Snel en schoon gewerkt met mooi resultaat!

2 man sterk kwamen 9 ramen van folie voorzien. Ze waren snel klaar. Hebben schoon gewerkt met een goed resultaat.

Iemand die zijn vak verstaat

Hij weet waar hij mee bezig is en wat hij aan het doen is. Hij heeft top werk geleverd en we zijn er erg blij mee!

Prima service. De folie is keurig aangebracht. Het is een wat prijzig product, maar het werkt uitstekend. Dus het was het waard.

Goede communicatie en netjes en vriendelijk afgehandeld

Na mijn informatieverzoek werd er snel gereageerd en kon er nadat ik akkoord ging met het voorstel ook snel een afspraak ingepland worden. De folie is verder prima geplaatst, de monteur heeft zijn werk goed gedaan.

Positief

Positive ervaring, mijn opdracht was binnen een half uur afgerond. Verder geen commentaar qua afwerking, gewoon goed vakwerk geleverd.

Perfecte temperatuur in huis!

We wonen op het Noord Oosten en ons huis werdt vanaf zonsopgang tot ver in de middag langzaam opgewarmd. Toen vorig jaar zomer de temperatuur in huis tegen de 30 graden liep ben ik op zoek gegaan naar een verkoelende oplossing. Onze bovenburen hebben vorig jaarfolie laten aanbrengen door De Kock Raamfolie en zij waren daar zeer over te spreken. Mark heeft ons appartement in een middag voorzien van raamfolie en daar zitten hier en daar luchtbelletjes maar die verdwijnen na verloop van tijd. We hebben sindsdien geen last meer van het opwarmen van het huis, sterker nog ik vond het op een gegeven moment zelfs frisjes terwijl het buiten stralend en onbewolkt weer was! Ik merk ook dat ik geen last meer heb van de felheid van de zon! Het is op een zonnige dag in huis gewoon heerlijk dus ik ben zeer tevreden met de diensten van Mark.

We zijn heel tevreden met het resultaat

Goed service en goed advies. We zijn heel tevreden met het resultaat!

Echte specialisten!

Alleen maar goeds over Mark en z'n team. Ze zijn kundig, leveren goed en netjes hun werk en zijn nog eens hartstikke aardig ook! :-)

Goede service en het resultaat merkten we gelijk!

Supersnelle offerte en afspraak.

Zorgvuldig, op tijd en vriendelijk

Hele goede, vriendelijke service gehad mbt aanbrengen van folie. Precies zoals afgesproken met duidelijke uitleg via de mail en later bij het plaatsen. Er waren 2 verkeerde maten doorgegeven maar dat werd gelijk opgelost dus ook goed in improviseren. De werkzaamheden waren bij een particulier.

Van A t/m Z een 10. De aanvraag, het contact, de afspraak en het eind resultaat!. Bedankt Mark!!!!

Prima service en goed product

De meeuwen vinden het ook geweldig...…;-)

Betrouwbaar en degelijk vakmanschap.

Bedrijf reageert adequaat om onze wensen. Zijn slagvaardig en vriendelijk.

Uitstekend werk

Zeer netjes aangebracht

Vertrouwen wekkend bedrijf

Installatie snel uitgevoerd, een “ rammeltje” werd vlot verholpen.

Top service !

De Kock levert een goed product en goede service . Zeer tevreden.

Zeer goede service.

Zeer tevreden over de goede service en het goede advies. Uitstekende productondersteuning. Ik raad het product aan als een alternatief voor traditionele zonwering.

Snelle acties

Goed advies en keurige service

Prima geleverd en geadviseerd.

Folie zit er netjes op.

netjes, op tijd en goed advies.

netjes, op tijd en goed advies.

Professioneel en snel !

Professioneel en snel ! 1 week geleden geplaats, en erg tevreden tot nu toe.

Prima folie en snelle service

Door de warmtewerende folie is het veel minder warm in huis, bovendien overdag geen last van inkijk. Aanrader!

Snelle reactie en zeer snel geplakt!

Ik ben erg tevreden!

Vriendelijk, efficiënt, snel.

Razendsnel kreeg ik reactie op mijn aanvraag. De volgende dag stond er al iemand voor de deur. In een half uurtje was het gedaan. Vriendelijke man. Keurig alles weer opgeruimd. Ik ben heel tevreden. Er is nu iets minder lichtinstallatie, maar het valt erg mee.

Goede voorlichting, goed aangebracht

Zowel telefonisch als per E-mail goede communicatie, verstandig advies, keurig geplaatst, prima service

Tsjaikovskilaan 34

2253 HT Voorschoten