Vandaag mijn BE rijbewijs gehaald in 1 keer! Had zelf geen ervaring dit maakte dan ook echt niet uit, instructeur (Wouter) had genoeg ervaring geduld en super tips om mij voor te bereiden op mij examen met een super resultaat! (Wouter bedankt!)
Lessen waren gezellig en zeer leerzaam. Duidelijke rustige uitleg. Sohail is een top-instructeur.
Leuke dag gehad en zeker veel geleerd, en natuurlijk in 1 keer geslaagd voor B achter E
Fijn om in goed overleg tot de cursusdagen te komen. Examen kon op zeer korte termijn geregeld worden. Instructeur was duidelijk en flexibel.
Geweldige Rijschool, snappen waar ze het over hebben! Ook hulp gehad met wat uitzoekwerk voor c1 theorie. Ontmoet op de nkc dag
Alles goed en fijn geregeld
De uitleg die ze gaven was goed te verstaan. En ga hier zeker me andere rijbewijzen halen
Vakmensen
Verkeersschool met een groot inlevingsvermogen voor elke leerling.
Afgelopen week dagcursus E achter B gedaan. Dit verliep prima. Leuke spontane instructeur die duidelijk uitlag waarop te letten bij het rijden met een aanhangwagen en waar bij het examen extra op word gelet. Ook administratie verliep goed. Ze hebben alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat ik toch nog voor de vakantie examen kon doen. Kortom, Wierks is een echte aanrader wat mij betreft. Ik was altijd meer fan van de kleinere rijscholen maar Wierks heeft die gedachte bij mij een beetje veranderd.
Op stringente Friese wijze, met beide benen mijn bewustzijn vergroot. Mogelijke gevaren, je kan ook een voetganger of fietser zijn, tot passende actie verworven. Sohel heb ik als een plezier instructeur ervaren. Een echt mens mens die nuchter en eerlijk is, iemand die hard werkt om zijn doel te willen bereiken. Top bedankt ! Thomas van Eck is onze toegang geweest, waar we overal in korte tijd veel werd beloofd, de wens om voor 7 Juli te slagen, heeft Thoma ons het vertrouwen gegeven: zeggen wat je beloofd en beloofd wat je zegt, top bedankt ! Talermade !!! En zeker weten we gaan veel veilig kilometers maken !!
Ik kan terug kijken op een lange maar leerzame dag, waarbij de instructeur het geduld heeft om rustig te blijven en het meerdere malen uit te leggen als dat nodig is. Alles was goed geregeld. Bedankt!!!
Top dag gehad
Rijbewijs c gehaald echt super verkeerschool!!! Bedankt allemaal
Veel geleerd in een korte tijd geweldig
Super begeleiding, je weet waar je aan toe bent omdat ze gewoon eerlijk zijn.
Geven goed les
Echt veel geduld en goede oefeningen, mustafa is een topper!!!
Ik heb vorige week in 3 dagen (totaal 8 uur rijles) 2 dagen van 3 uurtjes en 1 dag van 2 uurtjes met daarna gelijk aansluitend praktijk examen mijn C1 rijbewijs gehaald. Ik heb goede rustige uitleg gehad en voelde mij zelf erg op mijn gemak. Heel erg bedankt! Ik zou jullie bij iedereen aanraden.
Had een goede en fijne instructeur, die mij hielp en adviseerde om te slagen voor mijn examen in 1 dag.
Goede opbouw van de lessen voor mijn C1 examen. In 1 keer geslaagd!
Gezellige aardige mensen prima opleiding gehad
Met hetgeen ik bovenstaand hoef ik niet meer toe te voegen. Oprechte complimenten aan instructeur Rob Pater van de vestiging in Dordrecht. Geweldig kundige maar evenzo meer dan goede leermeester. Van dat soort mensen wil ik er wil tientallen in m’n bedrijf hebben.
Fijne lesdagen gehad met prima feedback tijdens en na de lessen