Het was super!!!

Ideaal programma, lekker afwisselend en de jongens vonden elke activiteit super leuk!!!Goed begeleidt door Bram!

Een (uit)razend leuk kinderfeestje gehad.

Met tien jongens tijdens het kinderfeestje van mijn zoon. Enorm kunnen genieten. Ze vonden het allemaal heel leuk. Genoeg ruimte om de energie kwijt te kunnen.

Fantastische beleving voor kinderen

Echt een aanrader! De kinderen vonden het fantastisch en hebben zichzelf flink uitgedaagd. Super begeleiding gehad van Martijn.

Top!

Erg leuk opgezet, prima vermaak voor een middagje met de familie!

erg leuke middag

Veel plezier gehad met mijn neefjes. goede uitleg door instructeurs. Jammer dat het maar 2 uur duurde

We hebben het erg naar ons zin gehad

Leuk

Enthousiaste en professionele begeleiding

De kinderen vonden de swing en de vrije val fantastisch. Dat was de reden om weer terug te komen. Aanrader.

Veel te druk

Erg jammer dat het zo druk was. Wij waren zoals gevraagd een kwartier voor tijd aanwezig, vervolgens moesten we ruim 20 minuten wachten tot de instructie begon. Na de instructie hadden we nog maar een klein uur om te klimmen wat erg langzaam ging door de grote groep mensen waardoor je steeds lang moest wachten. In totaal hebben we maar 3 routes kunnen klimmen en dat is natuurlijk veel te weinig voor wat je aan entree moet betalen. Verder ziet het bos en de horeca er erg netjes uit.

Zorgzaam grenzen verleggen

Onze eerste ervaring met rolstoelklimmen was dat we geen rolstoel hebben hoeven te gebruiken. Hierdoor is onze zoon op een veilige manier uitgedaagd zelfstandig over een deel van het parcours te gaan. Wat een ervaring was dat! De lach staat nog op zijn gezicht. Dankjewel voor de deskundige begeleiding. We komen zeker terug naar jullie prachtige locatie.

Super leuke dag gehad

Met een groep van 9 klimmers een leuke dag gehad. Door de drukte was de uitleg te lang maaar daarna heeft iedereen heerlijk geklommen en gezipt.

Super!

Mooie combinatie van losse onderdelen en iets verder de (voor ons) bekende parcours. Ondanks ze al vele klimparken heeft gehad was het voor mijn dochter van 8 wel pittig omdat ze bij sommige onderdelen niets had om aan vast te houden. ( dus niet echt klimmen daardoor). Erg leuke dag gehad met het gezin.

Kinderen vonden het erg leuk

Uitdaging

We vonden het een leuk uitdagend klimparcours. Met veel variatie, voor de durfals maar ook voor de minder gevorderde klimmer. Wij komen zeker terug!

Geweldig genoten

Bij ons was het niet erg druk en de kinderen hebben enorm genoten van het klimmen, zippen en fun gedeelte.

Lekker klimmen en klauteren

Met mooi herfstweer heerlijk geklommen met onze kids (7,8,9).

Verjaardagspartijtje voor volwassenen

Als sinds jaar en dag vieren wij met 2 gezinnen onze verjaardagen op deze manier. Hoewel de kinderen al ver boven de 20 zijn kijken we hier allemaal naar uit. Cadeautjes zijn dus niet aan ons besteed maar op deze manier herinneringen maken is leuker. Gisteren zijn we met een groep van 10 begonnen met een potje discgolf waarbij begeleider Eline zei nog nooit zo'n fanatieke groep gezien te hebben. Na een drankje zijn we terug t bos ingelopen om ons een boog om te hangen en als een echt Katniss Everdeen het spel Archery Tag te spelen en toen kwam echt t fanatieke naar boven. Natuurlijk was t jong tegen oud en heeft jong gewonnen. Dit zullen we nog lang moeten horen maar wat hebben we weer genoten van deze fantastische dag. Dank je wel Eline voor jou geweldige uitleg met een vleugje humor.

Fantastisch feestje!

Mijn dochter van 6 heeft hier haar kinderfeestje gegeven. Het was goed georganiseerd en de kinderen werd goed begeleid. Tijdens de activiteiten kregen de kinderen wat te drinken en iets lekkers. Daarna bij het naastgelegen restaurant frietjes en wat snacks gegeten. Het was allemaal naadloos op elkaar aangesloten. De kinderen hebben genoten!

perfect geregeld

prima geregeld vooral omdat we een rolstoel erbij hadden deze persoon heeft zich zeer vermaakt en had absoluut geen spijt van deze ervaring

4 leuke routes, niet uitdagend voor ervaren klimbosfanaten

Iedereen klimt over dezelfde 4 routes. Voor dat we konden beginnen ging het erg traag en inefficiënt. We starten met ongeveer 25 personen op hetzelfde tijdstip en we moesten continue op elkaar wachten: iedereen klimgordel, dan iedereen helm, dan iedereen karabijn, dan iedereen instructie, dan iedereen over het eerste start parcours. Beter is om in kleine groepen te delen en verschillende starttijden te hanteren.

Super leuk kinderfeestje!

Kids hebben een top middag gehad, leuke begeleiding en uitdagend en leuk parcours!

Mooie plek om te klimmen.

We hebben het goed naar de zin gehad. Het is een mooie plek in het bos. We vonden de zipline het leukst

Een leuke spannende ervaring

Mijn zusje en ik vonden het eerst spannend maar hadden de volste vertrouwen in de medewerkers . We hebben genoten van het klimmen!

Tof kinderfeestje!

Onze dochter heeft een heel tof feestje gehad met haar vriendinnen. Het bos nodigt alle kinderen op ieder zijn kunnen uit om lekker bezig te zijn waardoor iedereen 2 uur lang lekker bezig is geweest. Leuk om te zien hoe trots iedereen was op zichzelf, maar ook het groepsproces te ervaren waarbij de meiden elkaar, ondersteund door de begeleiders vanuit rocks and rivers, continu enthousiast toejuichde en aanmoedigde ongeacht de hoogte die overwonnen durfde te worden. Het klimmen in het bos afgesloten met een kampvuur en roosteren van marshmallows.

Leuke activiteit door een mooie omgeving

Door het zoeken van de weg met behulp van kompas, foto's en kaart en het oplossen van vragen onderweg is het meer dan enkel fietsen.

Fijne ervaring voor de kinderen

Mijn twee kleinzoons waren heel enthousiast. Wel hadden ze na 1,5 uur het eigenlijk wel een beetje gehad. Alles 3 of meer keren gedaan. Een langer traject met meer mogelijkheden zou leuk geweest zijn. Ik kon niet meedoen met klimmen (ben 72 en klim niet meer zo soepel...) anders had ik ze in de 7-9 groep laten meedoen. Zijn er mogelijkheden daarin als ze toch in die groep mee willen doen, maar er niemand beschikbaar is om mee de boom in de gaan? Want ik heb nog meer kleinkinderen...

Gorps Baantje 5

5051 PX Goirle