Betrouwbaar en inspirerend

Heel geduldig voor de angstige kinderen Inspirerend en activerend voor allen Duidelijke instructies en niets is teveel

Hele leuke ervaring met kleinkinderen

De kinderen vonden het klauteren op de netten heel leuk. Voor 4-6 jaar is dit nog wel heel moeilijk en spannend. De bomenzoek opdracht was niet zo makkelijk, je moet de instructies heel nauwkeurig lezen en ondanks dat hebben wij 1 boom niet gevonden. Al met al heel leuk!

Helaas wat "achterstallig" onderhoud

We hebben deelgenomen aan twee activiteiten: de steptocht en de GPS wandeltocht. De foto's voor de route steptocht waren enorm verouderd, waardoor bijvoorbeeld houtstapels waren verdwenen. maar ook struiken en bomen niet herkenbaar waren. Van de 5 GPS'n stopten er 3 mee tijdens de route: van slag oflege batterij. Gelukkig komen wij uit de gemeente en zijn bekend in het terrein. Is dat niet het geval dan is dat niet echt een veilige gedachte.

Leuke tocht voor de kids

Prima tocht. 2 uurtjes is voldoende voor ze en vuurtje maken met marshmallows is een leuke afsluiter.

Heerlijke actieve middag

De begeleiding en de materialen waren proffesioneel en gaven ons een veilig gevoel. Daardoor hebben wij ons kunnen focussen op lol maken en samenzijn!

super leuk, maar lang moeten wachten

We hadden 2 uur; we hebben we eerst moeten wachten op een andere groep, daarna materiaal aan gekregen, een uitgebreide doch duidelijke instructie, iedereen een voor een oefentokkelen dus waren we pas 35-40 min later begonnen met echt klimmen op de oefenbaan... Beetje teleurstellend. Wij waren op tijd dus waarom wachten? Uitleg en enthousiasme van de instructeurs waren top. Uitleg kan beter in kleinere groepjes, meer spreiding aan de start, minder wachten en ongeduld, meer aandacht van de kinderen en dus blijft het ook beter hangen.. veiligheid!

Zeer leuke unieke ervaring

Super goede begeleiding. Zeer vriendelijk en weten goed waar ze met bezig zijn. Leuke ervaring voor heel het gezin

Excellent

Een mooie ervaring, goede begeleiding van onze jeugdleden.

Geslaagd kinderfeestje voor 9 a 10 jarigen

Goede uitleg vooraf, fijne hulp tijdens het klimmen, leuke parcoursen op verschillend niveau. Zipline was een succes. Al met al een geslaagd kinderfeestje!

geweldig

iedereen heeft super genoten van de activiteiten en de organisatie. Dank voor het bezorgen van een mooie dag.

Super!

Wij hadden 2 e-choppers gehuurd voor 4 uur. De ontvangst was vriendelijk en de uitleg duidelijk. We kregen een leuke route mee en hebben een leuke middag gehad.

Goed geregeld

Leuke klimactiviteiten, goede instructies en mooi verzorgd

Geweldig klimbos!

Dolenthousiaste kinderen! Toffe onderdelen, voor ieder wat wils, oogt allemaal zeer gedegen en safe. Èn heerlijk koel daar in het bos op een snikhete (voor)zomerdag!

Heel leuk klimbos

Alleen jammer dat we pas na 45 min klaar waren voor klimmen, omdat alle harnassen in gebruik waren en we hierop moesten wachten. Hierdoor was de effectieve klimtijd maar van 15.45 tot 17.00 (terwijl wij er om 14.45 waren)

Leuk opgezet en goede begeleiding

Prachtige omgeving en voor alle leeftijden is er wat te doen. Tevoren bellen want niet alles kan tegelijkertijd.

wij komen zeker een keer terug

ik en mijn dochter hebben nu een hele ervaring erbij. Hoewel mijn dochter zich ernstig had overschat had vond ze het wel heel leuk, maar wil volgende keer een makkelijker parcours proberen. Ze zei: Dit is voor herhaling vatbaar

Fantastisch

We hebben een erg leuk en relax kinderfeestje gehad.

Een geweldige belevenis.

Een geweldige belevenis met enthousiaste begeleiders die alles zeer goed uitlegden. Ze hadden voor ieder kind de tijd en stimuleerden ieder kind.

Fantastisch

Met de kinderen van 10 en 12 zijn we hier geweest voor een dagje uit. Wat hebben we genoten van samen het avontuur aan te gaan. Alles was goed te doen. En de begeleiding was ook erg vriendelijk en oplettend. Echt een aanrader. Daarna kun je nog op het terrasje zitten van het cafe ernaast.

Toppie!

Wat een fijne en vriendelijke plek! Een 10 voor jullie team, plek ,sfeer, veiligheid ! Mijn dochter en haar vrienden hebben een meer dan leuk kinderfeestje ervaren! Bedankt!

Lieve begeleiding goede uitleg

Ze leggen alles erg duidelijk uit. Je kan altijd Een beroep op ze doen en ze zijn erg behulpzaam.

Super leuke ervaring

We hebben een super leuke middag gehad met ons team, jammer dat er 1 e- chopper er vroegtijdig uitviel maar dit is ook weer snel opgelost. We zijn weer een leuke ervaring rijker !

Matig

De survivaltocht viel heel erg tegen. Het werd heel leuk aan ons verkocht maar in werkelijkheid waren het hele makkelijke opdrachten in het bos. Het was niet wat wij verwacht hadden van een survivaltocht. De groep van de survivaltocht was ook steeds veel eerder klaar dan de groep die de spelletjes speelden. De tijdsduur kwam niet helemaal overeen. Daardoor moest de groep van de survivaltocht steeds best lang wachten en zat er geen vaart meer in. Het personeel was wel heel erg vriendelijk en deed hun best. Wij vonden de prijs/kwaliteit verhouding alleen erg tegenvallen.

Redelijk als je iets in de buurt zoekt, maar niet waard om van ver te komen.

Het was wel een leuk klimbos, maar het was wel heel simpel, leuk als je kleine lompe kinderen heb maar als je iets capabeler ben dan een klein kind is het al gauw saai, verder was het nogal onduidelijk precies waar je moest zijn, als je van ver komt raad ik het dan niet aan om helemaal naar Goirle te rijden, maar voor iets in de buurt voor een middagje simpele lol is het prima te doen.

Wat een leuke dag

Wij hebben een geweldige dag gehad. Wij deden de outdoor challenge en golfdisk. Heel gevarieerd dus iedereen kon meedoen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gorps Baantje 5

5051 PX Goirle