Hele aardige en goede instructeurs, niks over te klagen. Helpen en leren je goed met alles wat je nodig heb om te kunnen slagen. Voor mij zijn het toppers !!
Na aanschaf van onze camper bleek een C1 rijbewijs noodzakelijk. Tijdens een belletje met Wierks/Max werd een strakke planning gemaakt. Direct daarna werd door Wierks de benodigde theoriestof beschikbaar gesteld. Na twee weken mocht ik theorie examen doen. Na een week intensief rijlessen volgen met instructeur Wouter, werd ik gefeliciteerd met mijn C1 rijbewijs.
uitleg van iemand die weet waar hij het over heeft.
Mooi bedrijf, ga zo door.
Beste rij instructrice ooit dankjewel corline
Mijn instructeur was Ram die heeft mij geweldig geholpen na 48 jaar BE rijbewijs nu C1 rijbewijs gehaald. Echt heel blij mee.
Alles duidelijk en goede duidelijke rijinstructeur voor rijbewijs D gehad!
Goede rijschool met duidelijke uitleg en geduldige rijinstructeur. Ook na mijn eerste poging bleef de instructeur me goed ondersteunen, waardoor ik uiteindelijk mijn rijbewijs heb gehaald. Zeker een aanrader
Super duidelijk en netjes, in één keer geslaagd voor BE door Wouter en Saddi <3
Omdat ik al een aantal jaar met mijn caravan rij, heb ik een verkorte dag aangevraagd. Wierks denkt hierin mee, super fijn! Ik kreeg een ochtend les van Wouter en ondanks dat ik al wat ervaring had, heb ik nog zeer fijne en bruikbare tips gekregen. Dit heeft er voor gezorgd dat ik ontspannen het examen in ging. Dank!
Zeer goede ervaring auto rijbewijs hier gehaald en motor rijbewijs. ik had als instructeur voor motorrijden Nijs, hele aardig instructeur met duidelijke uitleg. Donderdag 20 feb mijn motor rijbewijs gehaald. Heel erg bedankt Nijs! Groetjes, Wesley Roodbol
De rijschoolopleiding was een leerzame en uitdagende ervaring waarin ik veel vertrouwen en vaardigheden heb ontwikkeld. Dankzij de rijinstructeur Soheil Dankzij de docent Weal (theorie).
Dennis wieriks en dave bedankt voor jullie geduld en inzet dat jullie mij lzv hebben leren rijden super Dennis vooral bedankt voor je vertrouwen
Zeer goeie leeraar niks om op aan te merken en super fijn om les van te krijgen super fijne vent.
Ik heb het als fijn ervaren om bij jullie te leren rijden voor mijn C1 rijbewijs. Rijinstructeurs waren prettig en relaxed, wisten mij goed op mijn gemak te stellen. Uitleg was goed op een ontspannen manier.
Ik heb echt een hele fijne ervaring gehad bij wierks en me leermeester saddi was een top gozer heel fijn geholpen bij het leren van me be rijbewijs
Wierks is aanrader om je rijbewijs te behalen. Uitstekende instructeur Mustafa! een zeer ervaren persoon en instructeur de rust was een fijne ervaring om mijn bus bewijs D in één keer te behalen in een zeer korte tijd. En een gloednieuwe bus met alle voorzieningen aan boord, maakt het wel een stuk makkelijker om je D bewijs te halen. Dank Wierks en dank Mustafa!!
Very good training, very good driving school. No problems, passed the exam on the first try. Special thanks to instructor Denis, he is a professional in his field.
Mijn rij instructeur Wouter was rustig, geduldig. Dankzij hem ben ik geslaagd voor mijn BE rijbewijs
Goede begeleiding in de praktijk en afspraken.
In zeer korte tijd zowel theorie als praktijk gevolgd. De theorielessen zijn intensief en worden goed uitgelegd. De praktijk is vooral erg leuk en leerzaam. De docenten zijn allemaal zeer bekwaam .
Een goede ervaring, instructeur met verstand van zaken en prettige manier van lesgeven.
Ik kon snel terecht en lessen ging ontspannen en soepel.
Goedemorgen ik heb 2 dagen heftruck cursus gehad van Albert wat een leuke/ gezellige man . Als ik over 5 jaar weer een heftruck cursus zou moeten doen hoop ik zeker weer een les van Albert te krijgen.