Geduld goede duidelijke uitleg geen spanningen vriendelijkheid geen stressen .
Zowel theorie en praktijk, professionele aanpak en praktijk gericht. Super.
Alle vragen zijn welkom en niets is gek. Ook de persoonlijke aandacht van alle rijinstructeurs is top. Met veel dank aan mijn rij instructeur die mij hier heeft gebracht.
Ben goed geholpen en ook een goede instructeur
Super goede rijschool ,super goede nette materiaal en zeer aardig personeel!!! ik ben zeer zeer tevreden over wierks, een rijschool die staat voor het slagen van de kandidaten ! Binnen 2 maanden mijn C en E rijbewijs in 1x behaald. Hierbij wil ik Peter voor het theorie gedeelte bedanken. Jan voor mijn C en Dave, Dennis voor mijn E Hun geduld ,professionaliteit. echt een aanrader! volgende keer zal mijn keuze weer Wierks zijn
Zeer professionele aanpak en gedegen instructies hebben er samen met een vriendelijke instelling voor gezorgd dat mijn C1 rijbewijs snel in the pocket zat !
Tijdens mijn opleiding voor het D-rijvaardigheidsbewijs heb ik de instructeurs als ondersteunend, respectvol en vriendelijk ervaren. Zij hebben mij veel geleerd en vertrouwen gegeven. Dat heeft mijn traject heel plezierig gemaakt. Daarnaast is het ondersteunend personeel ook altijd toegankelijk, behulpzaam en vriendelijk.
Hele leuke goede instructeur
Hier een dagcursus voor mijn BE gedaan en in 1 keer geslaagd. De instructeur heeft mij onwijs goed geholpen en de handvaten gegeven die ik nodig had! Ik ben zeer tevreden!
Ik heb een goede opleiding gehad voor me rijbewijs c. Ook heb een goeie cursus gekregen voor me 3 delen theorie te halen. Gewoon weg super. En overal voor geslaagd.
goede uitleg en fijne mensen
Zeer prettige ervaring met rijschool Wierks. Vanaf het eerste contact alles duidelijk, snel en goed geregeld!. Intensieve lessen met prettige begeleiding. Vandaag in 1 keer geslaagd voor C1 rijbewijs!
Top rijschool om je c rijbewijs te halen. Je wordt goed begeleid om te slagen voor je examens. Nogmaals ben blij dat ik bij wierks hebben kunnen afrijden en ik zou jullie zeker aanbevelen bij anderen. Met vriendelijke groeten
Idem hierboven
Goeije begeleiding fijne mensen !
Ik vindt de begelijders erg goed waren in het helpen
Ze hebben mij goed begeleid in het proces van mijn rijbewijzen en momenteel heb ik alles.
Het was top fijne instrectur
Voor nascholing is alles goed geregeld
Goed indruk gemaakt tijdens open avonden in Rotterdam en tijdens assessment in Dordrecht.
Ik heb de dagcursus als zeer prettig ervaren. Ik wil ook mijn rijinstructeur bedanken voor de fijne samenwerking en de prettige aangename sfeer tijdens mijn cursus. Dus mijn complimenten naar hem en de rijschool.
Ik ben met een belangrijke doel gekomen afentoe tegenslagen gehad met de resultaten maar de motivatie die ik bij Wierk kreeg liet mij door gaan en daardoor ben ik onlangs geslaagd voor mn vrachtwagen rijbewijs. Wierks zal ik zeker aanraden aan vrienden en kennissen.
Vakkundige en vriendelijke mensen . Alleen de stoelen in het theorielokaal zijn echt te hard voor een hele dag zitten.