de 35 jaar ervaring waarmee wordt gepronkt, wordt er onterecht vertrouwen gewekt in een professionele organisatie met een hoge kwaliteit in matching en datingconsulenten. De partners die aan mij zijn voorgesteld waren zeer teleurstellend omdat ze zo niet passend waren, hetgeen een blind iemand zelfs zou kunnen zien. Daarnaast was de consulente verre van geschikt en ontbraken alle coachingsvaardigheden. Uiteindelijk heb ik een vergoeding ontvangen van 200 euro nadat ik 1700 euro heb betaald. Ik vind het schandalig dat dit gebeurt, met Tinder behaal je meer resultaat.
Beste Gepke, Wij vinden het ontzettend jammer dat we je bemiddeling niet hebben mogen afmaken en dat je niet je gewenste levenspartner hebt gevonden. Ik kan me goed voorstellen dat dat een teleurstelling voor je is. Het verbaast ons wel om hier een negatieve review van je te zien verschijnen. We zijn coulant geweest met de duur van je overeenkomst, nadat we deze op jouw verzoek lange tijd hebben stilgelegd, hebben met je meegedacht toen je verzocht of je overeenkomst naar een familielid overgezet kon worden en zijn akkoord gegaan met een schikking toen we op jouw verzoek de bemiddeling vroegtijdig hebben beëindigd. De consulent waarover je spreekt heeft al ontzettend veel singels geholpen aan een fijne partner. Niet alleen bij Mens & Relatie, maar ook in haar eigen praktijk als datingcoach. Ze is een vrouw met hart voor de zaak en wij staan volledig achter haar capaciteiten als consulent. We gunnen je alle liefde en geluk voor de toekomt en hopen dat je op een andere manier je gewenste levenspartner zult vinden.
Ik heb mijn review aangepast omdat ik nog steeds bemiddeling krijg, terwijl mijn periode al verstreken is. Dat is bewonderenswaardig en had ik niet verwacht. Zo zal het niet overal gaan. Tussen contactverzoeken zit wel veel tijd in mijn geval.
Wat fijn Rudi dat je de moeite hebt genomen om je review aan te passen! We gaan ons uiterste best doen om voor jou de dame te vinden waarmee je een fijne relatie op kunt bouwen! ------------------------------------- Beste Rudi, Ook wij vinden het jammer dat het nog niet gelukt is om een fijne levenspartner voor je te vinden. Je bemiddeling heeft een tijdje op jouw verzoek stil gestaan, maar ik zie in onze database dat we sindsdien nog steeds voor je aan het zoeken zijn. Hopelijk komt daar nog iets moois uit. Je beschrijft onze kandidaten als ‘wanhopige singles’, maar daar moet ik toch echt tegenin gaan. Die beschrijving doet onze kandidaten te kort. Mensen die zich bij ons inschrijven zijn allemaal opzoek naar een fijne levenspartner. Ze hebben eigenlijk alles al in huis hebben om die partner ook te kunnen vinden, maar dat blijkt in de praktijk toch niet zo gemakkelijk. De 2,8 miljoen alleenstaande in Nederland zijn daar het bewijs van. Wij helpen ze daarom bij die zoektocht en gelukkig slagen we daar ook bij 75% van de kandidaten in. Bij je inschrijving heb je gekozen voor een overeenkomst uitsluitend voor matching, niet voor begeleiding. Het verbaast me daarom ook om te lezen dat je 7 dagen in de week hulp en steun verwachtte. Natuurlijk kan je altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling voor vragen over je bemiddeling (088-0221900). Zij helpen je graag verder. Met vriendelijke groet namens Mens & Relatie
Originele beoordeling
Geld verdienen over de rug van wanhopige singles die het niet lukt om een partner te vinden, zo zie ik het. na 2 mislukte contactverzoeken maar liefst 7 maanden moeten wachten op een volgend contact. Ook de consulent is waarschijnlijk geëmigreerd want je hoort en ziet niks meer. Bij zo'n bedrag [1000euro] mag je hulp en steun verwachten 7 dagen per week, het is weggegooid geld helaas. Voor mij duur leergeld en nooit weer. Hopelijk gaat de overheid elk dating bureau en datingsite verbieden, want het is legale diefstal!
