Snel, communicatief vaardig en gewoon fijne gasten. Zeker aan te raden voor iedereen!
Bij reparatie of aankoop altijd snel en professioneel geholpen
Altijd netjes en snel geholpen, ook word je tussentijds goed op de hoogte gehouden. Het enige minpunt was dat ik meermaals moest bellen voor een afspraak. Maar de scooter is zoals altijd wel goed gerepareerd en ook toen ik strandde had ik mijn scooter snel weer terug.
Michael is een enthousiaste ondernemer met veel kennis over de scooters die hij verkoopt. Onderhoud van de scooter is goed verlopen, voldoende uitleg bij wat er gedaan is. Afspraken worden netjes nagekomen.
Vakkundig en vriendelijk geholpen. Eigenaar denkt met je mee
Prettige ervaring met de winkel en werkplaats. Iemand met veel kennis en expertise.
Vanaf de aankoop 3 jaar geleden tot heden top service waar je altijd op kan bouwen.
Fijne communicatie en snelle service.
altijd vriendelijk, vlotte service en prima koffie.
Als ik wel en vragen heb of ik langs kan komen kan altijd
Michael heeft mooie producten en bied een snelle service! Ik ben erg blij met mijn Nui elektrische scooter.
Als scooterrijder is het een genot om zo een service gerichte garage te hebben zoals scooterparadise!
Hardwerkende jongens met verstand van zaken. Precies wat je wil.
Altijd fijn contact en overleg, goede keuzes en top afgeleverd. Daarnaast eerlijk geprijsd. Kan wellicht elders goedkoper, maar daar is het zeker niet beter!
Vriendelijke deskundige service
Exception quality combined with fast service
Onderhoud gehad en storing zijn netjes opgelost. Met een duidelijke communicatie tijdens het verloop.
We hebben een goede ervaring met Scooter Paradise.
Al ruim 5 jaar klant en zeer tevreden.. Vanaf begin goed geholpen door Michael. Hij kent z'n vak. Goede service, duidelijke en eerlijke communicatie.
Zoals boven vermeld
Mijn Scooter heeft groot onderhoud gehad en rijdt duidelijk beter.
Stekkenbergweg 3 A
1105AH Amsterdam
Scooterparadise wilt de aankoop van uw scooter, het onderhoud of de reparaties zo persoonlijk mogelijk maken. Duidelijke en eerlijke communicatie staan op 1.