Leuk, goede sfeer, deskundige leiding.

Het was een vermakelijke ochtend. Onze kleinzoon heeft z'n best gedaan en hij vond het leuk, da's het belangrijkste.

Een superleuke actieve middag

Met de kinderen een superleuke middag gehad. Eerst in het speelbos en een boswandeling gemaakt langs allerlei leuke opdrachten en plekken. Vervolgens lekker geklommen en getokkeld in het klimpark. Fijne begeleiders die zorgen voor relaxte sfeer en veiligheid.

Leuk voor de jongere klimmers

Als er gemeld wordt dat je een kwartier voor aanvangstijd aanwezig moet zijn i.v.m. instructies is het wel zo slim om die dan ook op die tijd te geven. En dus niet pas ruim nadat je aanvangstijd is ingegaan. Ik had gewoon een half uurtje later van huis kunnen gaan. Voor de rest is het wel leuk en heel vriendelijke instructeurs / instructrices. Tip voor de bezoekers: In tegenstelling tot vermeld kun je gewoon eigen eten / drinken meenemen.

Leuke activiteiten en mooie route

Mooie accommodatie met leuke activiteiten. E-chopper was leuk om te doen, na vriendelijke en goede uitleg.

Toppers

Zo leuk om te zien dat mijn zoon in één rolstoel met zijn zus en broertje mee kon doen met klimmen, en de begeleiding was super voor mijn zoon. Nogmaals dank

Unieke klimervaring!

Mijn zoon van 11 en ik hebben al heel wat klimbossen bezocht maar vonden het funklimmen echt anders dan anders! Echt gave, spannende en uitdagende klimactiviteiten en super vriendelijke begeleiding die echt de tijd nemen om alles uit te leggen of het evt wat makkelijker of moeilijker te maken. Top!

Super leuke ervaring

Heel leuk voof kinderen en parcours 3 en 4 ook voor volwassenen!!

Leuk klimbos, kids hebben zich prima vermaakt!

De kids (13, 12 en 10) hebben zich prima vermaakt, leuke routes, veel ziplines.

Super verjaardagsfeest

We hebben een onvergetelijke dag gehad. De kleinkinderen slingerden als apen door het bos,maar ook de volwassenen zijn diverse uitdagingen aan gegaan. Het was geweldig. Dank allen die ons hierin begeleid hebben

Geweldig klim en zip aanbod

Geweldig Klim en Zip programma.

Heel fijn

We waren hier met enkel pubers en kinderen en we hadden allemaal een super tijd. We kregen een goede uitleg en begeleiding.

Leuk uitje voor het hele gezin

Onze jongens van 6 en 8 jaar vonden het geweldig. Leuke opdrachten en aan het einde ook nog vuurtje maken en marshmallows roosteren. Top!

Mooi parcour, zeker aan te raden

Mooie locatie, behulpzame medewerkers en leuk parcour. We hebben genoten.

Ze hebben het erg naar hun zin gehad

Het was een leuke ervaring voor onze jongens. Ze hebben het erg naar hun zin gehad

Alles prima geregeld, fijne begeleiding.

Huub vond het in een woord geweldig!

Het was een cadeau voor Huub. Doordat hij in een rolstoel zit kan hij vaak niet deelnemen aan een evenement. De begeleider Bram was erg duidelijk naar Huub waarom en wat er ging gebeuren. Wat heeft Huub genoten daarboven in de bomen. Door jullie heeft Huub mogen ervaren dat het soms wel kan. Bram en de 2 andere begeleiding hebben hem een geweldige middag gegeven. Bedankt voor jullie inzet!! Groetjes Huub Theo en Liesbeth

Heerlijk avonturieren tussen de bomen.

Na een korte en duidelijke uitleg mochten we zelf gaan klimmen en zippen. Wat een gave parcouren tussen de bomen. Uitdagend! Heerlijk genoten met mijn dochter van 12 jaar. Ze wil graag nog eens terugkomen

Super leuk klimbos voor alle leeftijden

Vriendelijk personeel en begeleiding. Prima terras en accommodatie nabij het klimbos om te vertoeven.

Lekker gestept

Goede uitleg, goede routebeschrijving, goede steppen, leuke opdrachten.

Leuke klim ervaringen voor jong en oud

Leuke klim ervaringen voor jong en oud

Niet geschikt voor kinderen van 7

Op de website staat aangegeven dat ze 2 banen geschikt hebben gemaakt voor kinderen van 7 en 8. Mijn dochter kon met moeite bij de elementen. Daardoor kon ze niet goed zelfstandig door de van wat haar erg oncomfortabel maakte. Ze heeft eerdere ervaringen met klimmen opgedaan en heeft er normaliter veel plezier in. Dit was voor haar en negatieve ervaring. Voor grotere kinderen is het vast leuk, het zijn uitdagende banen, het personeel is vriendelijk en de uitleg en uitrusting zeer zorgvuldig.

Leuk klimbos - óók voor onze zoon van 1,2 meter

We hebben klim en zip gedaan. Leuk klimbos met goede instructeurs. Mooi systeem met vaste kabel zodat je altijd veilig gezekerd zit. Leuke afwisselende parcours en aantal ziplines. Dikke aanrader en wij én onze zoon van 8 jaar vond het helemaal te gek ook al kon hij het laatste deel parcours vanwege de lengte nog niet doen.

mijn kleindochter heeft genoten

her was een leuk parcours voor twee uur genoeg voor 3 uur te klein parcoers

Super!

Hartstikke leuke middag gehad. De begeleiding van het personeel is echt professioneel! Mooi gelegen in het bos- precies lang genoeg

Was een geweldige middag

De meiden van 8 en 9 hebben een plezierige middag gehad , alles was onder toezicht met hele vriendelijke en kundige mensen , voor herhaling vatbaar

Gorps Baantje 5

5051 PX Goirle