De site van Mens & Relatie ziet er vertrouwenswekkend uit en was reden om informatie aan te vragen. Daarop kwam snel een schriftelijke bevestiging: een consulente zou contact opnemen. Dat gebeurde inderdaad snel en een afspraak werd gemaakt. Het eerste gesprek met de consulente verliep heel prettig. Er werden formulieren ingevuld met informatie over mij en mijn wrnsen t.a.v. een partner en aan het einde van het gesprek lag er een overeenkomst op tafel voor een bedrag van meer dan € 4.000,00, voor bemiddeling. Ik kreeg alleen deze optie te horen. Er werd niet gepraat over een bedenktijd van twee weken. Het door mij getekende contract werd bij mij achtergelaten in ern mapje met diverse folders en de volgende dag ontving ik per mail de samenvatting van mijn profielschets. Inmiddels had ik alle informatie en het contract, die in een mapje zat doorgelezen. Ik realiseerde me, dat het contract wel heel snel was opgesteld en dat ik me daardoor had laten overrompelen. Op het internet ging ik zoeken naar recensies (dat had ik natuurlijk eerder moeten doen), en ik las, dat er verschillende bedragen voor bemiddeling werden gehanteerd. Op de binnenkant van het mapje ontdekte ik een documentje, waarmee het contract kon worden opgezegd binnen 14 dagen. Echter, bij opzegging van het contract, wordt een bedrag van € 205,00 in rekening gebracht voor reeds gemaakte kosten. Dit alles is mij vóór het tekenen van het contract dus niet verteld. Ik heb het contract ontbonden en zal ‘de boete’ betalen. Ik had er immers voor getekend. Mijn advies is: vraag wanneer de teller gaat lopen en neem bedenktijd, vóórdat je het contract tekent dan kom je niet voor verrassingen te staan.
Beste Agnes, Fijn om te horen dat u het gesprek met uw consulente als prettig hebt ervaren. Een oriënterend gesprek is bij ons geheel vrijblijvend. Pas als we weten wie u bent en wat u zoekt, kan de consulent een inschatting maken van de mogelijkheden en de daarbij passende kosten. Afhankelijk van die informatie en haar ervaring biedt de consulent de best passende dienstverlening aan. Namelijk de dienstverlening die voldoende kansen biedt om de partner te vinden waarnaar u op zoek bent. Daarna zou de consulent moeten vragen of u wilt dat ze voor u aan de slag gaat. Dan volgt de rest van het gesprek. Maar ook dan is alles nog kosteloos en vrijblijvend. De consulent heeft u aan het einde van deze sessie aangeboden direct voor u een partner te gaan zoeken. Dat is het moment dat u de afspraken heeft ondertekend. De bedenktijd van 14 dagen is wettelijk vastgesteld en de in rekening gebrachte kosten à 205 euro zijn voor de reeds gemaakte kosten, eerst nadat u heeft besloten van onze diensten gebruik te willen maken. Dit staat allebei beschreven op de door u ondertekende overeenkomst. Wij vinden het natuurlijk jammer dat wij bij nader inzien niet voor u aan de slag kunnen om die gewenste levenspartner te vinden. Mocht u toch nog gebruik willen maken van onze dienstverlening, bekijken we graag samen met u de mogelijkheden. Zo niet, hopen wij dat u de gewenste partner op een andere manier zult vinden. Wij wens u hoe dan ook veel geluk en liefde toe voor de toekomst. Hoogachtend, Radboud Visser Directeur
mijn vader heeft zich onlangs ingeschreven bij m&r. Ik zat bij het intake gesprek. De consulent was zakelijk vriendelijk. Ze heeft een profiel gemaakt van mijn vader. Het is me in de intake niet duidelijk geworden in welke termijn de eerste kennismaking met een mogelijk nieuwe partner zou kunnen zijn. De consulent erkende dat inschrijving duur is. Wat mij o.m. tegen valt is dat m&r zich niet verplicht voelt om zelf een actief contact te onder houden met degene die zich als relatie zoekende heeft ingeschreven.( en dat mag toch zeker wel voor het inschrijfgeld) Pas toen ik zelf een keer een mail stuurde heeft ze gebeld, had ik niet gemaild had zij niet gebeld! En waarom is het zo dat m&r de match maakt tussen 2 mensen? Dat kunnen 2 relatie zoekenden toch prima zelf mbv een profielenboek (geanonimiseerd). Voor mij geen optie mocht ik single worden.
