Geen onnodige stress. Waar een andere rijschool naar mijn ervaring je onnodig onzeker maakt, heerst hier rust en vertrouwen. Top!
Prima dagcursus met aan het einde van de dag het examen! in 1 dag alles helder en goed bijgebracht. Top geregeld! Dank aan Ben en uiteraard aan Wierks voor de begeleiding.
Jammer dat Jan mijn de laatste lessen niet heb kunnen af maken
Fijn gelest. 2e keer geslaagd. Jammer dat er 5 maanden tussen zat maar dat komt door het cbr.
De site werkt goed. Het contact was goed. Op het laatste moment moest er in ivm de beschikbaarheid in de planning iets wijzigen. Ook dat ging goed. Kortom: professioneel en aan te bevelen.
Goede prettige begeleiding. Enige opmerking is dat er een behoorlijk verschil was tussen de manier van instructie tussen de twee instructrices die ik heb gehad. Hierdoor is het lastig om vertrouwen op te bouwen.
Prima rij school
Mooi materiaal en een gedreven instructeur die doelgericht te werk is gegaan en de juiste toon weet te gebruiken! Al met al een professionele rijschool afgestemd op de hedendaagse eisen.
Ik raad deze rijschool aan iedereen aan. Professionele aanpak en personeel.
Goede lessen
Top begeleiding van Rob!
Goeie rijschool met professionele instructeurs beter als Nederveen.
leuke en gezellige les waarin ik weer van alles geleerd heb
Hele fijne en enthousiaste instructrice die mij op examen dag heel goed heeft geholpen, zij straalt passie voor het vak uit en brengt dat over op de kandidaat, uiteindelijk hebben haar tips en begeleiding er mede voor zorg gedragen dat ik geslaagd bent, bedankt daarvoor.
Mijn 2e les bij Soheil was vooral erg prettig; heel rustige en duidelijke uitleg.
Zoals gewoonlijk was het weer prima
Ga vooral zo door ben goed behandeld en de communicatie is ook goed alles wordt goed uitgelegd!
Ben is een gezellige man met veel kennis en geduld.
Prettig
Super aardige goed opgeleide rij instructeurs
De lessen zijn opbouwend. De instructeur heeft mij vertrouwen gegeven. Tijdens en na elke les bespraken we de aandachtspunten van het rijden. Zo wist ik goed waar ik op moest letten om zo goed en snel mogelijk stappen voorruit te maken.
Een goede ervaring heel tevreden en voel me erg op mn gemak
Prettige en professionele instructeurs die waarmaken wat ze zeggen en waar ze voor staan. Ook een fijne communicatie vanuit de planning en een mooi en net wagenpark.
Fijne rijschool Zit gewoon goed in elkaar en dat werkt prettig
Ik heb les gehad van Mustafa en ondanks de gebruikelijke examenvrees, wist hij me alles te leren zodat ik in 1 keer voor mijn CE ben geslaagd!!! En dat op mijn ouwe dag. Bedankt maat voor je geduld!!