Het enige "minpuntje" is dat ze niet al te snel reageren op een app of een telefoontje. Verder ben ik zeer tevreden.
Van het kennismakingsgesprek tot de offerte, en van het meedenken, de start en de creativiteit tot het sublieme eindresultaat: we hebben een uitstekende ervaring met De Tuynkamer en bevelen het bedrijf van Nico van Aken van harte aan!
Ben super goed geholpen, bedankt!
Vakmanschap! Fijn bedrijf om mee samen te werken! Mooi resultaat!
Je moet blijven streven naar verbetering daarom geen 10 maar jullie weten best dat wij enorm tevreden zijn.
Gewoon top
Een bijzonder prettige samenwerking en een prachtig resultaat!
Betreft een overkapping aansluitend aan het woonhuis in eikenhout met pannen gedekt. Prachtig werk en kwaliteit geleverd. Korte lijnen en een prettige samenwerking met eigenaar en alle medewerkers. Erg blij met resultaat, is een plaatje!
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en het uiteindelijke product van de Tuyn-Kamer. Belangrijkste kernpunten zijn, betrouwbaarheid, vakmanschap, zeer hoogwaardig product en afspraak is afspraak.
Leveren een keurig stukje vakmanschap af! Top!
Jullie hebben bij ons echt fantastisch werk geleverd. Vanaf onze kennismaking hebben wij altijd het vertrouwen gehad dat het project in goede handen was. Deze verwachting is gedurende het gehele proces waargemaakt. Te binnen met het uitwerken van het door ons gemaakte voorlopige ontwerp: zowel de klimvoorziening als de slimme funderingsoplossing hebben fantastisch uitgewerkt. Daarna de super snelle bouw met de stalen funderingsframe en prefab wandconstructies! Binnen een dag stond het skelet van de tuinkamer. De afwerking is daarna door Arnold met groot oog voor detail verzorgd.
Ha Wilbert, Hartelijk dank voor de mooie referentie! Met vriendelijke groet, De Tuyn-kamer
Wij zijn erg blij met ons prachtige eiken tuinhuis en zijn zeer tevreden over de samenwerking met 'De Tuynkamer'. Zeer vriendelijke mensen die uitsluitend vakwerk leveren.
Met passie wordt alles uitgevoerd. Heerlijk om met zulke gewone, betrokken en vakkundige mensen iets moois te maken, waar we nog jaren plezier van hopen te beleven.
Zeer prettige samenwerking in zowel het voortraject en uitvoering. Professionele mensen met veel passie voor kwaliteit en vakmanschap.
Een geweldig team en goede kwaliteit! echt een aanrader!
Fijn bedrijf met zeer vakkundige en vriendelijke medewerkers. Alles is mogelijk, ook gedurende het proces! Een aanrader!
Plezierige, vakkundige mensen. De gemaakte afspraken werden allen exact nagekomen. Zeer aanbevelingswaardig.
Zijn dik tevreden en genieten al geruime tijd van ons tuinhuisje.
Vooral het werk op de vierkante millimeter, naast een vijver heb ik met bewondering gevolgd. De samenwerking met de ploeg bouwers was plezierig, goed communicatie en heldere afspraken.
Zeker weten. Ben ontzettend blij, erg tevreden en een gelukkig mens. Ook over de mensen ben ik erg tevreden. Ze zijn correct, netjes en werken hard. De tuin is perfect, kan niet beter. Mijn hartelijke dank aan alle medewerkers.
Net werk geleverd. Onze wensen zijn goed gerealiseerd. De communicatie is naar onze mening wat minder duidelijk geweest. Zelf regelmatig wat navragen maar daarna werd het wel netjes gemaakt. Beslist fijne mensen om op het erf te laten werken. Werken netjes en vlot door
Top bedrijf.
Geweldige samenwerking en leuk team. Echte vakmensen! Wij zijn erg tevreden en blij met het resultaat.