Beste Carla, Wij vinden het jammer om te lezen dat u niet enthousiast bent over onze dienstverlening. Dat wij twee mensen aan elkaar voorstellen is juist de kracht van onze dienstverlening en de reden waarom singles voor ons kiezen. Wij helpen mensen bij het selecteren van een geschikte partner. Ook uw vader heeft voor ons gekozen en niet voor een site waar hij zelf uit profielen kan kiezen. Volgens mij een erg goede beslissing aangezien 3 van de 4 van onze cliënten binnen één jaar een fijne partner vindt. U geeft ook aan dat uw vader onlangs bij ons is ingeschreven, voor al onze cliënten gaan wij minstents één jaar aan de slag om een geschikte partner te vinden. Ik neem aan dat die termijn voor u vader dus nog lang niet verstreken is en wij gaan er alles aan doen om ook de bemiddeling van uw vader succesvol af te ronden. Ik kan uit uw bericht niet opmaken wie uw vader is, maar mocht uw vader verder nog vragen of opmerkingen hebben over zijn bemiddeling kan hij daarvoor het beste contact opnemen met zijn consulent of met de afdeling bemiddeling ([email protected] of 088-0221900). Dan helpen we hem graag verder! Met vriendelijke groeten namens Mens & Relatie, Imke Evers Succes Manager en Toegepast Psycholoog
Door goede bemiddeling vond ik al bij de tweede date de vrouw waar ik mee verder wil. We zien zoveel overeenkomsten en het is echt gezellig. Eigenlijk alsof we elkaar al lang kennen. Nu drie maanden samen.
Beste Ferdie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om hier een beoordeling achter te laten en wat fijn om te lezen dat jullie het nog steeds zo gezellig hebben samen. We wensen jullie een hele liefdevolle toekomst toe!
hallo alles goed ik brn katya i k ben single geen kinderen rustus meisje altijt pozatif ik hbe turkish nacionaltijt ik be allen al lang ik zoek een echt serius man voor erlijk relatie . kan ok trouwen als we echt houden en mooi toe komst makan als heb hier een serius man di interesirt an mijn kan koman op mijn whatsap voor kenis makan 00359892347766
Beste Katya, Als je wilt dat wij je helpen bij je zoektocht naar een serieuze relatie, stuur dan gerust een mail naar [email protected]. De consulent uit jouw regio komt graag geheel vrijblijvend bij je langs om je te leren kennen en te kijken wat we voor je kunnen betekenen!
Het was een spannende stap om contact op te nemen met Mens en relatie. Wist niet precies wat te verwachten van het eerste gesprek. Na mijn scheiding 8 jaargeleden besloot ik dat alleen verder gaan geen optie was. Maar hoe dan......? Mezelf blootgeven aan een relatie bemiddelaar was toch wel een ding. Wat is dat meegevallen! Gerrytsje is een bijzondere luisteraar en zij gaf me alle ruimte om m'n verhaal te vertellen. Een profielschets werd gemaakt en toen was het afwachten. Ook dat was spannend. Al snel kreeg ik een telefoontje dat er een match gevonden was en dat ik voor de profielschets de mail in de gaten moest houden. Het eerste telefonische contact verliep echter niet volgens de regeltjes want het duurde bijna 2 uren en een afspraak werd snel gemaakt. Het bleek niet alleen een match maar ook een geweldige klik!!!!! Nu zijn we een half jaar verder en nog steeds niet verlegen om gespreksstof. Met de kinderen en en kleinkinderen van beide kanten is er een fijn contact wat ook erg belangrijk is. We genieten hier allebei van en wat de toekomst brengt? We hopen op nog heel veel mooie momenten met elkaar en met de kinderen. Bedankt Mens en Relatie maar vooral jij Gerrytsje dat je ons samen hebt gebracht!!!!! Een vriendelijk en dankbare groet van, D.V. en A.J
Beste Anneke, Ontzettend bedankt voor je mooie woorden. Ik zal je complimenten ook overbrengen naar Gerrytsje. Ik kan me goed voorstellen dat het spannend was om de eerste stap te zetten, maar het resultaat maakt dat vast dubbel en dwars goed. En dat zelfs bij je eerste match! Namens het hele team wensen we jullie een hele mooie en liefdevolle toekomst toe.
Geen goede ervaringen, word veel beloofd maar komen dit niet na . Gooien nu gewoon alles op de corona. Je word ook niet op de hoogte gehouden van stand van zaken. Eigenlijk gewoon weg gegooid geld.
Beste Nico, Wat vervelend om te horen dat je onze updates omtrent de Corona crisis niet ontvangen hebt. Je bemiddeling is nog in volle gang en we doen ons uiterste best om ook voor jou een geschikte partner te kunnen vinden. Voor vragen of opmerkingen over je bemiddeling kan je het best contact opnemen met je consulent of met de afdeling bemiddeling ([email protected]). Zij beantwoorden je vragen graag.
