Super snel en alles geregeld
Top les tijd .Fantastische medewerkers
Vriendelijke instructeurs
Top!
Wouter had geduld en kon alles goed uitleggen.
Hoe ik het beleefd heb is dat ik super geholpen ben door mijn opleiding CE heen Samen met Harry hebben we leuk en relaxed gelest en veel gelachen ! Heel veel op mogen steken en veel geleerd.
Duidelijke instructies gehad en goed op de aandachtspunten gewezen. In 1,5 week mijn rijbewijs gehaald, ik ben er blij mee.
Goede cursus op maat naar mijn wensen en ervaring gemaakt. En in een keer geslaagd!
Ik heb er veel van geleerd
Leuk personeel, je word goed behandeld en er word goed naar je geluisterd.
Een goed instructeurs Ce kees Versteeg
Een gezellige dag met Wouter resulteerde in het behalen van het E achter B rijbewijs.
Fijne rijschool met goede docenten in zowel het theorie gedeelte als het praktijk gedeelte, goede communicatie en fijne lesgeving.
Eerlijke en leuke rijinstructeurs.
Succesvol opgegaan voor C1 rijbewijs. Prettige instructeur die goede instructies gaf verder relaxte sfeer. Aanrader!
Heel goed
Theoriedocenten didactisch niet zo sterk, weten inhoudelijk wel veel. Praktijkdocenten top!
Ondanks dat het toch een superserieuze en stricte rij-opleiding is met zeer vakbekwaam personeel. Toch heel erg genoten van het stukje Dordt en omstreken. Gelachen tot buikpijns aan toe met Dave, Dennis en Rob. In korte tijd krijg je veel skills en vaardigheden bijgebracht wat ook op een sterke manier word overgebracht. Dusdanig dat je wel voor kwaliteit kiest als je voor Wierks als opleider kiest. Ergens ga ik het wel missen, hoe ik eerst elke 20 seconde een pannenkoek was, en na een tientallen lesuren steeds minder pannenkoek hoorde.. wat ik misschien wel het meest ga missen is de “trrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…. Chierpchierpchierp” (dat durf ik als een vertaling te nemen dat de instructeur niks te klagen had en zich begon te vervelen) Personeel van Wierks, bedankt voor jullie tijd en aandacht, jullie zijn geweldig!
Jullie hebben goed personeel. Geen slecht woord over het bedrijf denken en werken goed mee met de leerling. Nogmaals bedankt
Ik heb zeer fijne lessen gehad gelest bij Ram en Romano
Voor mijn rijbewijs CE heb ik een spoedopleiding gevolgd bij Wierks. Top rijinstructeurs en collega's erg vriendelijk en gemotiveerd om jou zo snel mogelijk te laten slagen. Zeker een aanrader om bij Wierks je rijopleiding te gaan volgen!
Mijn praktijk begeleider is een pannekoek, leerzame pannekoek een pannekoek waar ik echte wat aan heb gehad. Alle gekheid op een stokkie. Ik heb veel geleerd van dave. IK kan elke cursist aanraden om voor dave te gaan. Iemand die je laat nadenken voor dat je ren handeling laat doen.
Duidelijke lessen sociale en vakbekwame instructeur
Het voortraject met plannen en theorieexamen verliep soepel. tijdens het lessen veel ruimte voor feedback en prettige omgang in zijn algemeenheid