Helemaal top!

Er werd goed meegedacht wat resulteerde in prachtige logo’s op de ramen.

Een hele verademing!

Zeer snel antwoord op vragen. Vlotte omgang, snelle en professionele levering. Goed advies gehad en een prima resultaat. De airco hoeft veel minder te doen en wij zijn van een hoop hinderlijke licht reflecties af. Overdag kunnen de lamellen nu gewoon open blijven staan zodat we zicht naar buiten hebben en het uiteindelijk toch nog lichter is geworden zonder er hinder van te hebben. In de winter met donkere dagen misschien even wennen maar dat maakt de zomer ruimschoots goed.

Bijzonder positief

De wijze van overleg vooraf, de mate van meedenken, het gegeven advies en de keuzemogelijkheden en consequenties van mijn keuze vond ik zeer prettig. De komst van de 'plakker' op het afgesproken tijdstip en de wijze waarop het werk is uitgevoerd, in overleg, heb ik erg gewaardeerd.

Prima kwaliteit afgeleverd

Zowel het contact vooraf alsook de uitvoering zelf (het beplakken van warmtewerende folie op onze glazen pui in de achterkamer - vier ramen) verliep prima. De folie is onzichtbaar aangebracht. Heel netjes.

Zowel folie als montage: kwaliteit op eenzame hoogte. 👍🏽

Na een minder goede ervaring met een ander bedrijf was het maken van een nieuwe keuze best lastig. Uiteindelijk kwamen we terecht bij De Kock Raamfolie. De recensies waren/zijn meer dan overtuigend. Geen enkele spijt, iedere cent meer dan waard. Respect en dank voor de hoogstaande kwaliteit van de folie en de wijze van montage. Grote klasse.

Zeer snelle en goede service!

Door tijdsdruk had de klus haast, gelukkig is het De Kock Glasfolie gelukt om binnen een week te leveren. Bekwame vakman en snelle werkzaamheden maken dat we erg tevreden zijn.

Zeer tevreden met eindresultaat

De communicatie vooraf was duidelijk. Degene die de folie aanbracht kwam veel te laat. Bleek een interne miscommunicatie te zijn. Hij heeft verder prima en snel gewerkt. Een kleine slordigheid na het opleveren is ook meteen gecorrigeerd.

Vakman en prima contact

Via mail contact gelegd, en een afspraak gemaakt voor het plaatsen van raamfolie. Goed advies gekregen. Zeer netjes en vakkundig geplaatste folie. Ik merk nu al warmteverschil in huis, de eerste hitte is buiten gebleven.

Vakman !

Mark de Kock is een vakman en de kwaliteit van zijn folie is prima ! Het ontwerp van de decoratie is prachtig uitgewerkt en uitgevoerd, en wij zijn zeer tevreden.

Aardige mensen met een goed verhaal

Via internet is een hoop info te vinden maar Mark gaf mij toch het gevoel dat hij wist waar hij t over had. Dat was de belangrijkste reden om met deze partij in zee te gaan. Het aanbrengen van de folie op onze etalageruit verliep soepel en zover zijn we er tevreden over.

Uitstekende service

We hebben gekozen voor Silver 35 aan de binnenkant. Het is zeer vakkundig aangebracht en je merkt duidelijk het verschil. De kamer warmt veel minder snel op.

Het bedrijf kiest voor kwaliteit en dat levert het ook!

Op 15 ramen is de Sterling 70 folie aangebracht omdat deze nagenoeg geen vertekening geeft en wij het temperen van de UV straling belangrijker vonden dan het verlagen van de warmtestraling. Maar beide effecten zijn merkbaar aanwezig en dat was ook beloofd! De uitvoerder was een vriendelijke en rustige man die zijn werk uitstekend heeft gedaan. Hij heeft de glaslatten op een scherpe manier afgesneden en de overtollige verfresten keurig verwijderd. Kortom De Kock Raamfolie heeft geleverd wat zij beloofd hebben en het aanbrengen van de folie is zijn geld dubbel en dwars waard!

Nette behandeling

Positief en makkelijk contact via e-mail en app. Bereidheid om mee te denken en zo goed mogelijk advies te leveren. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst. Prettig persoonlijk contact. Zeer tevreden.

Snel geleverd en goede service

Op de dakkapelramen en een Velux dakraam zonwerende folie laten aanbrengen. Een afspraak kon al op korte termijn geregeld worden omdat ze de folie op voorraad hadden. Mooie heldere folie en snel en netjes aangebracht zonder enige rommel achter te laten. Door de weersomstandigheden tijdens het aanbrengen zaten er wat blaasjes en vocht onder de folie van het dakraam. Dit werd na melding snel opgelost. Goede service van De Kock. Laat nu de zon maar komen ;)

Goede prijs-kwaliteit verhouding, perfecte communicatie

Snel en vakkundig werk geleverd. Zeker een aanrader!

Fijn bedrijf! Goede communicatie en perfect aangebracht product

Goede service en snelle communicatie. Duidelijke web-site.

Goede snelle service!

Mooi resultaat opgeleverd!

Snelle en vakkundige montage

De folie is binnen twee weken na opdracht geplaatst. We waren zo tevreden dat we nog een aantal ramen hebben laten beplakken. Ondanks vakantie issues, was het binnen een paar dagen uitgevoerd. Het scheelt een paar graden, en natuurlijk geen UV. Julio is een vakman en werkt rustig en secuur.

Ruimte is een stuk koeler en afspraken worden nagekomen

Sinds 1 week hebben wij de folie en het verschil is groot. Van een warme ruimte naar een aangename ruimte. Tijdens het plaatsen was er 1 verkeerd raam bekleed, dit was geen probleem en werd direct gecorrigeerd.

Snelle offerte, goede info en advies en goed uitgevoerd

Offerte was snel binnen en ik had nog wat inhoudelijke vragen. Antwoorden waar je uit kan opmaken dat Mark de Kock veel ervaring heeft met folie. Afspraak voor uitvoering direct gemaakt. Uitvoering ging snel en netjes. Ze kwamen met twee man. Gewoon goed dus!

De afspraak werd op tijd nagekomen, netjes en mooi afgewerkt !

Nadat er een afspraak was gemaakt zijn 7 ramen bij ons aan de buitenkant in kleur beplakt. Het was een beetje onzeker hoe het zou uitpakken omdat je helaas van te voren niet in een showroom kan kijken hoe het uitpakt. Maar gelukkig viel dat mee en is het resultaat heel mooi geworden. Nogmaals dank !

alert, duidelijk en klantgericht

Goed en duidelijk advies. Levering en installatie zoals afgesproken. No nonsense en goed werk !

Super snel!

Ik ben super blij met de snelle service en het snelle plaatsen. Of dat het echt helpt moeten we de zomer even afwachten. Maar tot dus ver heel bij.

Zeer snelle actie en deskundig uitgevoerd.

Vriendelijke mensen, die goed meedenken en rekening houden met de omstandigheden op de werkvloer. Zeer tevreden over het resultaat.

Vlot en zeer goed geregeld!

Zeer prettig

Tsjaikovskilaan 34