Het thuis gesprek verliep goed. Heel ongedwongen. Na een aantal dates toch de ware gevonden. We kennen elkaar nu ongeveer een half jaar en het klikt zeer goed. We zijn samen op vakantie geweest. We blijven wel latten, gezien de afstand. We hopen dat we zo samen nog een mooie toekomst tegemoet kunnen zien.
Beste Hermien, Wat fijn om te lezen dat jullie het samen nog steeds zo fijn hebben! Zo zie je maar weer: de aanhouder wint. We wensen jullie veel geluk toe en een hele mooie toekomst samen.
Dat was het dan. Op 6 september 2019 kwam een consulente bij mij voor een intake gesprek. Er werd gevraagd om welk type man het ging. Dat heb ik heel duidelijk gemaakt maar in de loop van het jaar is dat niet duidelijk geworden. Ik heb dus niet 1 keer een voorstel gekregen voor wat betreft het type man dat ik zoek. Het was een jaar vol stress en verwachtingen die niet waar gemaakt werden. Ik heb herhaaldelijk gevraagd: Zijn er wel mannen? Dus al met al een grote teleurstelling wat mij heel veel energie heeft gekost. Mijn consulente is gestopt bij M&R en 3 mensen op kantoor zouden gezamenlijk gaan zoeken voor mij maar daar kwam ook niks uit en de communicatie ging niet over rolletjes. Een hele grote teleurstelling al met al en ik zal het netjes zeggen. Een grote hele grote teleurstelling. Ik heb gevraagd om een deel van het grote bedrag van €1.725.00 terug te krijgen. Nou dat kon. De helft kon ik terug krijgen en voor de andere helft hadden de lui heel veel voor mij gedaan, achter de schermen. Schandalig schandalig. Ik heb mijn verlies maar genomen want de mentaliteit die daar heerst, is met geen pen te beschrijven. Weer een ervaring rijker en ik hoop dat het voor iedereen die hier lid van is, beter gaat dan bij mij. Thea
Beste Thea, Ik kan me goed voorstellen dat je teleurgesteld bent over het feit dat je bemiddeling helaas niet geslaagd is. Ook wij zien niets liever dan cliënten die een fijne partner vinden en gelukkig lukt dat ook bij drie op de vier van onze cliënten. Graag hadden we je volledige bemiddelingstermijn positief afgemaakt, maar we wensen je veel geluk toe voor de toekomst en hopen dat je je levenspartner op een andere manier gaat vinden. Radboud Visser
Ik ben niet tevreden het werk van over Mens & Relatie voor hoog opgeleide vrouw van 50 plus en werkzaam als Communicatie-adviseur/docent. Ik heb na 2 niet matchende kandidaten contact opgenomen met de geschillencommissie relatiebemiddeling. Mens&Relatie nl. spreekt over ''verzuim' van mijn kant. Hiermee wordt gerefereerd aan het feit dat ik me niet heb gehouden aan hun werkwijze en advies jegens de omgang met kandidaten. Na een eerste ontmoeting met een kandidaat, wordt aangedrongen op nog 1 of 2 vervolgontmoetingen om de relatie een kans te geven. Deze werkwijze is mij nimmer voorafgaand aan het contact met kandidaten verteld noch in het contract vermeld. Ik ben een volwassen vrouw van inmiddels 58 en ben m.i. oprecht en open in mijn contact met anderen. Zeker in gevoelige zaken als deze. De eerste kandidaat was een vriendelijke, van huis uit gereformeerd opgevoede (maar niet meer praktiserende), hoog opgeleide, vrij introverte man en gewoon niet mijn type. Ik zoek eerder een extraverte man en proefde bij deze man ook andere waarden en normen dan de mijne. Ik wist dat een tweede ontmoeting daar geen verandering in ging brengen. Ik verwacht dat een relatiebemiddelingsbureau hier uiterst zorgvuldig en met respect mee omgaat en niet met verwijten komt jegens client. Ik vind dit een professionele organisatie onwaardig. Na een aanbod van een gehandicapte man en refererend aan een eerder geschikte kandidaat die helaas inmiddels was overleden heb ik gevraagd de samenwerking te na 15 maanden de samenwerking te beëindigen. Voor sommige doelgroepen is gewoon weinig tot geen aanbod. Dit had Mens & Relatie moeten erkennen en niet uit commercieel oogbejag door moeten zetten.
