Er wordt ruim de tijd genomen om alles uit te leggen.
Er werd veel uitgelicht en op elk punt werden we goed verbeter als het fout ging. Je kreeg ook complimenten als je iets goed deed
Rijbewijs C succesvol gehaald bij Wierks. Gehele traject als prettig ervaren, van kennismaking/intest tot examen. Duidelijke communicatie. Vaste instructeurs met ruime ervaring. Fijn en goed onderhouden materiaal om mee te rijden.
Duidelijke les gehad zowel de theorie als de praktijk !!
Goed en prettig contact met de rijschool en zeer snel aan een plekje geholpen. 4 uur scooter les met handige tips en tricks zodat de leerling met vertrouwen aan het examen begint. Zeker tot een volgende keer en zeker aanbevolen!
Goed voorbereid op weg
Ik heb lesgehad van Mister dubbel D een fijne instructeur die je goed en duidelijk uitlegt wat je moet doen. Met humor en goede tips met humor vlogen we door de lesuren heen klaar om te vlammen op het eindexamen van CBR En geslaagt bedankt voor de lessen en.gasrvrijheid
Top bedrijf. Binnen een maand snel rijbewijs C gehaald. Mijn Instructeur Andre Veenman vakbekwaam, deskundig, professioneel en vriendelijk.
Ik heb hier mijn motorrijbewijs gehaald. Goede communicatie, goede begeleiding. Duidelijke planning en alles heel ontspannen. Ik had een super instructeur, ontspannen en gezellig. "De wereld is niet razend"!
Goede instructies door de instructeurs Bedankt ik bij deze Ram Geer en ook zekker Andre .jullie bedankt voor het geduld en vast beraad heid om mijn les gegeven voor de C rijbewijs.
Met 38 uurtjes me vrachtwagen rijbewijs gehaald.
Ik vond het gezellig leerzaam en leuk. bedankt voor jullie inzet
Alles was goed heel blij mee met dit bedrijf it is een aanrader
Heel fijn om bij 1 instituut voor alles terecht te kunnen. Goed begeleid met duidelijke lesstof en mooie lesbus. Met fijne instructeurs. Mijn Rijbewijs D en Code 95 behaald.
Bij deze rijschool mijn c- opleiding gedaan bij andre. Top instructeur. Legt het goed en duidelijk uit en de tijd vliegt voorbij.. dank!
positief
Bedankt, Rob!
Never change a winning team
Dankjewel voor je mooie woorden!
Heftruck code 95 gedaan top geregeld en vriendelijke docent
Goed om te horen, Raymon!
Goede administratie, leuke instructeurs, opbouwende kritiek. Jammer dat niet van huis opgehaald kon worden.
Bedankt voor je review, Sheila!
Fijne ervaring, op een rustige manier en persoonlijk worden benaderd.
Goed om te horen dat het een fijne ervaring is geweest, Taryn!
Dankjewel Senna!
Kundig en vriendelijk personeel Keurig verzorgd materiaal, zowel het theorie materiaal als de leswagens Best wel wat moeten leren maar zeker ook een leuke dag gehad.
We zijn blij om te horen dat het goed is bevallen Ritchie.