Geweldige ervaring
Een paar uur in de auto gezeten met elzie en alles kwam goed In 1 keer geslaagt
Goede service, wordt serieus gezocht naar oplossingen.
Ik kwam in tijdnood met mijn vakantie. Ze hebben echt hun best gedaan om mij voor mijn vakantie examen te laten doen. Goeie instructeur ook.
Dat ik ben geslaagd
Ik ben supertevreden over mijn rijinstructeur Arie tijdens het behalen van mijn C-rijbewijs. Hij had altijd geduld, legde alles duidelijk uit en wist precies waar ik op moest letten. Dankzij zijn begeleiding heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Echt een topgozer — al is het natuurlijk wel een beetje jammer dat hij voor Ajax is... maar dat vergeef ik hem
Heel erg goeie rijschool ben heel erg goed geholpen ben erg blij met jullie ik zal ook zeker voor als ik me vrachtwagen ga doen bij jullie komen.
Goed les gehad met een moderne mooie auto! Alles goed voor elkaar en tot in de puntjes geregeld!
ik heb met plezier mij rijlessen gevolgd en mag nu ervaren de weg op. Om daar nog meer te leren.
Fijne rijschool! Ik had een fijne instructrice met veel geduld. Wierks is heel flexibel met lesuren inroosteren en duidelijk in communicatie.
Geweldig geholpen
In 1 keer geslaagd door de leukste en beste rij-instructeur die ik ooit heb mogen ervaren, legt alles goed uit, is duidelijk en ook nog eens een groot plezier om naast te zitten. Lieve Hans, je bent geweldig!
Een fijne sfeer en prettige rijinstructeurs vol vrolijkheid
Zeer professionele manier van lesgeven met mooi en goed materiaal
De communicatie tussen afdeling planning Wierks en planning mijn werk is heel slecht. Eigenlijk is er geen overleg tussen deze twee afdelingen. Dit is door mij diverse malen aangegeven dat dit voor de opleiding noodzakelijk is. Hierdoor heeft het vier maanden geduurd tussen de praktijk examens. Over de instructeurs ben ik tevreden.
Vlot en prettig contact met Bryan om tot een plan en een offerte te komen. Daarna vanaf de intest tot het examen rijles gekregen van Arie. Zeer prettige rustige docent met humor en een fijne manier van feedback geven. Volgens het na de intest gekregen schema, geslaagd voor het praktijk examen.
Je wordt meteen op je gemak gesteld en professioneel begeleid door altijd vriendelijke mensen.
In overleg juiste traject gekozen voor e achter B. Twee verschillende instructeurs gehad wat bij mijn goed werkte. In een keer geslaagd.
ik vond de lessen erg goed. ik vond echter de communicatie wel erg tegenvallen
Hele goede rijinstructeur gehad en een goede auto om in te rijden! Ook vriendelijke klantenservice
De gehele opleiding goed verzorgt en duidelijk. Instructeur Andre Veenman is duidelijk, geduldig en zeker vakbekwaam.
Zeer vriendelijke en behulpzame instructeurs, die je goed op weg helpen. Ook contact met de planning verliep zeer soepel. Ben erg blij met mijn C1 rijbewijs.
Ik heb gereden met rijinstructeur “Soheil”, erg duidelijke uitleg , ik heb dit als heel prettig ervaren , ik zou het zo overdoen !
Heb bij Wierks mijn CE rijbewijs gehaald en ben bijzonder tevreden over de lessen die ik heb gehad. Top instructeurs !!