Beste Carine, We kunnen ons voorstellen dat je teleurgesteld bent dat je nog geen partner gevonden hebt. Het is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest je te kwetsen met onze adviezen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid onze cliënten te coachen naar een succesvolle manier van daten. Dat maakt ook dat 75% van onze cliënten een partner vindt bij ons. We hebben ons uiterste best gedaan om je bemiddeling te laten slagen, wat ook erkend is door de onafhankelijke Geschillencommissie Relatiebemiddeling die je noemt en vinden het jammer dat we de bemiddelingstermijn niet hebben mogen afmaken. We wensen je al het geluk en liefde toe voor de toekomst.
ik heb 1695 euro betaald en 2 keer een match gehad wat totaal niet leek op wat ik de consulente allemaal verteld heb. Ik heb nog 1 match tegoed maar ik heb er weinig vertrouwen meer in en heb besloten ermee te stoppen. Je moet maar durfen. Mocht je iemand zijn of kennen die opzoek is naar een vrolijke sportieve en muzikaal iemand van achter in de 30 en hou je ook van dieren dan is dit mijn nummer; 0645044290 Groetjes bert zuidhof
Beste Bert, Fijn dat we er samen nog uitgekomen zijn en dat we samen weer verder gaan zoeken naar die vrolijke, sportieve en muzikale dame! Zodra we een passend voorstel hebben, nemen we contact op.
Na eerdere ervaringen met datingsites besloot ik het serieuzer aan te pakken en me in te schrijven bij Mens en Relatie. Ik heb nog gevraagd tijdens het consult of er ook mannen zoals ik ingeschreven stonden. HBO nivo, iets met kunst hebben. En dat was geen probleem. Vervolgens krijg ik profielen binnen van mannen die in de verste verte niet bij me pasten. Ze waren allemaal aardig, echt, maar je moet wel wat overeenkomsten hebben. Bijvoorbeeld. Ik kreeg een keer een profiel aangeboden van een boer met een melkveebedrijf, terwijl ik gezegd dat ik dat absoluut niet wilde. Groente verbouwen, bloemen... prima. Het is niet makkelijk een match te vinden, maar als alle voorstellen zo duidelijk niet bij je passen is het een hoop geld. En het is ook nogal wat, daten en je dan openstellen... Voor beide partijen niet prettig.
Beste Tanneke, Daten is inderdaad niet niets, het vereist veel kwetsbaarheid van onze cliënten en helaas horen teleurstellingen vaak ook bij het proces. We wensen je veel geluk voor de toekomst en hopen dat je op een andere manier een fijne partner kan vinden. Radboud Visser
Pretendeert heel classy te zijn, maar slaat nog geen deuk in een pakje boter. Ik heb duizend euro betaald (was een speciale aanbieding) voor een jaar (en later een verlenging van nog een jaar), het resulteerde in slechts 4 ontmoetingen in 2 jaar tijd met 2 mensen. Ik heb in die periode 6 mensen geadviseerd gekregen, waarvan bij 4 het nog niet eens tot een 1e afspraak kwam. De twee waarmee het wel tot een date kwam, waren te grote mismatches om kans van slagen te hebben. Ik heb op meerdere sites gezien dat ik niet de enige ben die dergelijke ervaringen heeft. Zelfs de datingsites die ze zo verfoeien heeft me meer dates opgeleverd voor een veel lagere prijs. De 'extra's' die ze bieden, zijn zo overprijsd dat het echt zinloos is om hiermee in zee te gaan.Verdoe je tijd en geld niet aan deze organisatie. Ze zijn het niet waard.
Beste Floris, Ook wij vinden het ontzettend jammer dat je geen partner hebt gevonden bij ons. Het verbaasd ons wel om te lezen dat je zo slecht denkt over onze organisatie, nadat we je veel extra’s hebben geboden om je bemiddeling te kunnen laten slagen. Desondanks kan ik me voorstellen dat dat een grote teleurstelling voor je is. We wensen je veel geluk en liefde toe voor de toekomst. Radboud Visser
Ben 7 september as een jaar lid en nog geen voorstel gekregen welke bij mij past. Voldoende uitgelegd wat voor type man ik zoek maar daar wordt niet naar gekeken. Ben zeer ontevreden.
Heb een goed informatief gesprek gehad. Sta nog kort ingeschreven en heb al een date gehad. Helaas geen match. Maar vind wel dat er volop beweging is. Direct en kort daarna weer een date voorgesteld. Ik ben zeer tevreden
Fijn om te lezen. Veel succes!
Kaldenkerkerweg 15
5913AB Venlo